**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 18
madyrizi spune:
buna dimi!
mey, io nici n-am iesit din pijamale inca. sunt dependenta de calculator .
sotul face micul-dejun ca vine un miros extraaaa... cred ca i-a priit .
cris, monitorizam inaltimea lui alex pentru ca e cel mai mic din clasa si are inaltimea de 124 cm la 8 ani. e cam sub limita de jos, asa ca il monitorizam din 3 in 3 luni. plus ca sotul meu e mic de inaltime, are 165 cm . cu el s-a dus socrela prea tarziu la doctor si n-a mai avut ce face.
lavinia, fata, e grava treaba la tine. pai de aia va certati, nene. tuuuuu...noaptea...in loc sa incalzesti patu' alaturi de sotz, stai sa gadili gaina batrana la cloaca... . azi ma duc la posta, sper eu.
calipso, las-o naibii de treaba ca nu pleaca de acolo. tot pe tine te asteapta.
revin...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
calipso_zeus spune:
Aseara mi-a facut si mie sotul mancare,adica s-a dus la Mac Si mi-a luat si mie Mc puisor....cred ca si la mine i-a priit .Acu` tre` sa-l astept io cu mancare maine dimi ca atunci vine...da` io ma duc la cumparaturi.Sa-i caut lu` fii-mea ceva de incaltat ca are o sg.pereche de cizmulite.
lavinia.p spune:
Hai ca vin si eu cafea ca azi iar sunt incarcata pana peste cap...azi ma vopsescccc, merg la nasa o fac pe ea si ea pe mine, pe Rares il las la mami si apoi vin la curatenie.
cris mersi de cafea...cred ca pana la urma va ajunge la voi, nu stiu dar am un feeling...cat despre servici asa e si eu ma bucur si ma asteapta sefa cu bratele deschise, inca m-a sunat sa-m i iau concediu in vara sa merg cu Rares la mare ca e sensibil, mai rar gasesti asa sefi puteau sa-si aleaga ei si eu luam ce mai ramanea, asa ca la vara ne vedem la mare
Calipso nu dorm ca n-am somn dar musai sa-mi schimb programul asta, cand voi incepe lucru fii sigura ca nu voi sta la orele astea
Mady n-ai fost dupa janta?...poi sa stii ca poate deaia.
Fetili va doresc weekend placut si mai revin eu mai spre seara
ANNNAAAA ce faci mami esti ok?
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
lavinia.p spune:
Deci eu sunt nervoasa ca dc as avea o mitraliera i-as imupusca...deci la cumnata mea i-a luat banca masina acum 2 saptamani de atunci fraierul de sosu meu ii duce in timpul lui liber in stanga si-n dreapta, ei au un ABC si-i duce la cumparaturi in schimbul a mici cumparaturi din ABC-ul lor. Azi iar i-a scos de dimineata caci soata sambata dimineata nu merge la lucru si i-am zis ca vreau sa ma duca si pe mine la bunica-mea sa-i vad. Eu mereu merg la bunica mea care sta la 1 ora de mers cu tramvaiul, mergeam cu Rares cu caruciorul cu tramvaiul, nu-i ziceam lui nu cumva sa-l iau de la lucru si azi cand e liber si ma putea duce si pe mine a zis ca mai are cu ai lui si ca nu stie dc ma poate duce. Inebunesccc, imi vine sa urlu si sa-l las cu ei...si cred ca pana la urma asa VOI FACE
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
madyrizi spune:
am revenit...
lavinia, n-am avut timp sa ma duc la posta ieri ca a fost sotul plecat la doctor sa-si ia trimiteri pt. analize si e in partea cealalta de oras. ma duc azi, promit .
razboiul interplanetar a avut doar o repriza. unul dintre razboinici (alex) a fost deportat la bunici aseara. asa ca lupta de unul singur nu e haioasa. mihaita a capitulat .
revin mai tarziu...ma duc sa-mi asist sotul la dat cu aspiratorul .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
calipso_zeus spune:
Of Lavinia saraca de tine.Ce sa spun de situatia ta?
Nu prea ma pricep la de astea cert e ca eu as spune fix in fata ce ma doare,inclusiv ca e insurat cu tine nu cu familia.Te lipsesti de o tipla de prajituri din ABC..asta ce e?vreo marca de Mercedes?
Rau face, foarte rau.E timpul sa lasi copilul la mama sau la soacra timp de o ora si sa discutati deschis.Ca vad ca daca nu una e alta.Spune-i ca te aduce la nebunie cu fazele lui si ca nu mai suporti..spune-i exact ce ne spui noua.POATE EL NU REALIZEAZA IMPACTUL PE CARE-L ARE ASUPRA TA SI nu crede ca face ceva rau.Cred ca i se pare perfect normal.Dar se pare ca tie cel putin nu ti se pare la fel.Eu as transa foarte scurt problema,cu "diplomatia"care ma carecterizeaza dar eu sunt o fire mai ciudata.Acu` tu stii cel mai bine dar o discutie serioasa trebuie.
Fetelor da` Lali iar da la ratze?Alooooooooo esti bine?
Restu` unde sunteti bre,ca e gol aiiiiiiiiiiiiiiiici?
Am si io o zi libera la barfa si iote ca vorbesc singura..pardon tastez.
Alooooooooo!!!!!!!!
getik1 spune:
fetelor ca lavi vin si eu sa ma plag la voi ala de la magazin a facut spume ca nu i-am dat toti banii si ca nu ne mai da pana nu ii toti bani si sunt varza, asa ca acu imi vine sa urlu, era singura solutie pt strictu necesar o sa revin mai tarziu acu nu am chef de nimmik dacat sa plang
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
madyrizi spune:
buna seara!
lavinia, si eu as fi nervoasa , dar nu vreau sa pun paie pe foc. si eu am fost in situatia ta. intotdeauna am fost ultima optiune, ai lui fiind mereu pe primul loc. ca sa te mai inveselesc... am fost la posta, luat geanta , superba superba. mai tare e ca tot azi am primit si ghetute albe de la altcineva. deci... sunt o cucoana, da? . multumesc tare mult pentru pantalonasi. ii plac mult lui alex. asta imi dau seama dupa cum le admira, si le pune dupa gat ...
getik, fata... nici nu stiu ce sa-ti zic. probabil ca o sa va reveniti, dar acum e un moment greu pentru voi. imi pare tare rau.
calipso, tu esti prea exploziva. bine, nici eu nu-s prea diplomata, dar incerc sa ma abtin cat de cat. totul e pana imi explodeaza capul... dupa aia imi ies pe gura kestii pe care nici nu le gandesc .
picky, where are you?
lali, ti s-a urcat we la cap? treci aici pe baricade.
cris, ai plecat la munte?
anna, e week-end... vino la o barfa mica...
ema, plangi dupa catel?
cine mai lipseste? ca fac prapad...ha?
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
calipso_zeus spune:
Lasa Mady ca le luam noi banii de la pusculita la fetele astea chiulangioaice.
Bre da barbatu` Laviniei s-a insurat cu ea nu cu ai lui...
Si cum adica planul doi?Mama ce jar ar manca...daca eu sunt dedicata trup si suflet familiei apai fii si tu bre` omule...ca de nu....
E pacat .Mare pacat.
Dar sa speram ca va trece si asta cu bine...Lavi cum esti?
Io am cam terminat treaba in sfarsit mai am de facut sosul la parjoale si gata.Si curat in bucatarie....
Nu am gasit nic` frumos la fata,mi-e o ciuda de nu mai pot
si ma incearca si o raceala.
VA PUP SI VENITI PE AICI...
getik1 spune:
fetele eu sunt o idee mai calmmma dar sper sa nu fie calmu ala de dinainte de furtuna.
piky si ema o sa cotizati cu euroi la pusculita.
poop ma bag la nani ca sunt obosita
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik