**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 19
cris_82 spune:
neataaaa..haideti la o ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
cred ca ieri seara a fost anul buleliiprea toata lumea a muncit cu drag si spor
mady din cate stiu,intreaba medicul care il monitorizeaza ce fel de sport sa faca..stiu ca ajuta foarte mult
lavi hai sa vedem si noi noul look si parca ziceai de ceva noutati?daca vrei,fac rost de o bazuka si rezolvam problema,pana la urma cum a fost ieri?
getik offf,cred ca cel maiok pe viitor,e sa stingeti datoria,si apoi sa nu mai luati nimic pe caiet..ca altfel la fel o sa patesti
mady ei am plecat...am avut treaba fata..m-am bucatrit niste muschi la cuptor cu vinoase rosii si un tort http://picasaweb.google.com/104295494406496657483/Din2011#5567864412594537170 ATENTIE SPORTITA GRAVIDELOR !!!(aceste imagini contin caracter obscen papilelor gustative)
calipso lasa fata,ca data viitoare cand margeti la shopping sigur o sa gasiti ceva fain de incaltat evei
getik lasa in puscam mea furtunile pentru alte meleaguri,si tu stai calma
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
getik1 spune:
buna fetele am venit la
azi doar una virtuala beau ca reala nu mai am.
mady este ff greu si nu stiu cand o sa ne mai revenim. asa fi doamna bine ca asa trenbuie
cris este ff greu ce zici u, pentru ca din 12 mil ale meele platesc facturile plus bancile si sti ce ranane nimik
de mancare tre sa iau, pana ia cez bani, ca pana acu sti ca el nu a avut munca asa ca bani ioc.
fug sa fac curat
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
'neatza!!
Eu sunt p-aici,azi mi-e naspa . Ieri m-am trezit tarziiiiu,aproape de 10 , apoi am fost pe la vecina, la pranz am plecat la nasa lui PAul, si ne-am intors de acolo pe la ora 21. Asa ca nexam forum. Vad ca incepe sa imi fie rau doar dimineata. Doamne-ajuta sa ramana asa cat tin greturile !
Va pup,revin mai pe la pranz,asa.
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
emanouela spune:
neata fetili
v-a fost dor??????
ieri am bantuit dupa una alta, dupa a venit picky cu Stefi si al ei sot asa ca am fost ambele ocupate.....ne-am vz si noi in sfarsit
cum fu???? o sa va povestesca ea mai in detaliu, pt ca daca va zic eu nu ma credeti....dar, am un copil obrazniccccccccccccccc, asta e cert. s-a dat la Stefi s-o traga de par, o tragea de hainute....eee, istorie mare...important e ca s-au obisnuit unul cu altul pana la urma. in rest ne-am simtit bine, picky arata super, ii prieste maternitatea, are un sot minunat, nu mai zic de Stefi....deci sunt o familie ft ft ft reusita.
mai revin eu, cand ma lasa al meu ca are nu stiu ce de facut la pc
va pupacsc
PS. Cris sa sii ca nu s-a intamplat nic intre ei....doar s-au pupat putin
lavinia.p spune:
Buna dimineata fetili mele dragi, am simtit miros de cafea si am venit, careva ati dat rau cu mana ca-n reclama si a ajuns si la mine...ia sa vad cine?....da Cris
Pana la urma am fost ieri la bunici, am mai stat o ora acasa pana i-am dat la Rares sa manance si dupa ce am fost gata cu el l-am sunat si l-a intrebat daca mai are, a zis ca da iar eu l-am intrebat foarte hotarata cand vine dupa mine sa ma duca la bunica mea si apoi sa-l lasam pe Rares la mami ca noi suntem gata...deci n-am mai pus problema ca daca ne duce sau nu ci cand...a zis ca in jumate de ora si a venit si ne-a dus pana la urma, bineinteles ca bosumflat ca nu se poate odihni si ca nu mai are multa motorina...la care i-am spus clar ca nu pe mine m-a plimbat toata dimineata si ca trebuia sa le ceara bani de motorina daca nu mai are ca doar a fost in multe locuri cu ei.Iar el mi-a zis ca-i va da ma-sa bani saptamana viitoare, iar eu i-am spus ca noua acuma ne trebuie nu saptamana viitoare...in fine nu ne-am certat doar am discutat, poate o sa se sature si el sa-i tot care atata pe gratis sau sa primeasca o pita, un suc sau niste oua. Gata destul m-am plans...ieri m-am vopsit asa ca ma simt super, am uitat de baiuri caci sunt proaspat vopsita si pensata de nasa, eu am vopsit-o pe ea si ea pe mine
Mady n-ai rezistat cu amandoi in casa? nu se supara Alex ca l-ai dus doar pe el la bunici?....ma bucur ca-ti place geanta sa o porti sanatoasa pantalonasii sunt buni?...si cum ai rezistat fiind tot pe ultimul loc? s-a schimbat el ulterior? are rost sa mai sper si eu intr-o schimbare?
Calipso am discutat cu el crede-ma de nenumarate ori, dar imi zice acuma ce sa faca sa nu-i ajute? doar sunt familia lui...ok am inteles dar dc iti faci timp pt ei fa-ti si pt noi, oricum vom dicuta foarte serios fiindca asa nu se mai poate, mie nu-mi trebuie nimic pe gratis de la ei nici macar un mar....vreau doar sa fim odata lasati impace de ei ca si asa ne-au stricat demult familia...si mereu am avut certuri din cauza lor, iar sotul mereu le ia apararea....in fine nu mai vreau sa-mi aduc aminte caci cum am zis azi sunt mai bine ca mi-a mai ridicat moralul ca m-am vopsitvoua nu vi se intampla asa cand mergeti la coafor, sau va vopsiti sau pensati sa fiti parca altele?
Getik offf si tu cu probleme, imi pare rau, sper sa rezolvati cu nenea de la ABC si sa-i spuneti ca platiti doar ca va e mai greu acuma dar incetu cu incetu o sa va platiti din ea...noi doua suntem plangacioasele de aici
Cris te rog ori o bazuka ori un shotgun ca e sigur, a fost ok am fost la bunici, apoi l-am lasat pe pici la mami, am coborat la nasa si ne-am vopsit si pensat, iar apoi am venit sa fac curat, a fost ok, iar cand a venit domnu acasa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat dar oricum am nevoie de ...moama ce bunatati facusi acolo acela era tortul de cioco? asa trebuia sa arate si pandispanul meu nu? din pacate al meu nu a crescut asa fain
Lali si sa treaca repede greturile!
Emo super ca v-ati intalnir ma bucur, sper sa tineti legatura si sa fiti asa cu sunt eu cu Ioana
Gata va pup, revin mai tarziu!.Duminica placuta!
simina cum e Andutu?
Anna voi?
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
Lali_mete spune:
Mai,care vine sa imi pazeasca si mie frigiderul? Nu,nu au dat iama hotii in el,am inceput sa ma trezesc noaptea sa mananc,iar ziua mananc din doua indoua ore . Daca nu mananc imi e rau. Si mi-am pus intr-o farfurie mai multe feluri de gustari,dar pe care sa nu le mananc toate odata,ci pana pe la 3 . Acum sunt plina ca mi-am facut un ditai bolul cu fulgi de ovaz,grau,orz si secara ,plus o mana generoasa de stafide ,si o cana de lapte fierbinte peste . Am papat cu Paul,o lingurita lui,o lingura mie si acum stam cu burtile in sus .Mi-as fi pus si niste miez de nuca,dar nu aveam decat intregi,si nu vrea nimeni sa imi sparga cateva .
Ema si Picky sa va fie de bine intalneala,la cat mai multe inainte !
Va pup pe toate,ma bag in pat sa fac un nani scurt .
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Picky_toto spune:
Neata, neata si de la noi
Noi suntem asa in graba, ca azi iar disparem de acasa...la ziua de nastere a fiului prietenilor nostri de aici..ca acum avem si prieteni in Brussel ..
Mama Ema hai sa-ti zic discutie intre mine si fiica mea aseara
"Stefi vrei sa mai mergem la bebe Darius"
Ea se incrunte, pune boticul(cum ai vazut ca face) si imi zice mai ca vrea sa planga "Nuuuuu"
"Da vrei sa vina Darius la noi"
Ea "Nuuuuu"
"Da vrei sa mergem la Ema si sa vina Ema la noi"
"Da!"
Asa ca fetelor dati-va seama cat de terorizata a fost Stefi de Darius...mai ales de tipetele lui...si de faptul ca la inceput a tras-o de par, de bluza, nu-i lasa nici o jucarie, in special pe Pluto de la Disney, avea o jucarie gen casuta cu niste chei ptr a deschide usile si a scoate formele, ma era teroare...Stefi le lua si ea, el nu ii dadea voie..Stefi alerga prin casa sa vina cu cheile la mine ..el dupa ea..si tipa, Stefi se speria....asa a tinut-o pana cand s-au imprietenit...si acum el alerga dupa ea sa o pupe, ea fugea de el de frica...A fost super belea copii...asa ca sa o credeti pe Ema cand zice ca are o bestiuta mica in casa...mai ales ca e si adevarat..el e slabut si sprinten, sa vedeti cum face ture prin casa si urla ca indieni...de aceea nu se pune nimic pe el..unde zice Ema ca are 12 kg ca nu se vede nimic... Asa da sa va zis ce frumusel e... Ce ochii albastri frumosi are... O sa fure multe inimi mai tarziu...da sigur pe a lu fiica mea nu, ca a terorizat-o destul ieri .....sau cine stie...PS: Miru vezi ca ieri ti-a fost fidel..asa mici scapari nevinovate...da doar la tine s-a gandit ...
Aaaa, uitasem, eu luasem haine de schimb ptr ea in caz ca se intampla vreun accident cu pipi.si s-a intamplat..numai ca eu uituca ce sunt de la neuronul gravid, am uitat ciorapei sau sosetute.. si mi-a dat Ema de la Darius..da scandal mare ca sunt ale lui cum isi permite masa sa-i da din hainutele lui...a trebuit sa ii pun sosetele pe ascuns sa nu ma vada Darius ..ca altfel o lua si la bataie numai ca sa-i scota sosetele din picioare ....Oricum a fost super ok, noi mamele ne-am amuzat mult pe seama copiilor, iar pe soti i-am terorizat noi ca i-am mai pus sa aibe grija de copii....acum asteptam sa vina ei la noi..sa vedem cum reactioneaza Stefi la invadarea spatiului
Adevarul este ca sunt niste oameni super de treaba, se potrivesc de minune, fac o familie reusita toti 3....aa si Ema face o tochitura foarte buna si gogosi la fel ..ps: sa-mi dai reteta....chiar ne dorim sa pastram relatia si sa ne vedem mai des...
Cel mai tare ma oftic ca mi-am luat aparatul foto si m-a lasat bateria cand ma apucasem si eu sa fac poze la strumfi...iar din pacate momentele cele mai frumoase cu ei nu le-am prins..dar data viitoare nu mai ma prosteste aparatul..nu...il postesc eu pe el si-l bag la incarcat chiar daca imi mai arata la baterie 3 liniute
Ema hai ca-ti zic cum a dormit fiica mea azi noapte...mi-a adormit greu undeva pe la 11 si ceva..ca adormise in masina dar s-a trezit cand am ajuns acasa si era foarte maraita iar sa o culc inapoi nu a mai vrut..ok i-am facut baita..si s-a mai jucat ..apoi la pat si foarte greu am reusit sa o adorm, cu foieli, maraieli..a dormit o bucata de somn ok, linistita, da apoi a inceput sa viseze si da-i cu plansete, da-i cu aratat cu degetelul in somn, da-i cu comentarii in bebeluseasca ei...deci sigur l-a visat pe al tau
Al tau cum a dormit, ca era rupt de oboseala mititelul?
Mititica mea s-a constipat rau, da rau de tot ca azi dimineata mi-a plans pe olita si se chinuia sa faca ceva..a reusit, greu si ceva tare, ca mi-a si sangerat ....asta e, vina lu masa, adica a mea, ca de acum incolo trebuie sa ma gandeasc sa iau si olita cu noi cand pleacam in deplasare ca Stefi se inhiba si nu mai reuseste sa faca kk in pampers.
Revin fetelor mai tarziu cu restul..va pe toate si recuperez eu
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
lavinia.p spune:
Rares doarme, mancarea e pe foc si ma apuc si eu de treaba imediat, am de postat noutati dar mai intai am vrut sa vad ce faceti dar vad ca somati.
Lali esti mortala, sa-ti fie de bine mancarea, las ca acuma boti baga de vina ca tre sa mananci , mai rau o sa fie dupaia Somn usor, ce program de boieroica ai
Picky ma bucur ca ati apucat sa va vedeti intr-un final[:d] cum i-am zis si Emei va doresc sa va intelegi ca eu cu Ioana adica foarte bine si sa va vizitati des...cred ca a fost belea intalnirea dintre ei si asteptam si poze chiar dc ai facut cateva doar.
Acum va las si ma apuc de treaba
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
madyrizi spune:
deciiiii... raportez:
mancarea se face (piure cu ficat de porc+ supica de pui cu galuste) iar eu am timp, acum, sa stau la o barfulita mica, cu o cana de vin intr-o mana . sunt la laptop deci aveti rabdare cu mine ca deshtu'meu nu intra cum trebe pe taste .
cris, am fost o singura data cu alex la doctor pt. inaltime. deocamdata a luat vitamine si a facut radiografii. urmeaza sa vedem acum rezultatul vitaminelor, apoi va urma probabil recomandarea. doctora este o tipa extra, si apoi ma duc cu nasa lui alex de mana ca doar lucreaza acolo, ce pana mea! deci nu-mi fac griji de diagnostic gresit sau alte minuni.
lavinia, am asteptat cuminte sa se intample o schimbare. incet, incet si-a dat seama ca si eu sunt importanta pentru el. si-a dat seama ca, probabil, cu mine va ramane si dupa ce nu vor mai fi parintii lui. ca eu il suport, ii gatesc, ii calc, il ascult cand are nevoie. eu ii cresc copiii, platesc facturile si am grija sa le mearga bine. parintii lui sunt genul care nu vor sa se bage daca nu sunt rugati. eu sunt genul care nu roaga intr-una. daca nu te oferi, nici eu nu vreau sa te deranjez. suntem fiecare la casa lui, dar eu sunt cea care ii sunt alaturi. asta a constatat el dupa faza cu "unchiul si tata aliati impotriva mea". parca am zis povestea. in fine... acum ne e foarte bine, lucru care imi da fiori pentru ca atunci cand toate merg prea bine, urmeaza un lucru negativ. sper sa nu.
picky si ema, asa de scumpi v-ati descris copiii, asa de frumoasa parea atmosfera!!! as vrea sa ma intalnesc si eu cu fete de pe DC (ne-am si intalnit vreo 4 de la umanitar), si sper sa ma intalnesc cu monikus de la dovlecei...
lali, fata, pune lacat pe frigider ca o sa ajungi ca mine: am pus 25 de kile la prima sarcina, le-am dat jos, am pus 27 de kile la a doua sarcina... ciuciu de dat jos. am trecut de 30 de ani, pa si la revedere. imi numar burtile acuma. fa si tu mancarea mai sarata, mai arsa, ca sa nu-ti vina pofta s-o mananci .
lavinia, alex e fericit cand il mai las la bunici, in vacanta, adica zile mai multe. acolo e liniste, se joaca cu ce vrea el cand vrea el, socrelu'se pune la mintea lui si see joaca amandoi, il duce in parc, ii face toate pofetele. problema e mihaita: e tare ciufut, e suparat ca nu e alex acasa, sufera teribil.
cris, da'ce? numa'gravidele poa'sa faca infarct? iar mi-a crescut gliceamiile . auzi, mi te imaginez cu colierele alea de gat, la ziua sotului tau, si mai fara... jena... ha? pentru aia le-ai luat? vrei sa te faci siecsi?
fetelor, azi am facut o gramada de treaba. io nu tin cont de duminica, cand am chef fac, cand nu... pace.
pe langa asta, m-am tuns. faza e ca nu-s obisnuita cu freza cea noua si ma tot uit in oglinda: oglinda, oglinjoara... dap... am ajuns rau.
s-a terminat cana cu vin... mi-a pierit inspiratia.
revin...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
calipso_zeus spune:
Buna seara
Iar e pustiu pe aici.
zi am fost la un gratar si mi-a iesit pe nas ca acu` tre` sa fac mancare la fata pe maine.Ciorba si mai vad eu ceva felul doi.Maine o iau de la mama ca azi am avut niste treaba si am amanat iar acum e noapte si nu mai am chef sa ma duc pana acoo.Plus ca asta mica zice ca ea vrea la bnica nu acasa....acolo face ce vrea ea..fix ce vrea ea.Si eu sa ma pun rau cu ea?
Vad ca bate vantul pe aici mai fetelor..haideti ca maine vad ca se termina capitolul ce naiba,chiar asa?Hai la barfa ca...va asteapta pusculita.