**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Haideti la !

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaa..haideti la cafea],perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Noi am revenit ieri acasa de la plimbare pe la 17:00 ,kinderul si-a facut somnul in masina ca era praf,si cand am ajuns acasa,am constat ca uitamsem motanul si a papat aproape toata friptura,ne-a lasat si noua doar o bucatica mica.Asta e,nu e vina lui ci a nostra ca l-am uitat in casa,dar ma durea sufletul ca tot drumul pana acasa am sta cu gandul la friptura.

getik vorbeste cu omul sa va inteleaga ca totusi nu sunteti rau platnici,si ca usor-usor o sa stingi din datorie.Hai fata,ca tu esti baza in casa si le descurci tuSa vad azi ce puii mei o sa fie la munca si daca gasesc o portita libera te sun
lali sper sa nu te mai tina mauklt greturile,ca tare aiurea este..
ema fata,ia vedeti voi sa nu afle miru ca asta e geloasa da?
lavi asa e,chiar si un amarat de pensat sau o vopsire par te face sa te simti alt om si te incarca cu energie pozitiva.Sa nu uit,dupa ce postez acum la voi,ma duc in baie sa-mi trag niste suvite rosii.Tuuuuuu,bazuka e mai de efect..M-am prostit oleaca cu desenatul pe el ca a vrut si miru sa-si lase amprenta dar inauntru si sub frisca de pe deasupra,este multaaaaaaaaa cioco.Dap,asa trebuie sa arate pandispanul...dar sunt sigura ca data viitoare o sa-ti iasa si tie bine
lali vrei paza la frigider?o trimit pe fi-mea,numai ca preventiv o sa-i pui tu si un lacat cu cifru ca asta mica e sac spart si papa mai mult decat tine.Eu zic sa fi happy ca poti sa mananci totusi ca sa aiba bebe de unde lua hrana
picky heiiii,ia vezi ca bestiuta e deja luata..uite,nici nu pot sa o tin pe miru langa pc ca mi-e sa nu vada ce face mandrul ei.Ia sa pui tu pozele ca sa vada ochiul meu intalneala voastra..Ha ha ha ce faina este deci pe cuscra o vrea,dar pe dariusica ba.
lavi uite ca dupa ce ma suvitez,gab si un ochi la noutati
mady fata,cum faci ficatul de porc la piure?ca mie mi se pare atre amrui si de fapt nu-l papa nimeni din casa..nu stiu unde dau rateu.Ma scuzati,dar am pregatit altceva pentru ziua aiami-am facut comanda de o costumatie numai buna cat sa ii urce nivelule din aceea cu gauri strategice.Nici eu nu tin cont ce zi e,daca am treaba pai am treaba si restul poate sa ma vorbeasca pe la spate ca nici in cot nu ma doarefataaaaaaaaaaaa,poza cu noul look acummmmmmm
calipso eheeee, eu intru in fiecare zi,asa ca nu cotizez

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

simina multam de cafeluta?cum e andutu?ai multe situatii de facut azi?
ana voi ce faceti?ne e tare dor de vladut si nazbatiile lui

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la ff buna simina si cris am savurat de la amandoua,
eu azi plec in oras la mama, salas fata si am treaba sa merg sa ii iau ei medicamentele si la cabinet am ceva treaba.si dupa ne aduce soramea acasa.

cris o sa ii plateasca socramiu bani la magazin, ca nu stiu la cin sa imprumutat si in martie ii dam noi, dra ce ma dispera este ca am apelat la el.

gata fug sa o imbrac pe ary si sa fac focu

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

am un somnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn de zile mari
si asta ma calareste dis de dimineata....scoate si pune pixuri dintr-un suport....creca i se pare munca a draq de grea ca e tare concentrat
v-am citit pe diagonala....asa ca deocamdata va pupacesc pe toate si revin eu mai tarzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Cris-da pe unde ati fost la plimbare?
Getik-las' ca e bine totusi ca s-a rezolvat!Te descurci tu cu socrul dupa.
Lavi-sa-ti fie de bine noul look!Si mie mi se intampla la fel-sa ma simt mult mai bine dupa ce fac ceva ptr mine.Imi pare rau ca ai astfel de discutii cu sotul-il doare de ei ca deh sunt familia lui dar trebuie sa se gandeasca si la tine.
Ema,Picky-ce frumos ca v-ati intalnit-nasol ca pustii nu prea s-au inteles.....oricum mai experimentati ca e tare bine sa ai prieteni cu copii de o seama.
Mady-n-ai zice din ce ne povestesti de sot ca a fost si altfel relatia voastra!Oricum tineti-o tot asa!Off micutul ii e dor de fratiorul lui.
Anna-te asteptam sa nu povestesti de Vladut macar cateva cuvinte.

Andu nu a mai facut febra de sambata in schimb e tare marait si ii curg balute multe,multe.Nici noaptea nu doarme bine-se trezeste de multe ori si plange,nici nu prea mananca-doar lapte vrea.....Nu stiu ce are,ma gandesc ca ii mai ies ceva maselute dar parca prea mult il chinuie.

Va pup!
Ma apuc de trebi!Revin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!!!

mersi de cafea. o sa-mi fac si io una la presou mai incolo, cand mi-o veni chefu'.

cris, n-ai sa vezi poza in veci. eu cu asa freza nu vreau sa am amintiri . i-am zis sa ma imi lase parul la spate asa cum e, putin retezat la varfuri, iar in fata sa-mi faca scari, franjuri...eee... apoi s-a pus duduia pe treaba si l-a franjurat si inscarit pe tot, inclusiv la spate. cica sta bine la spate, da' in fata sta cam asa: . si eu merg cu fata, din cate stiam ultima data .
da' tu pe unde ai bantuit? aaa... fac si io poza, daca faci si tu in tinuta siecsi .

simina, bine ca nu mai are febra puiutul. probabil ca de la masele sau dinti e toata baloseala. daaaa... ii este foarte dor de frati-su.eu nu sunt un partener asa de bun de joaca, nu am imaginatie ca jupan alex . si legat de sot, el e de un calm fantastic. nu-l scoti din ale lui nici daca ia foc casa. nu se baga daca nu trebuie musai, nu raspunde la provocari. asta e cel mai enervant. parca, din cand in cand, simt nevoia sa fie mai intepat, sa-si apere punctul de vedere, sa reactioneze.

lali, pleaca de la f rigider si treci la calculator.

getik, e nasol ca trebuie sa apelezi la socrelu' dar vezi-ti intereseul. stii cum se spune: interesul poarta fesul. nici eu n-as fi vrut sa apelez la socri pentru operatia sotului. din cei 4000 de lei aveam 2000 de lei din imprumuturile pe care le-am facut prietenilor, iar socrii au vrut neaparat sa achite jumatate din operatie. n-am cerut, n-am vrut... dar ei au insistat. asa ca... am acceptat.

revin mai incolo... ca mihaita poate face de unul singur prostii la fel ca si cum ar fi cu alex

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

neatza..abia acum.

Suntem la mama,eva doarme eu pe calculator.Nu a dormit bine asta-noapte fiica-mea si s-a trezit la sapte si e ciufuta rau si nu vrea sa manance.banuiesc ca e modul ei de a-mi reprosa ca am tras chiulul o zi.Desi faptul ca nu mananca poate fi doar de la dinti.Zic si eu.Daca era ffiica-mea in locul lui Stefi ma lua de mana sa plecam.ea asa face,daca nu-i convine ceva pleaca.
va pup s-a si trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Intru si eu repede la cafeluta, delicioasa. La noi e un cancer de frig de -9 grade e ceata si pomii sunt inghetati deci azi stam acasa. Ieri am fost dupa masa la mami si ne-am distrat cu ea pe acasa pana a venit sotul dupa noi.
Mady ma bucur ca acuma toate sunt bune la voi sper sa si ramana asa pe vecie...eu nu stiu cata rabdare o sa mai am....deci micutul sufera dupa fratior, dragul de el
Cris mama ce belea cum vi-a mancat motanul friptura nasol si era cu burta-n sus pe cand ati venit? sa va fie de bine ieseala...si vreau poze cu suvitele tale da?
Getik spor la rezolvat treburile, sa termini repede...bine ca va ajutat si socru, lasa sa fie si el bun la ceva
Ema
Simina ma bucur ca nu mai are febra Andutu eu zic ca devina sunt dintosii, ser sa iasa repede sa nu-l chinuie mut
Mady hai fata sa ne dam si noi cu parerea despre freza
Revin si eu ca ma calareste si ma tot trage de maini sa mergem nush unde

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

deci, fata, nu fac poza decat daca face si cris siecsi, da? macar asa treceti cu vederea poza mea cand o vedeti pe cris sexoasa... . aaa... si ca sa fie tacamul complet, mi-a taiat si bretonul prea scurt , deci is ciumpavita bine.

cris, daca imi manca mie pisica friptura... hales-bules. curte pe vecie scria pe ea. nici la smotocit n-o mai primeam in casa.

lavinia, asa am zis si eu. am stat, am cantarit, am analizat, si am ajuns la concluzia ca de ceva bun m-am maritat cu el. oi fi gasit io ceva la el de m-a impresionat asa. ne-am certat rau, ca chiorii, mai sa ne batem, am urlat unul la altul ca nebunii, am zis tot ce ne deranja (sigur ne-a durut pe amandoi, ca eu una ma stiu de catzaoana), ne-am amenintat unul pe altul ca asa si pe dincolo, ne-am speriat copiii zdravan cu urletele . apoi s-a asternut linistea si tacerea. care se pare ca a fost mai grava decat cearta. asa a fost la noi, dar a durat ceva. cheia este discutia, si pentru rezolvare pozitiva si pentru cea negativa. calea de mijloc nu e buna, regreti mai tarziu ca ai pierdut timpul. ori laie, ori balaie. viata e prea scurta pentru compromisuri. parerea mea...

il bag pe miha la somn ca mi-a mancat creierii pe paine azi (nu-i nici frati-su nici tacsu ca-i la scarbici).

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput