**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

picky, n-am sa inteleg in veci astfel de mame. eu as fi in stare sa mananc paine goala sa le fie la copii bine si daca mi-ar fi copiii departe (doamne fere!) i-as astepta ca pe ... nu stiu... cred ca i-as pupa si in kur cat ar sta la mine. as dormi io in curte cu cainele, numai sa fie langa mine. din pacate, tatal meu e un astfel de personaj. nu l-am vazut de 14 ani, iar inainte l-am vazut de vreo cateva ori. oarecum iti inteleg indignarea si sictirul... dar tu sa faci cum e ma bine pentru voi, ca daca nu va simtiti nici voi bine cat stati pe-aici, mai bine pas.

cris, nu poti sa faci fitze cand e singurul doctor care poate sa te ajute, dar ma enerveaza ca romanu' tot roman ramane si daca isi pune polei de aur. poa' sa fie si clinica lu' peste ca tot apucaturile romanilor le au personajele din ea. ufff... am niste nervi de as transa porcu' tau in 10 minute .

de cand se tine bine mihaita pe picioare... e un haos in casa mea. e o continua joaca si debandada cu fratisu. doamne... greu e sa ai baieti... si doi. daca aveam o fata macar aia nu dadea papusile, dar asa... astia doi isi disputa bakuganii . e nenorocire, ma culc in fiecare seara cu dureri de cap.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

aaa... si ca sa va fac in ciuda ... ghiciti cine face clatite? si cine le papa? sotul le face si io le pap. ha, ha... o sa trec la masura 44 spre 46... ha, ha.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

frate cu voi este jale deabia acu recuperai si acu este la fel

o sa incerc sa raspund dar nu stiu daca o sa reusesc

fetelor multumesc pentru aprecieri la ce mesteresc eu
clar nu am sanse sa recuperez de la bilutele micii am ochii ff obosetii si nu mai pot sa citesc si sa si scriu,

piky ies usor usor, atata timp cat nu este tarfa, ies din butoi

apropo fetele care scriu cartea despre soacra vreau si eu coautor cu voi

elena[/b[ si eu il pe ginerica care este rasfatat.
[b] cris
superba motata

nu stiu ce dracu are browseru asta ca este ca dracu scrie ca naiba

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

am schimbat browseru si cred ca merge

simina nu m-am mai plinbat ca tipa nu a mai putut sa vine o lasam pe miercurii, ar in schimb am stat cu ary 2 ore la zapada am traso cu sania si azi a facut cele mai mari progrese a mers singurica bine sa tinut de saniuta si o impingea aici avetii dovada http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/Ianuarie2011#5565845080528986882

piky am citit cu mama ta mai lasat muta citesc si parca o vad pe soacramea ea asa a facut, si la botez si la nunta si tot multumita nu a fost

mada super pret la geaca si lasa maimutica ca tre sa isi faca si ea numaru de maraiala

mady imi pare rau de tot pentru operatie macar sa fie cu noroc chiar daca este asa o cheltuiala mare, baieti frumosi.

lali ma bucur ca ai mai intrat, asa si eu l-am visat pe tati cand zicea ca ar fi vrut sa fie cu mine sa ma ajute cu ary

lavi cu navigatorul ce ati facut??

ema cum mai este limba??? a mai trecut? firar ananansu masi tea suparat ai, ce face bestiuta???

acum am noutatii azi am avut o discutie cu soacramea in care mi-am impusu punctul de vedere si parca Dumnezeu a vrut sa faca Ary un circ de zile mari si apoi sa convins singura ca nu sunt rea cu ea si a inceput sa isi schimbe comportamentu cu ary se joaca cu ea dar nu o mai linge atat si nici in brate nu o mai ia, in schimb cez ma facut sa fiu trista cum a venit de la servici a mancat si pana am venit eu de la buc el dormea
acu ma bag sa margelesc si sa fac poze sa pun pe blog

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna seara gagici! Ce faceti? Dormiti? Nu se poate...la ora asta?
Vad ca aproape toate buburuzele fac figuri noaptea, o fi ceva in atmosfera de ne fac noptile asa sesi?
Cris am vazut motata dementiala
Calipso tare Eva si Rares doarme singur deja demult, am mare noroc cu el nici macar nu trebuie sa stau in camera cu el
Simina da inca mai e zapada si pe maine s-au anuntat -9 grade [brr] si eu sper sa rezolvam cu navigatia caci e o situatie tare nasoala, maine dimineata aflam dc se poate rezolva sau nu dulci
Ema esti mortala cu ananasul tau, hai ca te iert fata de data asta cine stie ce-o sa iasa dc te pui pe recuperat
Mady offf imi pare rau ca asa scumpa e operatia si chiar ca e ciudat ca nu poate sa va zica o ora fixa la atatia bani ar trebui sa asigure servicii mai bune, important e sa se faa soata bine ...suntem alaturi de voi...am pus geanta
Picky off n-ati scapat inca complet de tuse? si tu cu raceala cum esti ca parca si pe tine te luase, sanatate multa. Cat despre mama ta nu am dreptul sa o jude doar spun ca nu e normal cu se comporta cu tine, cred ca suferi enorm si eu am avut cateva neintelegeri cu mama si mai ales inainte sa plece sora mea in Brazilia dar momentan s-au rezolvat si probleme legate de Rares dar la fel s-au rezolvat...sper sa-si dea singura seama mama ta cat de mult a gresit. Pupici si fi tare, eu as vrea sa fiu la cununia voastra si la botez
Cris inca nu stiu de navigatie nimic la dimi o sa stiu si te sun dupa ce aflu ceva...dc vine Picky la Cnstanta venim si noi la botez[:d] neinvitati
Lali ma bucur ca ai mai intrat, iti duceam dorul si la mine soacra e exact asa cum descrii tu si ca mama lui Picky, dar nu o mai bag in seama! si ai grija de tine
Mady ce-s aia bakugani?...haaa si al meu a facut clatite si ieri salata de vinete, sac sac
Getik bine ai venit alturi de mine si Alexa la scrierea despre soacra...se mai alatura cineva?...Ary bravo, felicitari pt progrese sa o tii tot asa...adorabila e Aricica noastra ...n-am facut inca nimic cu navi maine vedem ce si cum...ma bucur ca cu soacra e pe druumul cel bun poate se invata si ea minte pana pleaca
Va pup si merg si eu la culcare ca mai nou nu ma pot culca mai repede de 2.30
Noapte buna!

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Neatza....azi ne-am trezit devreme.Am pus niste poze pe contul comum.

Mergi la inceput

neata a venit la
lavi of firar sa fie sti cand vine un necaz nu vine niciodata singur,lasa ca trecetii voi si peste, mami dar sotul de ce nu incearaca sa gaseasca altceva mai bun de munca si nu taxica sunt riscuri si bani putini

calipso matinale suntetiimama, ce frumoasa este eva si are niste falciii.

fug sa fac curatenie ca vreau sa margelesc cate ceva si apoi sa duc fata la sanie pe la 12 pup

ariciu a facut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neataaaaaaa
picky ti-am zis ca am ramas la ce ai scris tu despre ai tai si ti-am zis si parerea mea, asa ca nu ma repet....iti repet doar....menajeaza-te si fa in asa fel incat sa iti fie bien in familia pe care o ai pt ca dupa cate se vede, pe ceilalti nu-i intereseaza sa-sti fie bine, din contra chiar. iaca plec la sf lui martie...daaaa, fug de treabaaaaa
cris nu rade fata de limboaca meaaaaaaa, las ca rad eu cand imi amintesc
lali a trecut, sarumana, spre seara....eram disperata ca n-o sa pot vb...se si umflase super tare...de rasul curcilor am fost
geto e obosit omul , fatooooo....mai ales ca vine de la frig la cald, mai si mananca....tu sa fii, nu crezi c-ai adormi???? astept cu interes sa iti vad evolutia in ale margelitului
lavi vaiii, esti o dragutaaa....iertatoareoooooo ...ia nu vb de somn la pitici ca al meu doarme si cate 13 ore pe noapte, fara sa scartzaie....dar cred n-ati uitat ce-am tras eu un an de zileeeee, asa ca nu il deochiati
calipso ci ma inervezi fata cu zapada taaaaaaaaaaa....aici plouaaaaaaaaaaa....is de pe 6 ian in Be si adunat cred ca 4 zile nu a plouat....in resttttttttttttttttttttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Bakuganii sunt niste bile de plastic care se transforma in diverse chestii..roboti pasari si altele,foarte la moda dupa aparitia desenelor animate.A mea se joaca cu bakugani de la patru luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ups, sorry mady, te uitasem.....va doresc sa treceti cat mai usor peste acest hop si sa se refaca al tau sot cat mai repede
ps go for it....hai, cu incredere spre 46, sa ma simt si eu mai bine

Mergi la inceput