**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare..am terminat si eu treaba si am venit la pc..asta pana se trezeste printesa
Getik felicitari lui Ary ptr primul cuvintel clar Si stefi palnge cand o scot de la baita..si plange si cand vede ca plec sa dau drumul la apa fara ea
Ema in sfarsit ai scapat ..nici eu nu stiam ca exista adaposturi din acestea, dar ar fi fost culmea sa nu fie mai ales ca astia sunt mari iubitori de animale ..si exista firme non-guvernamentale peste tot..asa ca.bravo..sper ca mai astepti ceva ani pana iti iei alta potaita ..macar pune de o bebelina si apoi vezi tu. Asa l-as da si pe al meu..dar imi e mila de Stefi ca il iubeste si sufera daca vede ca eu il cert
Lavi si cum era mama cu 3 copii? placut?! Cati ani avea fettia..ca ai omis sa specifici? Eee uite asa sunt copii...si frati se mai cearta intre ei..da pai alti copi care nu prea au tangente...Asa si ce a mai distrus copilul pericol? ce ati facut cu gps-ul? se mai poate face?
Lali spor la pregatit papica, te asteptam diseara
Cris tare mai amuzat cand ai povestit de Miru si pisica..auzi la ea..ce stie copilul ca pisica mai trebuie sa si respire..ea vroia sa nu-i fie frig ..pana la urma cica ar avea 7 vieti asa ca ..ia lasa copilul sa vada daca ramane pisicu doar cu 6 ..iar cat despre Nato si al meu..stii ca cine se aseamana se aduna..e bine ca al tau mai lasa de la el..al meu ciuciu...eu sa las ca el nu ...
Getik off incearca sa discuti cu nenea de la magazin, ca pana la urma nici el nu vrea ca sa te piarda ca si client ca stie ca acolo in sat multi iau pe caiet si dau bani la salariu si la pensie. Oricum destule de mult 10 mil, nu ar fi mai convenabil sa mergi la oras 1 data pe luna sa te aprovizionezi cu cele care au termen de valabilitate mai mult iar de la buticul din sat sa iei mai putine?! Eu stiu ca asa fac multi, e mai ieftin sa mergi la supermarket(nu carrefour) ci un penny si ce o mai fi prin tara. Cat despre bani vb cu omul sa-i dai in transe
Alic e ok ca-i faic baita asa, e mai sigur ptr ea...la mine e mai greu, ca e si burtica si e si cada mare. Cum o speli pe cap?
Simina off dar de la ce face febra? Cat are?

S-a trezit printesa, v-am pupat

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

simina ce face anducu? cum mai este cat are febra?

piky este o problema ca la noi se aduna :paine, lapte si in special ce i-au pt ari fructe si ce trebuie proaspat, si bani sunt pe 2 luni si ceva asa ca este varza si eu as vrea sa scap si sa merg la supermarket dar uite ca nu ramn ca avem atatea datori daca cez aproate 9 luni anu trecut nu a lucrat niic somaj, si a mai luat si tepe

fug la ary sa ii dau fructele

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

M-am intors !
Nu mi-a fost rau azi ,am avut treaba . Ma rog,nu mia fost foarte rau,a fost acceptabil. Nu am ajuns la nasa lui Paul,pentru ca a venit sora mea la mine ,cu o prietena de la tara ,de unde am crescut,ca a facut tatal ei preinfarct, si au stat cateva ore la mine,pana la ora de vizita. Of,ce mor de ciuda pe sistemul nostru medical ,sa nu poti afla nimic despre o ruda internata,sa ti se spuna " a plecat dr-ul care l-a internat ,si pana maine dimineata la 9 nu-i,dar asteptati-va la ce-i mai rau" . Nimic altceva ,nu cum se simte,nu daca e constient, nu ce-i trebuie acolo,nimic,nimic. Mi-a trezit o gramada de amintiri,am rememorat cum 6 zile am discutat numai cu anestezistul,la mama mea , cum nimeni nu imi zicea un nume,un om cu care sa pot discuta omeneste sansele reale de supravietuire,stadiul in care se afla, cine a internat-o,diagnostice,absolut nimic. Si dupa ce s-a dus in lumea celor drepti ma intrebau asistoantele cine a internat-o ,ca sa imi spuna unde au dus-o . Pana sa am de-a face cu vre-un spital,imi imaginam ca in filme,ca vine cineva cu fisa si iti spune ce are,ce medicamente ia, cine are grija de pacient... Daaaa,vise... Cred ca nici intr-o mie de ani nu ajungem asa. Of,gata,am varsat tot.

Aaa,si ca sa va spun si cata treaba am avut azi : am facut mancare de 2 ori,si era sa fac de 3 . Prima data am pus-o pe foc,am adormit baiatul si am uitat de oala ,si s-au ars cartofii de tocana. A doua oara ,aproape am terminat tocana de cartofi cu mazare si pui,am plecat pana la baie ,si s-a prins puuutin de cratita ,dar am schimbat repejor vasul si nu s-a simtit nimic la mancat . Si in rest,am lalait-o toata ziua. Am citit pe un blog fantastic ,cu ochii lipiti de monitor. Nu stiu daca am voie sa afisez linkul,dar tipa scrie demential. Razi cu pofta fara sa vrei,daca iti place stilul usor sarcastic .

Revin,incerc sa nu mananc doua bounty-uri d-alea cu 3 bucati. Unul l-am terminat deja si ma uit cu jind la al doilea ..

Ema nu am mai facut supica,dar urmeaza,inca nu renunt la idee .
Lavi nasol cand ti se devasteaza casa. Nu stiu ce sa zic,eu am o prietena cu fetita tare rasfatata si in plus foaaarte rautacioasa,si am inceput sa o evit ,sau sa merg eu la ea,si cat se poate fara Paul,ca fi-sa il bate .Ea bate toti copiii ,si mama-sa spune ca nu are ce sa ii faca,asa e temperamentul ei [acru]...

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

searaaaaa

lali, astia ne sunt medicii. daca intrebi ceva se uita la tine de parca esti tampit si se intreaba de ce naiba nu stii deja...
in fine, io-s satula de ei ca in 10 ani am fost in spital eu (infectie urinara, 2 nasteri), mama (cancer la san), sotul (chist in oki), alex (draqu stie ce ca nici acum n-am descoperit)... asa ca n-am gasit decat nepriceputi, ca sa nu zic altfel. unii chiar erau amabili, parca isi dadeau si interesul... dar nu iesea nik. apropo... saptamana viitoare ma duc si cu alex la spital pentru monitorizarea inaltimii .

lavi, te compatimesc. de aia vorbeai pe scurt aseara? erau cu okii imprastiati????

getik, io ziceam sa-ti pozezi noile creatii cu fata in poza.

mey, de maine incepe razboiul planetar: mihaita contra alex. sa vedeti aici: nu pune mana, nu te urca acolo, da-te jos, "mami, nu ma lasa si pe mine...", lasa-l si pe alex... adica vreau sa va spun ca de maine incepe vacanta de o saptamana si daca alex sta acasa... o sa ma vedeti la TV .

azi am gatit rosii+copane+paste si supica de pui. asa ca maine am haleala... sunt numai arbitru...

mihaita nu vorbeste nici un cuvintel. zice pe limba lui acolo de toate, se cearta cu toata lumea si cu jucariile, da din manute ca al de muri pe 25 decembrie... dar nu zice nimik.

lavinia, am aviz, fata. stai linistita ca a ajuns frumusetea aia de geanta . de ziua lui alex ma afisez cu eaaaaaaa.....

cred ca revin maine... ca deja ma doare gatul de atata tipat la astia... ii culc ca sa stau si eu linistita.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

hello pe aici bate vantu

lali usor cu dulcirele ca dupa te lesina, da cu doctorii asa este eu am avut noroc cand a fost tata bolnav de cancer am nimerit numai medicii ok sau poate ca stiind ca si eu[in devenire] si soramea asistenta poata a contat, si eu am patit odata asa cu supa lu ary m-am dat cu cititul si am uitato pe foc si era varza de am aruncat tot si am facuto din nou , paulica

mady nici prin cap nu imi trecea ce ai vrut sa spui , si ary incepe si se cearta cu mine in lege ei si foarte serioasa,, dar de ce de maine incepe razboiul interplanetar??

gata ma bag la nani ii cedez locul lui lavi, ea este cea mai nocturna

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna seara gagici! Am avut 2 zile pline, pline de n-am avut timp de nimic si ca sa nu ziceti ca nu aveti nimic de citit dimineata la cafea am venit sa va las si eu cateva portiuni de autostrada sa terminam mai repede cu ea si sa se faca odata si strada la Cris...moama da ce ati mai scris, las ca bag si eu o pagina cu tot recuperatul meu
Picky ma intrebai acum 2 zile cum a fost la cuscra, foarte bine, s-au jucat micutii foarte frumos...burtica ta cum mai e?
Ema [-)))] da ce vremuri, ce matinala erai si bestiuta ce te mai tinea in priza
Lali da nu vezi ce program sesi am, tre sa-mi reglez si eu somnul ca la pici , musai ca vb ta deja incep sa ma resimt in timpul zilei...a trecut deja perioada cu trezitul lui Rares slava Domnului...cu greturile cum stai? au mai trecut?
Mady esti criminala cu matzele tale si piciorul paros al soatei, ma sparg aci de ras
Alic si pe mine m-a infiorat articolul tau brrr, nu as fi in stare de asa ceva...apropo si Rares doarme singurel dansatoarea!
Getik sper ca a trecut durerea...cu nvigatia e greu, inca e la cineva aici care ne-a promis ca o face, ideea e ca nu le-o trebuie la nasi ca au navigatie incorporata in masina ca au masina de masina deci nu trebuie sa fie gata pe duminica
Alic ce dulce-i buburuza
Cam asta e o portiune de autostrada nu mai pot de somn, o dau pe cealalta dimineata la cafea [:d]
Va

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Neatza..dau ....

Ieri mi s-a busit placa cu intrarile de la mouse si tastatura...pana m-am intepat de asta a trecut ceva timp,acu a innebunit tastatura,deci greu cu ea..am nevoie de alta noua ca scrie aiurea.
Va salut si vin repede ca deseara si maine sunt singura si va povestesc ce si cum ca s-au intamplat vreo doua, si am decis niste chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit la !
Andutu tot cu febra,ii dau nurofen si panadol alternativ la 4 ore......nu stiu de la ce-nu tuseste,nu-i curge nasucul si nici de la maselute nu cred ca e ptr ca l-am spalat aseara pe dinti si nu a dat semn ca l-ar durea.Asa ca sunt cam praf la cat am dormit azi noapte si la cate griji imi fac-daca nu aveam azi control de la garda si de la vama nici ca veneam la munk.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

neata am venit la buna calipso

lavi e bine daca reuseste sa fca navigatoru, e bine daca au navigatie incorporata pe masina.

calipso hai te asteptam la o barfa

simina of saracu andutu, sa nu aibe rosu in gatut, si sa ne ti la curent

fug sa fac curat si apoi o sa revin

ariciu a facut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neaataaaa
deci nu mai am caineeeeeeeeeeeeee
picky daca macar la copil reactiona in alt mod decat sa il maraie, treceam pese toate celelalte....dar nici Darius nu se mai apropia de ea d frica, de ulte ori mergea ca zaluda prin casa si dadea peste copil sau aparea brusc de il speria....deci e milt mai bine si pt noi si pt ea....deci crisssss, gata, nu il mai avem
lali cand vrei, tzipi, si se rezolva
plodu devasteaza casa...isi da toate jucariile jos
PS picky stii ca-ti sunt datoare cu o tochitura, nu???????

Mergi la inceput