**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

A mea a adormit singura..in timp ce comenta ....si se certa cu mine.Si am pus-o in patutz si gata..ca a adormit in scaunelul de masa.Si dupa o scot repede afara...juma de ora si gata.
Ca vad ca se intuneca dar o imbrac bine si nu vor fi probleme.

va pup/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Buna si de la noi!
Am intrat eu si dimineata la cafea dar pana am citit tot......a expirat timpul liber si a trebuit sa ma apuc de trebi.
Danami-ce scumpel e puiutul tau,frumos foc cu nasucul lui carn! la Bia sa iasa dintucii usor!
Cris-ce frumos ii sta lu Miru cu 2 codite !Gata dihania?Ce ai gatit ptr azi?
Lavi-asa deci aveti zapada multa!Off sper sa nu fie raceala la Raresel!Si tin pumnii sa rezolvati cu navigatia.
Picky-te asteptam deseara cu vesti de la eco!Stefi cum mai e cu tusea?
Getik-asadar te plimbi!Ma bucur mult ptr progresele Arianei!
Mady-nasoala patania cu coletul...si deci sosetutele erau problema?Ai facut aripi picante?Cum le faci?
Ema-naspa rau cu vremea la voi!Bine ca v-ati distrat la "motz".Oooo da'vii repede inapoi la Romanica.
Lali-Hai ca mai e putin pana la 3 luni!
Anna-stiu cum e in week-end ca nu stii ce sa faci mai repede si sa stai si cu copilul cat mai mult......asa ca te asteptam si numai sa ne povestesti despre voi chair daca nu poti recupera....ca fetele astea sunt vorbarete rau .
Adinuta-te mai asteptam caci cam rarut.........
Va pup!
Revin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

m-am trezitnervoasa pe mine, asa caaaaaaa, m-am pus pe dieta
tocmai am bagat in fizic juma de ananas, cam fibros, deci am limba ferfenita, ma ustura de mor....n-am mancat miezulllll, ca stiu care e faza, dar era el ca fibros si mi-am dat seama la sfarsit
asa ca lavi nu pot sa recuperez ca ma doare limba
picky poi ma duc sa rez cu permisul si sa il las pe al meu sot sa se ocupe in liniste de casa, sa renoveze bucataria. chiar te rog sa te interesezi se e deschis
cris nu tortura fataaaaaaaaaaaaaaa, mama nebunaaaaaa
simina poiiiii, vin vin sa mai fac un dus prelungit de Romanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Am adormit si eu gazuliciul,sper sa doarma mai mult ca iar ma termina.Am iesit vreo juma' de ora si afara,e soare,dar e rece si mi-a fost frica sa-l tin mai mult.

Simina incerc sa intru mai des,dar nu stiu cum se face ca numai din an in Paste intru,asa e cand esti si mama si tata,trebuie sa le fac eu pe toate.Sper sa ma tin de cuvant de aceasta data si sa intru des ca nu am bani sa cotizez la pusculita.
Calipso ce fain,a adormit singura,eu cred ca nu voi vedea prea devreme chestii de genul asta.
Cris faina tere Miru cu doua coditze,domnisoara in toata regula
Picky nu are tot timpul programul asta,acum e mai urat ca ii mai ies doua masele si e terminat saracul,in rest are un program destul de ok,cu toate ca ,eu sper ca dupa ce il voi intarca va dormi mult mai bine.pop la voi si la burticutza
Getik la tine si norutza

Razvan si mamy va

Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan

POZICI

Mergi la inceput

Gata am venit de afara....super a fost,toata zapada a tiparit-o..off
Partea buna e ca gecutza pe care i-am luat-o e perfecta..lungutza si groasa si are o gluga pe care in sfarsit i-o pot pune pe cap...am gasit-o la reducere..era 90 ron si saptamana trecuta am gasit-o cu 35 ron..eu ce sa cred?Ca pretul e infim de si-au permis sa faca asa reduceri?
va dati seama ce adaosuri au astia la haine de bebelusi?La restul gecilor toate glugile sunt mici....
Vorbeati de imbracat in timpul somnului...eu ii dau pijama cu body si talpitzele goale ca nu suporta nimic in picioare si o invelesc cu pilota ei sau o paturica.Nu i-am dat niciodata ciorapi cand doarme,nici cand era mica mica...
va pup si mai vin io....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna, fetelor!

am aparut si eu...
am tot citit ce ati scris, sunt la zi... dar nu am raspuns din lipsa de timp. am facut mancarica, am facut lectii (multeeeeee ) si acum ma pregatesc sa-i dau papa lui mihaita si sa fug pana la posta.

a fixat sotul meu operatia pentru 14 februarie. ora? nu stim. e in functie de cati pacienti sunt si ce complicatii au fiecare. cam nasol, daca ma intrebati pe mine. o clinica privata sa te tina toata ziua pe un scaun ca nu au programari fixe? cam aiurea. in fine... sunt eu cu capsa pusa acuma.
si pana la urma costa operatia 2600 de lei, 500 de lei siliconul si se poate sa mia coste nu stiu ce substanta 750 de lei. deci se apropie de 4000 de lei.
asta e. el va sta si vreo luna in concediu medical, deci adio plata ore de noapte si we, asa ca salariul redus la jumate + ca e platit pe concediu medical, deci 75 % sau 85 %. o sa facem eforturi si o sa iesim si din asta, doar sa-i reuseasca operatia si sa stea linistit macar inca (,) cativa ani de acum incolo.

cris, mistoaca gagica. pacat ca e data...

va pe toate, intru mai incolo ca acum sunt pe fuga si nu mai stiu ce vroiam sa scriu .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare din nou,

Eu am nervi, nervi si lene... nervi ca mi i-a facut fiica mea cand ma chinuiam si eu sa sortez hainutele mici ptr bebelina, si lene ..ca-i lene...am si de copt vreo 4 vinete, dar nu am chef..le las sa astepte pana maine..

Acum ca fiica mea doarme, ma relaxez putin pe net cautand cate ceva si astept sa treaca timpul sa vina ora cand mergem la doctor..

Cris mumoase moatze...stii ca mie imi plac..poate cand ne vedem o sa aiba mai multe moatze
Simina multam de intrebare..e ceva mai binisor cu tusea dar o tot deranjaza atunci cand isi bea lapticul, sua papa..se tot ineaca de la tuse. Andu ce mai face?
Ema uite m-am uitat pe site-ul in care arata ce magazine sunt deschise duminica si imi da ca pe Meir nu sunt deschise;; o voi intreba si pe prietena mea ca frecventeaza des Meir-ul..dar sigur nu vor fi deschise..deci cel mai bine ar fi sambata sa mergi Pai da ma mama da parca plecai in aprilie..acum pleci in martie ...fugi de treaba ...
Adina sa speram ca programul asta nu-l tine mult..si un-i da prea mare bataie de cap maselele
Mada ai gasit la pret bun geaca...aici la bebei au niste scoruri iar la solduri nu prea sunt hainutele de bebei.de abia de la 98 incep la solduri..

Ne batea si pe noi gandul sa facem botezul si sa ne cununam religios fara mare tam-tam in Ro, la Cta ...dar mi-a stricat ideea maica mea...Frate asa mama nu ma vazut..in loc sa se bucure ca ii vine copilul si o sa-si vada si nepoatele, nu ea e indignata ca, cum de ne-a venit o astfel de idee, ca nu ziceam noi ca nu mai dam pe acolo... si cel mai mult a deranjat-o ca vroiam sa inchiriem un ap ptr 10 zile cat stateam, de sezon, mai ales ca veneau si socrii, nasii..in fine rudele apropiate de la Sibiu...asta a deranjat-o enorm ca vrem sa stam separat si nu la ei..unde nu-i loc..si mai ales ca ei muncesc se trezesc foarte de dimineata..si tot timpul de cate ori am stat la ei..au aparut certuri...iar noi nu am avut concediu deloc si hotarasem acum cu 2 copii mici sa ne vedem de concediul nostru... Ok m-am facut ca nu aud tonul vocii ei, ca vb pe skype, si cat de indignata era de faptul ca deh tara arde si baba se piaptana..adica ei o duc foarte prost cu banii si noi ne gandim la botez si cununie ..ok am rugat-o sa se intereseze la o ruda care stiu ca inchiriaza ap de sezon cam cat ia ptr 10 zile..si ma ia ca trebuie sa-i zica din timp, ca sa stie omul..pai stai frate ca mai sunt 5-6 luni pana at, apoi ii zic de o biserica...aaa si acum e acum..ca preoti iau scump de tot, ca trebuie programat din timp cu luni/ani de zile, ca va fi si sezonul botezurilor si nuntilor...si ca nu vor fi locuri..eu i-am zis clar ca la tara nu-mi botez copila...si intr-un final dupa mare tam-tam ea sa zica ca putem sa facem ce vrem ca ea poate nici nu vine la botez...Ba frate asa tare m-am scarbit, incat am revenit cu picioarele pe pamant si am ramas la varianta sa botezam aici doar cu nasii, ca nici o ruda nu va veni si sa ne facem concediu in alta tara....iar de ea, ca mama nici sa nu mai aud..asa mi-a facut si la cununia civila a amenintat ca nu vine,ptr ca noi vroiam sa facem in alta parte..iar ea vroia la tara si intr-un final am facut cum a vrut ea, deh ca sa fie totul bine.. asa a facut de cate ori am mers la cta in vacanta, doar certuri si certuri, le interzicea fratilor mei sa nu cumva sa se intalneasca cu noi..l-a jignit pe al meu de nu a mai putut..i-a zis ca al meu e fitzos ..in conditile in care ani de zile i-a aprovizionat lunar cu bani, asa a facut si la botezul fetei de au fost numai spirite incinse de mai aveau putin si explodau si ei si socrii..iar cine a avut de pierdut..eu si sotul ca ne-am certat rau at ca deh eu tineam cu mama, el cu ai lui..de s-a lasat cu facut bagaje...adica je...asa ca gata..i-am zis apoi lu fratimiu ca ar fi cazul sa uite de noi si noi sa uitam de ei...ca mama eu consider ca te bucuri ptr copilul tau, ii doresti tot binele din lume chiar daca tie iti merge mai greu, dar nu, ea ...nu frate...nu se bucura..ba din contra ..e indignata ca de ce venim sa facem acolo botezul...Pai na, noi ne gandim si la ei si la restul de rude ca stiu ca nu au posibilitatea sa vina aici la botez, asa ca facem efortul sa mergem noi in tara..si ce sa aud..ca ea nu se bucura..ba din contra...nici nu o sa vina la botez..pai du-te frate invartindu-te ...Gata ca mai rau ma enervez..acum spune-ti si voi ce mama ar reactiona asa??

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Picky imi pare rau..nu stiu ce sa cred,e tare nasol...eu am altfel de parinti..si-ar da si ultima farimitura de paine pentru noi....si inca mama ma suna si-mi zice...ai ce manca?ai mancat azi?

Noi nu incercam sa plecam pentru ca as lasa-o singura acum si fata e pentru ea cel mai de pret lucru.Nu cred ca ar suporta sa stea departe de fata mult timp.

si imi pare tare rau pentru ce ti se intampla.
A s-o scuip pe fiica-mea sa nu se deoache...foarte linistita si se joaca singura de-a mai mare dragul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Astept pe frate-miu sa vina odata cu stiftul ala de cutit de la masina de tocat ,ca parca stau ca pe ace

ema eu recuperasi fata..sunt o ciumeaca
ana spor la treaba
lavi nici a mea nu dormit bine aseara,nu stiu ce e in aer dar nu-mi place ca ma tine treaza Astept sa imi spui ce ati rezolvat cu sistemul de navigatie
adina deci si piticul tau e mofturici..se pare ca deja se mareste grupa de kinderi fitzosispor la treaba
picky ia uite,si voi cu noapte albace-o fi frate in aer?Te rog frumos..el a avut 115 kg si eu am mai luat la cantar ca am ajuns la 50,5kg.Miru vrea si ea sa ma ajute,dar mai mult ma incurca..
simina e gagica belea nu?(zise cioara de ma-sa)Nu am terminat fata ,ca nu am cu ce..Azi fac file merluciu in folie pe gratar,cu garnitura de ciuperci grataruite,porumb dulce,si brocoli
ema esti de belea cu ananasul taucum sa-mi torturez fata copchilul??si ei ii plac noile codite
adina sarumana
mady sunt de aceeasi parere cu tine,la banii astia ar trebui sa ma sterga si cu sevetelul umed la buci.Offmady..medicalul e 75 % din net,din pacate..pana la urma important e ca operatia sa decurga bine si sotul tau sa fie sanatos.Ehee,si ce ginere am..uite ce nu facam noi fetele ca sa rama scanteia dragostei aprinsa
[b]picky[/] fata,ma omori cu ditamai autostrazile de 3 benzi pe fiecare sens de mers.Sa fi sigura ca ne strofocam sa realizam un numar mai mare de codite.Vaiii,cred ca ar fi super frumos sa faceti cununia si botezul la bebelina la c-ta.Fata,daca vrei sa fie ceva frumos si linistit,si curat si haios..vino la mine in localitate ca in 2 saptamani rezolv eu cu totulsi sa sti ca te sustin,concediul in tara nu e ok in familie la gramada..ci mai bine gasesti un apartament cateva zile si gata..scapi de stres si nervi inutili.Te las sa te gandesti bine,si daca vreti sa faceti ceva aicea in tara la c-ta,te ajut cu ce pot,cu cea mai mare placere.Si asa vrea sa o revad pe mica pankista si pe mica printesuca

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salutare buburuzici !!
Piky imi pare rau ca asa gandeste mama ta ,la mine soacra e asa ,nu cumva sa ne bucuram de ceva,sa vrem sa facem ceva care costa bani,ca ia foc. Dupa ea,actele si botezul lui Paul ar fi trebuit sa le facem acasa,in minusculul apartament ,sau mai bine oamenii sa trimita bani si cadouri prin posta si eu sa le multumesc eventual printr-un sms .Dar numai daca sunt in aceeasi retea cu mine,daca nu,sa rog pe altcineva sa le transmita . Mama mea nu a apucat sa ma vada insarcinata sau cununandu-ma,dar daca ar fi fost in viata,cu siguranta s-ar fi bucurat sa ma aiba aproape. Chiar noptile trecute am visat-o cum se bucura de noua mea sarcina ,si cum facea planuri sa vina sa ma ajute dupa ce nasc,macar o saptamana-doua...
Daca totusi vrei sa faci concediul aici,si cununia si botezul,cred ca eu si Cris te-am putea ajuta cu intrebari pe unde trebuie , cu ceva programari... Mie personal mi-ar placea sa ma cunun la biserica Sf Mina,de langa lacul Tabacarie,pentru ca acolo e un preot drag sufletului meu,a fost preot la noi in sat cand eu eram mica-mica ,si il tin minte cum ma ridica suus de sub brat ,si imi spunea ca arat ca ingerasii din picturi ( eram bucalata toata,cu ochi albastri si mari,si bucle blonde ).

Mady sa fie bine cu sotul tau ,macar sa treaca totul,sa poata pastra ochiul ,ca va reveniti voi dupa aia si financiar.

Cris ce frumoasa e ursulica ta cu doua codite !! Iti vine sa o papi toata!

Ema a mai trecut buba la limba ?

Maine imi vine puiutul acasa,nu mai pot de dorul lui . Acum ma straduiesc sa fac ceva de mancare,dar nu stiu daca o sa reusesc,cred ca imi pregatesc totul si fac dimineata.

Va pup pe toate!!!

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput