**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 17
getik1 spune:
lali super super m-ia placut
mady cred ca erau frante bietele animale dupa asa moment
piky dar cu sarcina esti bine?? si stefi de ce sa comportat asa?? si la noi este birocratie mare pt cresa si gradi,
cris ce faci mama ai disparut? sper ca esti bine si nu ai patit nimic, miru ce face?
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
buna fetele,am de lucru de nu mai vad lumina salvatoare a tunelului,si miru s-a culcat pe marginea de lemn a patului,stand in fund
simina ce faci?cum se simte andutu azi?
picky itit spun eu ca de cate ori a smotocit miruna motanul..nu mai are nici macar o viata de rezeva,se dusera toate
lali stiu,te plimba ca pe o minge de ping-pong de la unul la altul si tot ei dau din umeri
mady dar de ce vrei sa-i monitorizezi inaltimea lui alex?beleate-ai scos ca niste fire albe saptamana asta..hi hi
lavi sarumana de intentie,dar pana nu pun bata pe aia de la primarie,cred ca o sa am doar priveliste de ev mediu in fata casei..
3 cafele azi??hai ca mi-am inceput ziua bine,multam fetelor
simina si banuiesc ca maine nu e nimeni la voi la cabinet...sa fie oleac de rosu in gat?
ema felicitariiiiiiii fataaaaaa
lali lasa fata cafeaua ca e foarte buna asamortal de faine oilea alea oricum,cred ca sunt marcate totusi de experienta,mai ales ca le-a sricat ora de somn si le-au pus sa alerge ca besmeticele
picky poti sa ii schimbi in joaca..va jucati de-a gatitul cu diverse,si la un moment data sa ajungeti si la partea in care va accesorizati cu altceva nou,si cred ca sigur o sa o incante.Se pare ca incep sa-mi intru in paine cu munca,dar asat nu ind\seaman ca va parasesc.Cum am putin timp liber,intru la voi.Pai si ce pusca mea?mnumai directorul poate sa va faca turul gradinitei?hai ma lasi?asta e nesimtire..
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
cris_82 spune:
hai in pas alergator pe prima pagina ca ma supar si va [mai
BAZAR
calipso_zeus spune:
Iote ca am venit eu.Adaptoru` mamii lui ca numa belele.calculatoru incepe sa cedeze
De atata venin cat trece prin tastatura mea.....ha ha
Gata am predat maimutza cu arme si bagaje la bunica-sa..deja a demolat acolo tot si a flocait cainii.A tras mitza de coada si de mustati si pisica saraca...ce sa faca..a rabdat.Maine sotu` la munci....ura singura acasa...
da` de ce bate vantu` aici?
Dupa ce l-am tocat pe barbat bine cu ma-sa cu tot azi si-a cerut iertare
Nu ca m-ar afecta pe mine relatia cu soacra sau pe el....dar l-am lamurit ca nu treaba ma-sii ce fac eu acasa la mine.Si gata.De acu` o sa ne mai vada peste cinci ani.Iote-asa.
alic spune:
salut fetelor!
bai, ma apuca niste stari de depresie de nu ma vad v-am zis cum e cu serv-ul meu, nu se stie cum va fi cand ma voi prezenta pe 2 mai..apropo: pe 2 sau pe 3 ar trebui?
pana atunci, mi-am depus cv la cateva anunturi si mi-am facut cont pe ejobs, myjobs si cate xjoburi or mai fi
Doamne ajuta sa se lege ceva, ca nu ne vad bine daca intru in somaj
Picky, ma intrebai cum spal fata pe cap...pai, clatesc cu dusul asa cum sta, ca pe spate nu vrea cu nici un chip
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese
lavinia.p spune:
Ce fac gagicile? Eu tocmai am pus tocanita pe foc(00.30), supa e gata, am facut o zama pe ghina de tara de-ti bati pruncii Deci nici azi sanse sa ma culc mai repede. De doua zile Rares doarme putin de amiaza 1 ora jumate max si nu mai pot face nimic de el , vroiam azi sa fac mancare si curatenie dat abia am terminat de mancat si sa stau umpic sa-mi cada si mie mancarea bine ca s-a trezit
Getik ai grija cu cheagurile de sange, sigur e de la oboseala dar dc se repeta nu neglija
Simina soata doarme pe sapte voci la ora asta...doar eu tre sa-mi reglez din nou somnul ca nu e bine...si eu ma bucur ca am intalnit-o pe Ioana si ma inteleg mai bine cu e decat cu prietenele mele de-o viata, ne vedem si vb mai des decat cu ele si am cunoscut-o practic pe net de 2 ani iar pe fete le a de 11-12 ani...dar asta este ma bucur ca se inteleg si copii bine, e singurul copil de varsta lui cu care se intelege si se stie juca si i tare draga la Rares...Simina ce baiat mare ai m-am topit numai cand am citit cum vb el dar sa-l aud
Intre timp e gata si tocanita, am si mancat sa vad cum a iesit a fost baba rau ghina mea ca am fiert pe ea o grmada plus in tocanita si tot tare a ramas...dar am aflat un truc...cica dc e batrana carnea cand se fierbe supa se baga o lingura de metal in ea si ajuta la fragezire, se lasa acolo sa fiarba cu toate cele...nush dc functioneaza dar o sa incerc cand mai am ocazia.
