**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 14
Lali_mete spune:
'neatza!
Am intrat doar sa salut,pe seara revin in forta . Trebuie sa fac ceva de mancare si sa merg pe la nasa lui Paul.
Va pup!
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
getik1 spune:
neata am venit la sunt mai ok decat ierii
alic sa facut frumoasa naty si ii sta ff bine cu sosetele lui mami, si la regim as avea vointa dar sunt constante care ma impiedica
calipso e bine ca sta pe oala ary nu mai vrea daca pana acu statea si nu facea nik acu nici nu mai vrea de la primavara o sa incerc sa vad cum o dezvat, pai tu nu ai somn de te scoli la ore asa matinale?
cris sunt si ff bune eu una pap de rup cand sunt calde si cand sunt reci cu lapte cald, ups o sa imi iau omoru de la gravidute
[b]simina spor la treaba si sincer chiar nu am mai facut nimmik ca sa o pun la punct sa cam pus singura vazand ca nu este asa cum vrea ea, este bine ca a realizat si acum este cat de cat ok dar tot deabia astept sa raman singura, si ary stinge tv, riceaivaru de la dolce, face curat in sifonier cand prinde usile nelegate, gata acu ai pui vorbaret
in momentu asta ary a zis primu cuvant clar "calu" la calutu ei verde sunt ff fericita ca bebeliceasca ei a inceput sa prinda contur, o sa ofilmez sa o vedetii,
[b] piky imi pare rau ca acum durerea este acum la tine trimiteo la mine daca vrei , ce bine ca a dormit zana mai bine, eu cu noul program alui ary sunt ff multumita,, acum de vreo catevba zile nu mananca, in schimb sa ii dau saratele ca la alea rontaie de pici, de la maseaua nr 3 care tocmai a spart de vreo 3 zile piky, si eu o las pe ary la fel in copaita sa se joace, este durere cand o scot ca urla de zici cei asta ca mai vrea.
gata am recuperat tot acu fug sa schimb ariciu cacacit ca m-ia demolat nasul cu mirosul pup si ne mai auzim
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
neata, na c-am aparut
is cam tehuie de capatzana......asnoapte a fost noaptea in care am dormit, ca de duminica numai tumbe faceam in pat. v-am citit dar is asa de ametita ca nu am chef acu sa deschid o pagina paralele si sa va ras la fiecare inparte
am o veste superrrrrrrrrrrrrrrrr....tzatza de matza...pt mine... dupa N discutii de atata timp al meu s-a hotarat, dupa ce a dat vina pe mine ca numa interesez in tara, ca aici nu se poate, etc...si dupa ce i-am expus un fapt ipotetic, sa caute azil pt caine....ca sustinea tare ca nuuuuuu, nu are unde aci......e, a cauta, a gasit....cam au comentat aia, ca is aglomerati, etc....si al meu le-a zis...Ba, da nevasta divort de mine, a luat copilul si a plecat in Ro, nu vine pana nu rez problema cainelui, e sociabil cu alti copii dar pe al meu e gelos, ok nu se poate acolo dar indrumati-ma in alta directie, tre sa existe o sol si le-a expus ipoteza mea....adica daca X da coltul si are caine si nimeni nu vrea sa-l tina ce se intampla cu acel caine???? ca pe strada nu e nici tzipenie....deci indrumati-ma...cert e ca l-au chemat azi sa consulte cainele....daca se comenteaza o pun de o reclamatie, pt ca sunt asociatii non guvernamentale ce iau bani de la stat, deci tre sa percuteze....tineti-mi pumniiiiiiiii
Lali daca nu ai facut supa si mai vrei, urla....aseara n-am fost pe faza...tre sa imi zici daa faci si cu carnita sau doar de legume
revin eu
lavinia.p spune:
Buna dimi fetele, am venit si eu la cafea, inca ma urmareste reclama cu portocala, n-ati omorat-o inca?....pe mine si acuma ma doare capul, ieri a fost casa de nebuni la mine. A venit pe la 17 soacra mea cu nepoata de ani sa o lase la noi o ora max o ora jumate care pana la urma a fost 21.30, nu asta a fost problema dar ce nervi mi-au facut, mai ales ea ca e mare nu vroia sa-i lase jucariile la Rares pana m-am bagat in ea si i-am spus sa-i lase si la pici jucariile ca e mic si nu intelege si ea e capra mare si tre sa inteleaga...a venit la un moment dat si cuscra cu Stefi, pana nici Stefi n-a vrut sa se joace cu nepoata, era foarte retinuta si-i zicea "peaca, peaca" La un moment fat unnul canta la xilofon, unu la tobe iar unu tipa iar eu inca mai am dureri de cap, sper sa-m i treaca de la cafea.
Va si revin mai incolo!
Aaaaaaaaa am uitat sa zic ca ieri dimineata a venit distrugatorul numarul unu care a rupt doua jucarii de-a lui rares si a dat toate actibildele lui Rares cu danonino jos de pe perete...ati ghicit cine-i?
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
getik1 spune:
lavi of vai de tine cu asa specimen de nepoata, lasa ca trece durerea de cap daca nu trece este ff bun ketonalu mie m-ia trecut
emaia hai revinoti si treci aci pe baricade , si zine ce bace bestiuta
lali iar iti este rau??
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
alic spune:
neata si eu la cafea!
Simina, multumim mult pt complimente!
Picki, asa ii fac baie, stiu ca majorotatea le faceto direct in cada, dar daca ea se simte bine asa, asa o las, cel putin pe perioda de iarna!
Cris, am inteles, deci v-ati facut provizii pentru vremuri de restriste...
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese
getik1 spune:
fetelor sa dus la naiba cheful pe care il aveam, imi vine sa urlu sa luat ala de la magazin de mine ca nu i-am dat bani, si nu stiu de unde sa fac rost de atatia bani]ca din salariu lu cez tre sa punem si pentru gaze urlu nu mai pot
ariciu a facut un anisor
cris_82 spune:
Am avut de treaba ca la nebuni,si inca mai am dar imi bag picioarele,si cat doarme sectorici fac si eu liniste si butonez aicea la voi
simina am lasat-o sa doarma acolo ,numai era prea tare si a amortit pitica.Pai deocamdata singura,dar stai sa-mi creasca mandra si sa vezi ce ajutor o sa am.Fataaaaa pai da voi va conversati bine de tot
picky asa si nato,la fel spune..dar pana la urma imi zice "cum spui tu femeie" si ne pupam si gata.Stie ca sunt ambitioasa si daca imi pun ceva in capul asta al meu nu ma las ci pana nu e ca mine nu stau locului,iar el nu o sa se puna cu nebuna,nu?.crede-ma ca fix acum am pe Motzo in casa,care a primit o pu=ortie generoasa de jumuleala de la miru,i-a facut baie cu apa din sticluta,mai avea putin su-l sufoca ca l-a pus la nani si l-a infasurat in paturica si el saracu se zbatea sa scape,si nu in ultimul rand s-a chinuit sa ii desfaca boticul si sa vada daca el are dinti.cred ca si la motan ii place ca altfel nu mai cerea in casa cu terorista in actiune
lali cum te simti azi?
getik cred ca sigur ti-o iei pe coaja de la gravidutele nostre daca le mai povestesti de mancare hi hi...
ema da tu esti pusa pe treba rau de tot,sa ne ti la curent ce ai rezolvat cu cainele
lavi si al cate-lea razboi modial a fost?nici nu vreau sa-mi imaginez ce a fost la tine ieri .Vaiiiiiiiii,cum as putea sa uit...DRAGOS
alic cam asa ceva...pai decat sa dau 20 ron/kg de carne,pai asa mi l-am luat cu 7 ron/kg l-am facut fix cum am vrut eu
getik vorbeste cu omul ca sigur ii dai,ca niciodata nu s-a intamplat sa nu acoperi datoria de acolo si sigur o sa inteleaga
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
getik1 spune:
cris as vrea eu sa inteleaga dar e patron, asa ca nu mai vrea
ca sunt 10 mil pe 2 luni, si cez nu ia decat 5, asa ca iti dai seama in ce situatie sunt, si nu imi ramane sa completez bani pt gaze si sunt chiar ff naspa nu stiu la cine sa mma imprumut ca este criza in toate buzunarele la c
unoscutiiii
ariciu a facut un anisor
Simina1980 spune:
Salut!
Vin si eu sa ma plang la voi ca m-a sunat sotul sa-mi zica ca Andutu are febra.
Nici nu stiu de la ce-sper sa nu fi racit.....offffff
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)