**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 16
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!1
Stiti reclama aia la cafea,in care cineva da cu mana prin aburul de cafea,sa adune lumea de prin casa intr-un singur loc? ee,eu tot dau din mana de vre-o juma de ora sa va strang si nimic Tre sa schimb cafeaua ?
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
madyrizi spune:
neatza!
lali, pai e vineri, soro, lumea are trebi . buna cafeaua ta, dar eu daca beau nu mai dorm noaptea. ma rezum la un ceai. ce mai? am ajuns o baba .
getik, de azi e si alex in vacanta de o saptamana, asa ca ii am pe amandoi acasa. pana acum nu era o problema pentru ca mihaita era destul de mic, dar acum e dezastru. se cearta pe aceleasi jucarii, iar eu nu pot sa-i tin partea lui mihaita pt. ca alex are dreptate. trebuie sa-l invatam pe cel mic sa imparta jucariile si cu alti copii. in fine, astea-s probleme mici...
ema, felicitari pentru reusita... desi te obisnuiesti si cu un animal si apoi ii duci dorul indiferent cate prostii face .
simina, multa sanatate puiului! de asta imi e cel mai teama: sa fiu nevoita sa merg la serviciu si sa-mi las puiul bolnav acasa. bine, daca e cu cineva de incredere... parca e altfel.
lavi, navigatia masii . sper sa te rezolve repede.
revin... e razboi...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Buna dimineatza!!1 Stiti reclama aia la cafea,in care cineva da cu mana prin aburul de cafea,sa adune lumea de prin casa intr-un singur loc? ee,eu tot dau din mana de vre-o juma de ora sa va strang si nimic Tre sa schimb cafeaua ? Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
Pfoai de bine arata gogosile alea din stanga ecranului !!!! Astia nu stiu ca e un site cu multe gravide active? De ce pun imagini asa sugestive? Nu de alta,dar soacra nu vine pana pe 9 p-aici,eu nu ma apuc de prajit,iar pe sot nu il mai pun si la facut gogosi ca deja intrec masura !
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
getik1 spune:
mady am priceput logica dar eu stiam ca de luni se ia vacanta de luni, lasa ca o sa fie bine usor usor
ema ai scpat de potaie vasazica?? sa vezi ce dor o sa iti fie de ea, lasa tochitura ca deja am apa in gura
azi vreau sa mesteresc niste cercei verzi si sa vad ce mai imi trece prin cap.
ary a inceput sa redevina acelasi copil cuminte care il avea mamiinainte sa vina scorpia
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
www.wimp.com/sheeplight" target="_blank">Ceva interesant
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
madyrizi spune:
hai, mai, lali, ma lasi?
foarte misto... dar si bietel oi cred ca erau cu limbile scoase la sfarsit.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
calipso_zeus spune:
Fata sta pe oala ca eu eram prin casa si ea venea cu olita dupa mine si racnea caca caca...
Dupa ce nu i-am permis accesul soacra-mii patru ani in casa,acu` m-a mai ajutat la curatenie.,Si s-a apucat de comentat zicandu-i lu` barbatu-meu niste concluzii de ale ei......
Rezultatul?I-am zisca va mai calca in casa la mine peste cadavrul meu.
Numai ca de o luna nu a mai venit si nu va mai calca pe aici niciodata.
M-a scos din minti de nervi in conditiile in care eu am acceeptat sa mai vina in casa doar ca sa o integrez in familie ca nu am nevoie de ea....la nimic.Si mai mult a concluzionat ea si de fata cu niste rude de ale ei de a auzit mama de la cineva care nu avea teoretic nici o treaba.
Va dati seama ca diplomata cum sunt.....ce a iesit.Cert este ca asa cum nu am avut nevoie de ea...ea s-a oferit sa ma ajute la curatenie...si eu i-am permis,revin asa cum nu am avut nevoie de ea..nu voi mai avea nic de acum incolo.Iar din vara fata la gradinita..am una buna si curata si ok.
vin io acus ca vine barbatu`.
Picky_toto spune:
Neata...
Eu azi nu am chef de nimic, capul ma doare inca, si ma simt foarte obosita..asa ca sa nu va suaprati daca nu voi fi prea activa azi..am asa o stare..
In fine ideea e ca v-am citit dar nu prea sunt in stare sa scriu...fiica mea e tot legata de mine, ma gandesc ca ar fi cazul sa o scot si pe afara, chiar daca sunt -2 grade...da nu am nici un chef...Mi-a dormit foarte prost aseara...s-a tot batait prin pat is pana nu a tipat tacsu la ea de vreo 3 ori nu s-a culcat..ba mai mult, doar ce schimbasem lenjeriile ieri si fiica mea la 11 noaptea, bea lapte si-l scuipa ..s-a udat toata, m-a stropit si pe mine cu lapte, a murdarit si lenjeriile, deh ca masa s-a chiuit sa faca treaba...
Acum am vrut sa-i schimb cercei si nu ma lasa frate, tipa ca din gura de sarpe..oare cum sa procedez?!
Hai ca ma apuc sa raspund asa din amintiri..
Ema despre ce tochitura vb? ca nu mai tin minte??? si l-ai convins pe al tau?!
Simina vezi sa nu fie inceput rosu in gat..sanatate multa si asteptam vesti
Getik sper sa gasesti o rezolvare..
Lavi ma bucur ca Ioana si Stefi sunt ok si voi va intalniti des
Lali la mine nu a ajuns mirosul..asa ca mai fa din mana poate poate isi schimba vantul directia spre Be Bine ca nu ai lasat oameni flamanzi si ai reusit sa termini mancarea
Mady pe ce canal sa va vedem? bafta la monitorizarea inaltimi..sa ne spui cat are
Ema daca al tau devasteaza casa cu jucarii a mea mi-a varsat toate cerealele din orez pe jos si mi-a pus muzica la orga..de repete aceasi melodie..iar la durerea mea de cap..ce bine-i
Cris tu nu ia aparut in cadru?!
Mada nasol problema cu soacra
Anna sa inteleg ca ai avut o sapt grea de nu ai putut intra
Eu is si oleaca nervoasa, ca azi trebuia sa mergem sa vizitam gradinita catolica, cea cu uniforma..si suna secretara ca sa anuleze programarea ca vezi doamne directorul gradinitei e bolnav..Si daca putem luni la 2 iar daca nu lunea viitoare tot la 2... Si i-a zis sotul vreo doua...pana la urma pana pe 16 mai avem de vizitat inca 5 gradinite asta inseamna ca sotul trebuie sa-si ia 5 zile libere de la munca ca asa vor cei de la gradinite...ca nu poti merge sa vizitezi o gradi/scoala fara o programare ..Pai sa se duca invartindu-se..asa ca vom alege gradinitele cele mai apropiate de noi si asta este...vom vedea atunci ce si cum..
Hai v-am pupat ...ne mai auzim..cand mai intru
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
calipso_zeus spune:
Picky da` nu-i problema doar ca m-a deranjat ca eu am avut incredere in ea.Si chiar m-a luat prin surprindere numai ca pe mine ma doare in.. de ea.Cand oi ajunge eu la ea...