Apropo din 2 mai ma intorc la lucru, am fost ieri pe la colegi si mi-a zis sefa sa ma pregatesc, deci ma intorc cu 3 saptamani mai repede, e super bine
Getik ai fetita mare incetu cu incetu isi da drumul si la vorbit
Emo iti abandonezi cainele fata...mama denaturata ce esti...pupicei dulci
Cris ce tare i-a facut Miru baie la Motzo si mai sta cand o vede?...al patrulea razboi mondial ca al treilea parca fusese la Picky anu trecut[:d], vai horor a fost dar a trecut n-as face fata sa am trei copii...si da Dragos a fost[:d]
Simina offf cume puiul mic? sanatate multa va dorim
Picky n-as rezista cu 3 copii asta-i clar...fata are 6 ani capra mare dar deaia egoista, numai pt ea...desi cand ii ziceam ca nu-i voie il dadea la rares sau se jucau impreuna dar in secunda doi cum m-am intors iar facea la fel...oricum sper sa nu se mai repete curand...a stricat 2 jucarii, a rupt tot actibildul cu tom si toate cu danonino le-a dat jos de pe perete si m-am chinuit sa i le strang la Rares si acu sunt toate la gunoi dar a zis ma-sa ca ni le da pe ale lor, acu om vedea a zis ca nu mai merge nicaieri cu el ca o face de ras...navigatia nici acum nu stim nimic de ea, maine merge sotul sa o ia si dc e gata si dc nu e..cum mai e puca cu tusea?
Lali asa e si Dragos il bate pe Rares cu lopata cu matura cu ce apuca si dc nu eram pe faza odata la ei ii dadea cu scaunul de lemn in cap...eu inteleg ca sunt copii dar de ce al meu nu face asa? e foarte rau...in fine si eu am zis ca o sa mergem mai bine noi la ei si o sa fiu atenta decat sa vina ei...sper ca nu citeste si ma-sa pe forum[:d] undeva din umbra...asa cum zici din pacate e nasol cu sistemul nostru sanitar...cam din aceste motive am ales sa nasc in Ungaria m-am simtit in siguranta acolo si nu regret deloc chiar dc m-a facut lumea fitzoasa...sanatatea copilului meu e pe primul loc si ma bucur ca esti mai bine cu greturile
Mady in sfarsit a ajuns coletul, sa-mi zici dc iti place...a deci la tine va fi al cincilea razboi mondial mare figura esti, mor de ras, astept stirile de la ora 5 ce e cu monitorizarea inaltimii?
Getik multam fata ca mi-ai cedat locul, foarte de treaba esti
Emo deci te-ai lepadat de animal? si nu ti-e dor?
Lali ce tare esti cu cafeaua ta, eu n-am simtit nimic ca am avut de dimineata probleme cu alergia si acu la fel...ce interesant e filmuletul cu oi
Calipso tu n-ai stiut ca nu e bine sa te increzi in soacre? imi pare rau de incident
Cris stand in fund a adormit Miru? draga de ea.
Alic iti tin pumnii sa gasesti cea si ce sa-ti placa, e nasol mai ales cand lucrei de multi ani in acelasi loc cum e si cazul tau, are tupeu sefa ta, ca doar e sefa nu?...si eu din 2 mai ma intorc
gata am ajuns si eu la zi, nu mi-e somn dar merg sa ma pun totusi in pat poate vine si somnul.
Noapte buna!
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
lavinia.p spune:
Vroiam sa zic ca, cu ocazia asta am facut si strada lui Cris
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaa..haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Sper ca azi sa nu fiu asa de aglomerata si sa stam la barfa ca in alte dati.Vorbisi ieri si cu sefu sin am stabilit niste chestii legate de munca asta in stil mafiot..
alic Pe 3 mai va fi prima ta zi de muncatin pumnii sa gasesti ceva cat de curand,dar cand te duci la interviu,incearca sa omiti ca reamintesti ca ai fost acasa 2 ani in concediul de cestere a copilului..nu prea la le pica bine la angajatori
lavi fataaaaa, ce ora de bucatareala ai..nu ti-sa-u clatinat cratitile pe aragaz?.Ooooo Lavi,e bine ca ai la ce sa te intorci,ca e tare greu in vremurile astea.Daca sta motanul,crede-ma ca o cauta si mirlaie dupa ea ca sa-l jumuleasca..e masochist in puii mei.Daca nu reusiti acolo cu navigatia,sa imi spui si vedem la c-ta ce rezolvam.Multam de strada fata
BAZAR
calipso_zeus spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaaa
Am venit si eu la cafea...pe mine sambata ma doare capul cam asa ceva...mama ma-sii de treaba.Si chef nu am de treaba si e csa ca la nebuni..si ma doare si stomacul....
Lavinia da` de ce nu dormi?Cand te intorci la munca ce faci cu lipsa de somn noaptea?
mai copiii astia se sfatuiesc sa nu doarma.
Cred ca e de la faptul ca stau mai mult in casa cu vremea asta afurisita si cu -13 grade afara.
Si fiica-mea dormea asa bine ..acu` parca are ceas incorporat si miauna de la 6 la7 dimi apoi doarme ca purcelu` pana la 9
Asa ca am curat si mancare si chef de ma rup in ....ma duc sa bag inca o cafea reala poate imi vine...cheful.
getik1 spune:
neata am venit la
dar fug sa o beau pe cea reala ca a afacuto cez,
revin dupa
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik