**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 12
cris_82 spune:
mady fata,apoi tyu crei ca rochia aia nu o sa stea pe mine ca pe grad?pune si tu pentru slabanoage..cu talie de 36 cm
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
madyrizi spune:
etete la ea... te uitasi numa' la "cele mai...".
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
calipso_zeus spune:
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..si daca avea cordonul ombilical infasurat sau era cu fundul in fata sau pe o parte?
madyrizi spune:
mie, una, nu-mi trebe nascut acasa nici moarta (vorba vine...). am nascut de 2 ori natural, fara epidurala... dar macar cate un calmant si un tinut de mana, mangaiat pe ceafa... tot am primit. s-apoi sa risc sanatatea copiilor mei? never, ever... si nici eu nu-s de neglijat ca apoi de mine tin toate in casa asta (bine, acu' ma laud... dar mi-au murit laudatorii).
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
Picky_toto spune:
Hai ca ma ajuns si la fetele mele dragi...nu mai fac fata pe forumul asta...si aici si la odisee ..mult de scris
Da cum am ajuns la voi cum m-a bufnit rasul de ce am citit, sunteti tari ..da sa o iau cu inceputul..
Nu am mai putut rezista si am scos fata la parc asa vreo ora jumate..s-a jucat in nispiul rece si ud si a intalnit si ea un copil de vreo 3-4 ani zic eu , un baiat care mi s-a parut foarte rau...era intr-o casuta de lemn din parc si Stefi cand a vazut pe "bebe" a vrut si ea repede la el.. El iritat ca i-a invadat spatiul a plecat is s-a dus in cealata casuta, una mai mica..Stefi a vrut si ea dupa el.eu i-am zis ca nu are voie ca baietelul nu vrea sa se joace cu el..si Stefi a ramas incremenita si se uita fix spre el..imi ridic si eu capul sa ma uit la ce se uita ea..cand colo il vad pe "domsorul" ca-i facea lu fiica mea semen cu pumnul...ca si cand i-ar fi zic" ca daca vine acolo o bate"...mama asa tare m-a enervat de i-am aruncat niste priviri, de s-a facut mic...adevarul e ca daca continua ma luam de el.asa in limba mea flamanda pe care o stiu...Stefi oricum a inteles mititca gestul lui si l-a lasat in pace..
Vai daca copila mea e batuta la gradinita de astfel de copii pai tai is spanzur..ca nu accept asa ceva...e copilul meu si nu las pe nimeni, fie is alt copil sa mi-l traumatizeze..niciodata ...Na ca m-am descarcat....Unii copii chiar sunt salbatici rau...
Asa si revin la voi...
Simina cand reusesti sa scrii si tu un mesaj...il pierzi..off da las ca iti revine pofta de scris, numai timp sa ai nu?! Te-am intrebat ce mai face Andu...da nu mi-ai raspuns
Calipso iar te-ai scos...mama da o ti in petreceri si torturi la greu..nu ne arunci si noua o buncata? Hai party frumos
Cris bun bancul
Cris off mititica atat de obosita a fost de a adormit pe jos? Pai na vezi tu-i iei apararea la catel..ii cauti scuze...da las ca vad eu peste 2 sapt ce scuze ii cauti la al tau...si ce luati? mascul? femela? Mi-am facut mila de el si l-am scos afara cu noi..nu ar fi trebuit ca era pedepsit...dar na..numai gura-i de mine Gata nu mai vb de nuci facute ca vreau si eu ...si Getik de dimineata ma luase cu dulciurile ei...voi nu intelegeti ca pe aici mai e o gravida?!
Mady m-ai facut sa rad cu matzele socriilor..eu nu le suport da de loc ...(v-am povestit faza cu matza vecinei?!...cred ca la fetele mai vechi ca a fost de mult, era Stefi mica..dar o sa ti-o zic si tie..) Na sotul mi-a facut cadou un caine, adica pe potaie ca sa umple golul ca noi nu avem copii..eram in tara cand el a cumparat catelul..avea de ales intre doi..el jucaus si plin de viata sau frasu mai mototol..si la ales pe cel mai tamp Na eu l-am cocolosit si unte ce ma facut din el..mai prost decat era
Mi s-a trezit si fata
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
emanouela spune:
fataaaaaaaaaaaaaa poate-mi raceste nora ca te scalpezzzzzz
mady amintirile ma chinuiesc
horrrroooorrrrrr....tre sa fii putin plecat de acasa ca sa faci asa ceva singur, doar cu sotul....brrrrrrrrrrrrr
calipso_zeus spune:
Gata vaccinu`..sa speram ca nu vor fi reactii adverse.....
Deocamdata darama casa asa ca....si mi-a decorat-o cu hartie igienica.....cu aroma de piersici.
Lali_mete spune:
Alic interesant articolul,si era si timpul sa se auda si istorisirea ei. Pana acum am citit doar comentarii acuzatoare ,cand a nascut al doilea baiat. Chiar se deschisese un subiect si pe forum despre nasterea acasa. Parerea mea este ca se poate naste si acasa,psihic poate fi mai confirtabil. Am citit N pareri si povestiri ale femeilor din alte tari unde se practica nasterea acasa ,si daca aici s-ar fi putut si as fi fost destul de informata ( cum este aceasta Ana Maita) ,eu una as fi ales sa nasc in confortul casei mele ,fara sa aud si sa vad cum nasc efectiv alte femei,fara sa aud apelative de gen "vaco,nu mai rage atat,ca unii dorm " sau " atunci cand te-ai f...t ti-a placut? Atunci rabda!" Spre norocul meu,mie nu mi s-a adresat nimeni asa,doar altora de langa mine . Si spre norocul lor . Muream cu ei de gat,le faceam reclamatii pe unde puteam daca se intampla asa. Sa nu uitam ca a avut toata sarcina monitorizata, a stiut tot timpul ce are de facut,stia ce se poate intampla ,si ce sa faca in caz ca ceva nu merge bine. Dupa parerea mea nu si-a pus copiii in pericol nici o clipa. Daca eram intr-o tara civilizata la usa ei ar fi stat o ambulanta,si in preajma ei o moasa specializata si nu sotul. DAR cum traim in Romania... mai bine mintea ca a nascut pe neasteptate ,chema imediat dupa ambulanta, si se simteau medicii mai bine . Parerea mea,nu dati cu rosii .
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
Baaaai,unde ati fugeat? V-ati asuns cu toatele? Vreau si eu o reteta de supa buuna ,daca se poate cat mai fara grasimi si fara ceapa ,cine ma invata sa fac?
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
madyrizi spune:
lali, era sa te intreb de ce nu te uiti la cartea de bucate de pe DC... dar au niste reteteeeeee... tare ciudatele...
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM