**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!

ema, dupa ce pap clatite, 2-3 zile nu mai mananc asa mult. ciugulesc, ca sa nu depasesc limita. nu de alta... dar la vara n-am bani de alte haine ca am de renovat o casa cu 4 camere, asa ca mai bine slabesc decat sa ma ingras.

lavi, tu, mamica de baiat... nu stii ce-s bakuganii? rusineeeee.... sunt cele mai urate si mai prostesti jucarii. si costa de te ustura. eu am insirate in toata casa. vreo 10 le-am facut praf numai eu ca am calcat pe ele ca merg cu nasu' pe sus. vanez postarita.

multumesc pt. sustinere. o sa trecem si peste asta, asa am fost invatati: sa rabdam si sa speram. hmmm... sunt filozoafa azi.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna gagicile, am venit rapid la cafea, Calipso multam de cafea, foarte buna...da pe a lui Cris n-o gasesc ca vreau sa le amestec..Cris where are u?
Getik si-a cautat sotu juma de an de lucru si nu si-a gasit si asa a ajuns sa faca taxi, dar sa stii ca se fac bani frumosi doar ca noi avem multe datorii si am avut si ghinionul sa se strice masina si de aceea nu ne urnim din loc
Ema asa-i ce draguta sunt?
Calipso deci asa cu bakuganii astia, nu de alta dar sa stiu la ce sa ma astept, multam de info
Mady nu stiu ca eu am zis ca as icerca pana pot sa evit robotii urati, asta bineinteles pana pot iau doar masinute, plusuri si chestii finute, momentan, dar are o plasoaie de roboti care mai de care mai urati si transformeri de la nepot in pod la bunica mea.
Va pupez noi ne imbracam si plecam la cuscra.revin mai tarzior!

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Scriu repede cate ceva cat fiica mea inca doarme. Nu stiu frate ce a avtu toata noaptea ca a fost prost dispusa..s-a culcat la 11:30 si mi-a tinut-o in foieli, plansete si tipete in somn. Plus ca tusea mi se pare ceva mai schimbata, ca si cand o ia raceala din nou...sper sa nu

Afara ploua, da ploaie de aia de Be...cred ca si la Ema ploua...deci e urat..vreme de stat in casa ..nu mai vine odata soarele ca m-am saturat de vreme de asta

Asa si acum sa vb zic de bebelina...s-a intors, ma gandeam eu ca de cateva zile simteam loviturile sus..deci i s-a parut ei ca nu mai are loc si a hotarat sa incerce si pozitia cu capul in jos, e ok la masuratori, la kg la fel sta foarte bine inca 1750 g, placenta e ok, lichid e suficient, deci cu bebelina mica totul e ok. Eu cu kg mele multe....da multe frate, si bebe ar trebui sa mai puna inca atatea pana la termen, deci si eu o sa mai pun, numai ca sper sa se faca vreme frumoasa sa mai ies la plimbare ca daca nu ma fac cat o balena , in rest am inca contractii si foarte dureroase cand merg, da mai e putin... Asa si am discutat de cezariana cand..pe 29 martie nu poate el..Asa ca a ramas sa ne gandim cand vrem ..pe 19 martie sau pe 26...amandoua cazand sambata. Eu vreau ptr 26 ca-i berbec

Cam atat despre noi..Trimit si intru la recuperat

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele,
scuzati absenta pana la ora asta dar nu mi-a fost tocmai bine.Mi s-a facut rau iri dupa masa de la atat miros de porcile si am zacut efectiv.Nici baita la sectorci nu am fost in stare sa i-o fac,ci a spalat-o tasu si tot el a si culcat-o,eu am avut contract cu buda si tone de lamaie.Mititica,vroia joaca ca de obicei inainte de culcare ,si daca a vazut nu nu-i fac pe plac,a venit si m-a pupat pana a luat-o ta-su.Iar de dimineata am facut situatii restante de aseara si apoi m-am apucat de mancare si curatenie,de nici la ora asta nu le-am terminat...

Banuiesc ca v-ati baut deja cafeluta,asa ca o sa o recuperez maine

lali ce soacra belea ai,voi sa fiti sanatosi ca restul nu mai conteaza.Care bisericade lemn?sau mai e alta pe care nu am vazut-o eu?.Multam,lasa ca poate acum este fetita si sa ne vezi pe urma cum stam ca doua tante cu bunghiul pe odrasle sa vedem cu cine se duc ele la intalnire.Pupam pe piticul plimbacios si te asteptam mai des la noi
mady in cazul asta,sa mor de nu mai cumpar inca o dihanie si te chem la treaba.Ce vorbesti fata?fi-mea are o ciuda pe papusi de nu-ti poti imagina le arunca d colo colo ca pe niste gunoaie,dar o masinuta si plushurile ei pe care le hraneste,le culca sau le arunca in cada ca sa le faca baie,pai de astea sanu te atingi ca e jale mare..Duminica ma duc sa pap clatite,sac
getik ai mai mesterit ceva noutati?Pe zi ce trece,si mai frumoasa se face aricica
si chiar se tine bine pe picioruse
lavi chiar ar fi frumos sa ne adunam cat mai multe,si fix atuncea cand vine si Georgi la c-ta.
calipso multam de cafeluta

trimit si revin ca nu vreau sa patesc ca randul trecut

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

am revenit

getik iau o cafea si de la tine ca si asa zici ca nu am dormit o saptamana.
calipso vazut mandra,a crescut scumpa de ea
ema stii de ce radeam mai mult?ca asa ma patit si eu acum cateva luni,cand am papat mai mult ananas decat trebuia
lavi sunt pe aicea,acuma am revenit pe plantatie
[b]picky
sigur o deranjeaza ceva,ca altfel nu ar fi ea asa maraita.Deci tot la cezariana te-ai gandit,cred ca si eu la fel as fi pacut.Nu de alta,dar cand am fost in sala de travaliu,am rufgat o asistenta sa nu-mi mai dea calmante o tura ca sa vad cat de nasol e...so e naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.ma bucur ca beblina e ok,si kg lasa ca le dai tu mai incolo,acum trebuie amandoua sa fiti snatoase si puiul mic sa mai ia in greutate

BAZAR

Mergi la inceput

Mada asa este...fiecare mama e diferita..nu toate sunt la fel ca a mea...bine asta gandesc eu din pc meu de vedere ca stiu ce mi-a facut ani de zile..despre tata nu mai zic ca ala nici nu mai exista in inima mea...nu se poate numi tata ...in fine ..
Cris stiu ca ar fi super sa-l fi facut acolo, mai ales ca as fi vrut sa veniti si voi, sa ne intalnim...dar acum sa vedem, trebuie sa calculam totul, sa punem in balanta...Multam de ajutor, dar crede-ma o sa fie ciudat ptr rudele sotului sa vada ca ii car de la Sibiu la Cta, fac botezul la Cumpana si ai mei nu se vor deranja sa vina deloc...ce pot sa le zic? ca am incercat pe cat posibil ca ei sa nu afle de problemele pe care le am eu cu ai mei...ok vor veni poate bunici, unchiul meu si sotia lui care is mai apropiati de mine, dar parintii, fratele, sora nu...deci..oricum ramane sa ne gandim, sa analizam totul... multam M-ai spart la faza cu kg ...nu-ti mai trebuie cateva?!
Ema deci asa..te-ai luptat cu un ananas..ai auzit tu ca daca papi un ananas pe zi ajuta la slabit..ca arde grasimea,nu?! Uite ca eu nu mananc ananas deloc, nu-mi place, asa ca dau grasimea altfel jos... Pai da exact..fugi exact cand nasc eu..deci nu vrei sa stai sa-mi vezi bebelina
Lali, cred ca ai avut o mama buna, imi pare rau ca nu mai e langa tine, dar uite iti e alaturi de acolo de sus Cat despre soacra stai linistita ca nici a mea nu-i breaza....ea e genul de om "mana stransa" chiar daca si-ar dori sa-si cumpere ceva, nu isi cumpara ca mai bine pune banii deoparte...ok e un lucru bune pe deoparte...dar nici asa sa traiesti o viata...e un ajutor de baza ptr fiica sa, ca si acum la varsta pe care o are o tot ajuta, dar pe noi sa ne ajute mai deloc....se gandise sa vina cand nasc eu, ok era cu operatia la ochi, a ramas sa vina in aprilie dar nici at nu se stie ca fiica sa nu a avut bunavoinata sa sune sa programeze controlul respectiv operatia...si uite asa nu cred ca vor veni nici in aprilie..iar daca ne decidem noi sa venim ei nu mai vin deloc..dar sa fie sanatosi pe ceilalti copii oricum nu-i luam..nu e loc in masina..daca vroiau sa ii vada veneau de 2 ani de cand tot zic ca vin..in fine ... fisu (adica sotul meu) e barbat si se descurca..aste-au fost cuvintele socrului meu ...iar maica mea..maica mea ar fi de acord sa cheltuim bani, multi daca se poate..dar nu ptr noi...ci ptr ea si familia ei..si niciodata nu s-a bucurat daca noi ne-am luat cate ceva..da din contra ar face in asa fel incat sa ne simtim prost ca noi am cheltuit niste bani ptr noi iar ea se descurca greu cu banii...in fine... Oricum multumesc mult si tie ptr ca te oferi sa ne ajuti..cum ii spuneam si Cristinei, vom vedea ce vom face..iar daca va fi sa venim in tara sigur o sa ne vedem
Mady off acum e mai scump...asta este... macar operatia sa fie reusita ca restul nu mai conteaza. Pe 14 feb o sa fim alaturi de voi, intr-adevar e foarte ciudat ca nu s-a pus si ora si ca te lasa pe un scaun in hol sa astepti..groaznic..am fost si eu operata a doua oara ambulatoriu, cum i se zice..cand mi-au scos suruburile de la glezna, dar nu stai pe un scaun pe hol, ci te pregatesc ptr operatie te duc intr-un salon si astepti acolo...si poate la fel va fi si acolo..veti vedea atunci Asa sunt si eu..ptr copii mei orice e mai bun..si la fel am facut si cu ei...ne-am lasat pe noi ca sa-i ajutam pe ei..chiar si cu casa...am amanat noi renovarea ca sa-i dau ei o suma de bani ca sa-si faca firma ca deh ..suferea de aere de patroana..firma a dat faliment, ea s-a ales cu datorii iar noi ne chinuim sa ne renovam casa...deh am zis ca o sa mearga si o sa ne ajute si pe noi...iar acum tot ea scoate ochii ca noi suntem de vina ..deci va zic eu ca asa parinti sa nu ai ..nu doresc nici dusmanilor mei ....in fine sunt multe de zis...si nu are rost sa mai rastalmacesc trecutul...
Cred ca e greu cu 2 baieti..eu de abia astept sa vad cum o sa fie cu 2 fetite.... Clatite..bun am facut si eu in weekend
Getik am vazut poziic cu aricik cel mic, e o splendoare. .si uite ca usor, usor o sa inceapa sa mearga..ma bucur ca v-ati simtit bine la zapada si ca ai mai iesit din atmosfera care e acasa. Ma bucur ca ati ajuns la un pc comun tu si soacra ta
Lavi oare se mai poate face ceva cu navigatia?! Daca venim la Cta fi sigura ca te astept la botez..Asa neinvitata cum zici tu Lavi de suferit am suferit inainte, acum deja sunt in perioada in care m-am obisnuit si nu ma mai mira nimic la ea...am inceptu sa invat sa imi raspund singura at cand ii zic ceva..ptr ca deja o cunosc incat sa stiu care vor fi raspunsurile ei...inca sunt sictirita de comportamentul ei dar nu uimita...o cunosc ca ani de zile asta a facut...nu de geaba am preferat ca la 19 ani sa plec de acasa...si sa ma marit..multumesc lui Dzeu ca mi-a scos sotul in cale..ca adevarul ca daca era unul rau..nu i-ar fi ajutat cu un capat de ata..si tot e el cel fitzos
Ema stiu, multam, exact asta discutam aseara cu al meu, ca ar fi mai bine sa punem totul in balanta, si cheltuielile care se vor aduna, si drumul, si stresul de acolo si sa hotaram ce-i mai bine ptr noi..nu ptr alti
Lavi salutari Ioanei si multi pupici Stefaniei. Asteptam pozici si sa ne mai spui ce mai fac . Cat despre bakuganii mie mi se par o prostie exact cum zice si Mady, ca sa ai pe ce da banii..Tony nu e cu de aste, nu-i plac..deh el e cu facebook-ul ..in schimb fiul prietenilor nostrii e innebunit dupa ei..toate soiurile si urateniile..deh e o etapa a lor...asa cum era si cu cartile de pokemon...nu mi se pare nimic inteligent la ei...mai bine ceva de construit, creativ, decat niste mingi care at cand le arunci se deschid in nu stiu ce forma.. Uite am lucrat la o familie (tineam locul la alta oclega care era in vacanta) cu banii, ca aveau firma, se ocupau amandoi de aceea firma si aveau 3 copii...1 baiat si 2 fete..vreau sa iti zic ca in camera lor nu am vazut prostii ca nintendo, wii, play station, sau bakuganii.. la baiat(12 ani) in camera era plin de lego de construit, de barci si avioane asamblate de el...cu lipici, cu forme..numai sa creez, la fata mai mare la fel, multe carti, jocuri creative ptr fetite, iar la cea mai mica pausele, carucioare si forme din hartie pe care le decupa si facea prostiuare din ele..deci numai sa creeze..iar tv, unul mare in living, computer la fel, in living..pe cand la noi, romanii e moda sa-i cumperi toate prostiile la copil...gresit...total gresit...da na, astea-s discutii ptr cand vor fi mai mari copii....

Hai ca de cand scriu mesajul asta, s-a trezit si fata ....

Va pup si va multumesc inca o data

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Uitasem sa va zic..ginecologul foarte mirat a fost de Stefi cand a vazut ca ea intelege ce vede la eco. Ca imediat a zis bebe cand a vazut caputul si apoi cand a auzit bataile inimioarei, a scos un chiuit de fericire ca aude pe bebe Si chiar el a zis...ca totusi intelege despre ce e vb..

Cris off nasol, cred ca acum nu mai vrei zile intregi sa mai simti miros de carne..si iti e mai bine acum? Mititica de ea, a inteles ca mami nu e bine si a venit sa aiba grija de tine .

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Treceti imediat pe pagina intai
Stati asa sa termin eu cu toate cele ....

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mady las ca-ti dam noi....ce marime vrei....eu am de la 36 ceea ce fuse si se duseeeeeeeeeee la 42..si asta fuse si se duse
da lavi si enervant de slaba pe deasupra
cris am patit si eu de cateva ori....da acu a fost lataaaa
picky sa te uite relele asa cum am uitat eu perioada cand vei naste...faza e ca tre sa rez cu scoala pana in mai, de asta ma si duc mai repede....ca programarile la strada se fac dupa sapt bune de la luarea salii
iaca nu mai pot cuscra, mi-e o frica e am facut pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Getik, felicitari pentru progresel facute de Aricica...a crescut fetita mamei
revin dupa ce culc fata, ca nu ma lasa deloc

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese

Mergi la inceput