**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetele salutare azi m-ia fost ff rau de cand m-am trezit o durere surda de cap, si nu am avut putere sa fac nik nici macar sa citesc, inclusiv ochi ma usturau. in fine acu ma bag la recuperat, ca si asa cez nu a venit de la munca nici la ora asta nu stiu cand vine ary este la lupte cu salteau si cred ca in foarte scurt timp castiga

nicuratze nu a dat cezar in mine niciodata nu a facuto el a vrut sa ma prinda de hanorac si eu m-am smucit si ma prins de par ca era legat in coda pe spate, niciodata la toatae certurile noastre nu a ridicat mana la mine sau ceva de genu, eu recunosc cuca l-am plesnit. sti ce idee imi veni sa facem clubul mamicilor singure[:d] adica care soti sunt mai mult la unca decat acasa

danami sa dea sa poti sa ti sarcina cat mai mult sa nu nasti prematur ca este destul de naspa este superba printesa ta, si avem si noi calut identic dar este verde, si eu am facut varice ff urate pe timpul sarcini la fel examen si eco cardiologic, of si acum varicele sunt dureroase rau in cazul meu

lavi logic eu una demult sunt obisnuita cu tine pana la ore asa tarzii in noapte[:d], mai reusesti sa termini cu navigatia pana placa nasi?? ma bucur ca suntetii aproapiate tu si cuscra este bine sa ai pe cineva aproape.

simina ca tu ai treaba de nu iti vezi capu.

cris ff greu este cu mesele ore fixe, mai ales ca cez seara se simpte aiurea sa manance singur asa ca tre sa bag si eu cu el ce ce dar sa mananc, cris ai dreptate cu ajutatu azi a scoso soacramea pe ary cu sania afara si mama zice lasa ca e bine iti faci tu trebuile in liniste ,corect dar parca vad ca incepe sa zica una alta

balipso lasa fata sa pape asa sa fie mancacioasa nu scarandiva la ancare, cum este cu vaccinu?

pikymultumim ne sta bine accsorizate la amandoua macar acu nu mai dau bani pe biju imi singura ce imi place. of ma gandesc la tine cum sa faci cu programu lu stefi, ary a adaptat ff repede la orarul actual dar mai are tendinte cand se scoala prea devreme la 11 sa bage un somn, dar sunt atenta si nu o las ii fac de lucru sa ii treaca somnicu, acu o culc pe la 2 si doarme pana pe la 5. of biata potaie stiu cum e mie paty m-ia vomat pe covor si la 2 dimineata cine freca la covor?? geta dar m-ia trecut cu datu mi-ar fi greu fara

ema da are pleata fimea si mai nou de 3 zile scoate motu , si sta numai cu paru in ochii ma terminat, stiu ca asa nu mereg dar ce sa fac?? ziua nu pot sa pap nu am chef fiind singura iar seara pap cate ceva cu cez dar in schiimb bag cafea si un ibric daca am toata ziua.

trimit mesaju asta ma duc sa fac baita si revin, ca cez nici acum nu a venit

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

lali asa soacra as vrea si eu, dar sincer cand nu stai cu ea este buna daca ai sta cu ea ai vedea toate cusururile, pot sa spun ca pe soacramea am cam puso la punct mai mult ary decat eu pai i-am zis uite ca ary se rasfata nu ary a inceput cumm o vede pe ea sa zica "baaa" adica brate nu mai ei, la mine ary nu prea mai sta plange si cand este ea rade si aseara i-am dat peste nas toate astea si nu ia convenit dar sa convins singura, a lasat gura mica si a inceput sa fie mai impaciuitore si sa nu imi mai invadeze teritoriul, iubita eu fac niste saleuri la presa
1ou
2 linguri osonza
sare dupa gust
200gr branza rasa sarata
mac si chimen dupa gust
o cana apa calda
o jumatate de pahar de ulei
faina cat cuprinde
se amesteca toate la un loc si apoi se fac nici bilute si pun in presa incinsa pana se coloreaza si gata asta e tot, si in primul rand nu dau arsuri pe gat.
si cu cez ce sa mai fac este plecat de la 5 si uite este 22.34 si nu a juns acasa, si in fiecare zi pleaca la 6 si vine la 6 seara ce sa ii mai cer?? cu ary da se joaca as minti sa zic altceva dar la mine deja este pre mult sper sa vina vara sa nu mai fac focu in casa ca este tare naspa caldura asta te ia de ochii repede

ema esti super tare cu trezirile tale sexoase si ari se scila si facea scandal doar camd pleca tasu pe la 5,30

piky dar de la ce i sa dereglat somnikul??
gata sa umplut cada cu apa si fug la baiza

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

simina naspa stiu cu cand pierzi tot mesaju

calipso e bine o ti din distractii in distractii

cris

mady ce tare ai fost cu pisica,a fost super tare si apropo nici eu nu suport matele
getik, pai sa pui fata foromodela ca sa iasa pozele mai bine . sunt f. ok si asa, dar ies mai frumoase si cu o afrodita in imagine.
ce ai vrut sa spui ca nu am priceput sunt cam varza de cap la ora asta

calipso super tare faza cu gatitu si petrecerea

alic am vazut in mare maine cred ca citesc in schimb imaginile m-au socat,ori cum tre sa ai o doza de oarece ca sa faci astasi pe naty mic si ary adoarme singura in patut

piky hai ca ma uimesti cu specimenele astea de copii de la voi, bine in tara nu stiu cum sunt ca ary iese in curte sau pe drum si bebe nu are dar cand vine nasica mica ii da taoate jucariile haine orice, si ade(nasica mica) este tare incantata

lali sunt de acord cu tine este perfect real ce zici chiar ma uitam pe travel&living la o emisune nu am stiut ca sunt insarcinata si da diferite cazuri de nastere acasa uma in cada una in WC,cu multe chesti, dar sincer eu cred ca tre sa ai o doza de oarece sa faci asta ai reusit sa faci supa?

gata am recuperat sunt la zi daca am uitat ceva cumva dati cu rosii

pup gasca de buburuze si mamici eu ma bag la nani ca tre sa ma odihnesc ca in seara asta aveam nara stanga incarcata rau si cand am curatato numai sange si chegulete micii asa ca tre sa bag odihna
, a aparut si ce pe la 22,30 in se ara asta noroc ca ia dat sefu masina ca altfel nu avea cu ce sa mai vina

ariciu a facut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

hop si eu la ore fierbinti!
Cris, te-ai reorientat? transezi porci sau am inteles gresit?
Lali, ai dreptate!
Gatik nici eu nu scad sub 70 deloc si nici vointa sa a tin de-un regim strict nu am

daca-i vorba de motate, hai sa v-arat cum am gatit-o pe fiica-mea...http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/1AnSi8LuniSiDupa#5566631429734508290
sarafanul i l-am cumparata cand inca era in burtica, iar sosetele i le-am imprumutat din garderoba mea , plus ca i-am prins prima data si un soi de codita, ciuf...cum vreti sa-i spuneti

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Primaaaaaaaaaaaaa [
O dau eu..

La sase faceam acte..ce tare sunt si acum fii-mea sta pe oala si miauna....I-am luat un cal de ala gonflabil si cum s-a trezit hop calare pe el.Acu` sta pe oala cu calul la dreapta ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaa..haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

alic din punctul meu de vedere,e cam horror nascutul asta acasa,ca pot intervenii o gramada de situatii neprevazute si atunci nu mai e deloc interesant sa te moseasca cineva.Dar nu condamn pe cine face alegerea asta,fiecare stie ce e mai ok pentru el si decizizia ii apartine.
mady si tu ce vrei fata daca am 2 coaste de drac in loc de una si nu se pune mancarea pe mine?
picky urata intamplare tocmai de aceea cand o scot pe miru in parc la locul la joaca,sunt cu ochii pe ea ca pe butelie.Sunt o gramada de copii rautaciosi,ca sa zic asa..dar nu cred ca e nici vina lor,ci a celor care ii au in grija.Deocamdata nu am dat peste o situatie de genul asta,dar ced ca odata si odata va fi inevitabil sa nu traim si noi asa ceva..si sa fi convinsa ca nu am sa stau cu mainile in san.Dar am recunoscut ca o sa o iau pe aratura cand m-oi pricopsi si cu potaia pe capieri am avut in casa o juma de zi pe Motzo si Pufilici..frateeeeeeeeeeeee nenorocireeee..fugeau saracii pisici ca potarnichile si nu stiau unde sa se ascunda de manifestarile explozive alea sectoristeiia fugarit si i-a terorizat ca la un moment dat nu ma stiam unde e nici unul dintre ei,ba nici cand i-am chemat nu au raspuns..deci clar o sa fie jale mare de tot
ema nu ti-a racit faca nora,e chiar mai plina de viata
lali asa e,ce mi-a fost dat sa aud cand am nascut,bine ca nu mie mi-au spus,dar altora..pai ced ca nascand maturam cu ele pe jos.Lasati ca sunt scumpe rosiile si le tin in frigider nu pot sa dau cu ele in dreapta si in stanga
lali o supa de rosii,si sa nu pui ceapa deloc?ce zici?
getik interesanta reteta de sartele la presa..
alic[/b] e doar porcul pe care l-am cumparat noi,ca eu am alte orientariCe fain ii sta cu sarafanul si jampierele lu' mami
calipso[/b] multamd e cafeluta

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit la !
Si azi am multa treaba dar am zis sa intru dimineata macar sa recuperez.
Alic-ma tot tin sa-ti zic:m-a dat gata Naty cu dansul:e super tare!felicitari!am vazut si pozele cu ea gatita-o frumoasa!
Si despre articol....citisem pe undeva povestea ei,nu mai stiu unde...iti trebuie curaj si trebuie sa ai si ceva cunostinte despre ce se intampla altfel......oricum asa cum zicea si Lali decat sa auzi cuvintele acelea urate in spital.....
Cris-si ai mai mutat-o pe Miru pana la urma?Ai dreptate cu ajutorul primit de la ceilalti si apoi vorbe "ca ti-am facut" mai bine faci singura tot.....dar parca totusi ditamai dihania de pregatit singura e prea mult.
Lali-pai ai soacra buna........in anumite privinte .Mai stiti cum e-ce-i mult strica.tie cum iti mai e?Ai facut supa?
Getik-frumoasa foc Aricica accesorizata!Ma bucur ca ai mai pus-o pe soacra-ta la punct si uite chiar te mai si ajuta-o plimba pe Ary.Si ma bucur f mult de progresele la mers!
Ema-atata timp cat nu esti obligata sa te angajezi nu vad de ce ai face-o.Profita cat mai mult de timpul petrecut cu Darius ca sa repede trece.......eu simt ca pierd si am pierdut multe momente frumoase dar nu prea am avut incotro.....am un job fff bun cu multe facilitati si nu era cazul sa renunt ptr ca asa cum se stie e greu sa gasesti un loc de munca si cu atat mai mult unul de care sa fii si multumit(e drept ca muncesc f mult si uneori si in week-end).Bine eu am noroc ca am cu cine sa las baiatul,e pe maini bune,poate ii e mai bine decat daca as fi stat eu cu el(ca eu ma enervez repede si nu prea am rabdare)caci altfel nu stiu daca m-as fi intors asa repede.
Picky-ma bucur ca printesuca mica e bine.Moama vorbesti deja de data venirii pe lume.........ce repede a trecut!
Din pacate copii ca cel din parc sunt multi si tot din pacate nu vei putea fi mereu langa Stefi cand se va intalni cu ei-cred ca cel mai bine e sa o inveti sa se fereasca pe cat posibil sa aiba de-a face cu ei......da,stiu -usor de spus.
Cat despre mama ta-nu vreau sa comentez nimic ptr ca stiu ca oricum ar fi te doare ca e mama ta-voi stiti cum e mai bine ptr voi si sunt sigura ca veti alege solutia cea mai buna.In orice caz daca veniti la C-ta mi-ar placea si mie sa ne vedem.

Trimit partea asta si revin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Asaaaaaaa.........
Lavi-ma dai gata cu ora ta de somn!Si sotul tot asa tarziu se culca?Ce frumos ca te intelegi bine cu Ioana si va vedeti des asa se pot si copiii juca impreuna.Andu se joaca cu varul sau de 2 ani si 4 luni dar frate ce lasa in urma lor...........ma gandesc ca daca era o fetita nu faceau asa dezastru.
Mady-tu esti super tare cu matele socrilor!
Nasol cu calculatorul la copii-nici nu vreau sa ma gandesc cand o sa descopere Andu ce inseamna ........sper cat mai tarziu.

Picky-ma intrebai ce mai face Andu......
Se catara peste tot,umbla pe coltar in picoare fara frica ca ar putea cadea(desi a mai cazut),deschide toate sertarele si cotrobaie peste tot,stinge tv tocmai cnad vrei sa vezi ceva,tranteste telecomenzile sa le scoata bateriile,varsa lapte din biberon pe parchet si rade de se prapadeste cand ii zici sa nu mai faca asa,imprastie juacriile prin toata casa-dar nu ca sa se joace cu ele,scrie cu pixul(cand il prinde) pe parchet,pe canapea,mai vreti?
Hai sa nu fiu rea si sa va zic si partile bune-vorbeste toata ziua,repeta tot,stie cum il cheama(Acasandu a mamita=Alexandru a lu' mamaita),imi povesteste seara ce a facut ziua adik "pimbale,tanti agazin bumbuna"(adik ca a fost la plimbare si tanti de la magazin i-a dat bomboana),cand a cazut intr-o balta si i-a sters mamaia gecuta mi-a zis:'a tels mamaita jeaca-a cuzut baiatu",etc.

Gata ma apuc de treaba!Mai vin mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Auzi Getik cand te lasa pe tine capul ma ia pe mine..Ca m-am trezit cu un cap greu..o sa iau daca nu ma lasa un panadol ca azi am planuri de curatenie

Stefi imi doarme inca..de la 11 si nu s-a trezit nici sa pape laptic ...viseaza la ora asta ca o tot aud ca zice "unu, unu..data"

Lali tu intrebai de ciorba fara ceapa si fara grasimi....eu fac mancarurile fara grasime..scot toata grasimea din ea in caz ca isi lasa de la carne..;uite poti faca o supa crema, e usoara, fara grasime si foarte gustoasa. Poti sa pui toate legumele, pui si ceapa sau praz daca vrei daca nu, nu pui..o faci cu carnita de pui sau simpla..din legume: morcov, brocoli, ardei, conopida, gulie, dovlecel, cartof..ce legume folosesti tu...pui apa la fiert(daca faci fara carnita pui putin ulei, dar foarte putin..daca faci cu carnita at nu mai pui ulei) si apoi pui pe rand legumele care se fierb mai greu dupa care le pui pe restul..apa nu pui multa ca trebuie sa-ti iasa o crema..daca bagi si piept de pui(vita, porc)..si vrei sa-i simti bucatelele, le pui la fiert in bucati mari in supa (iei treptat spuma is grasimea pe care o mai lasa), apoi cand sunt gata le scoti si le tai bucatele mici, iar cand legumele sunt fierte opresti focul le lasi putin la racit apoi le mixezi, in caz ca ti se pare prea groasa mai pui putina apa apoi pui bucatele de carnita si verdeata... sare pui dupa gust
Getik vad ca iesirea de ieri i-a facut bine...ma gandesc ca somnicul si l-a dereglat si din cauza ca nu a mai fost pe afara ...oricum in noaptea asta mia dormit fara trezire
Alic oau ce mandrete sexy am vazut si cu un motz mic si dragalas Aaa si acum am vazut cum i faci tu baiata....deci clar nu ai frica sa o lasi singurica
Mada matinala cu treburile
Cris stiu ca si eu sunt pusa pe rau, si nu pe copii ca pana la urma vina le apartine parintilor si ei vor sa fie "grozavi" in societate...dar voi avea ceva de zis la educatoare in cazul in care la gradi Stefi e batuta de vreun alt copil. O discutie aseara am avut cu sotul pe tema asta..de fapt am inceput-o dar ne-am oprit ca se lasau cu spirite incinse...el tot zicea ca nu trebuie sa o cocolosesc tot timpul ca va avea probleme cand va fi mai mare ..eu cu gura ca ce doar nu o sa stau cu mainile in san daca copilul imi ivne batut acasa...asa ca avem pareri diferite..iar discutia nu ajungea decat la cearta..ne-am oprit..Vai ce le-a facut miru la pisici pai alea cat de curand nu iti vor mai intra in casa...
Siminaasa este a trecut timpul repede...pai singur ca ne vom vedea daca venim..si vom face si o mare intalnire cu toate....Ce m-am amuzat si m-am infiricosat de nazbatiile lui Andu...Stefi un-i chiar asa..Deci am un copil cumintel zic eu ...Mama ce vb ..pai vad ca-i foarte priceput in propoziti ..bravo Andu ...cred ca-i tare scump cand il auzi ..Hia spor la treaba

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Mi s-a trezit si printesa ..de fapt da semne de trezire. Asa ca astept imediat sa ma strige.
Apoi dupa ce ii dau sa pape ma apuc de curatenie ...acum ca-i odihnita ca altfel daca mai stau nu o sa ma mai lase sa fac nimic..iar daca se face cat de cat ok afara o scot putin iar la parc..sa se balaceasca in nisip

Ematu nu ai aparut la cafea?

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput