**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 21
emanouela spune:
deci revin acu, cu forte proaspete
lavi sa stii ca a fost super ca ne-am intalnit si o sa facem tot posibilul sa ne intalnim mai de....acu in primavara tre sa o taxez si pe alic, mama masii, ce draq. legat de probl tale...ufff, e aiurea stiu.... stiu ca nu-ti trebe sfaturi ci doar un umar, noi suntem aici....nu uita, ai ca ex multe fete de aci...dialogul rezolva totul, calm cainele....hmmmmmm, nu stiu,
lipseste eva din peisaj, ca de, atatia aniiii, dar avantajele atarna mai greu in balanta
sarumana lali....las ca asa eram si eu....aveam contract cu frigiderul si baia
picky bietul copil, e bantuit de cosmare....e, dar ai vz cum stateau ei la semine si ....nici nu mai stiu ce faceau, dar erau tare dragalasi. Stefi are o tactica buna....aplica aia....nu te pune cu nebunul, deci e fata descurcareata, pana la urma a facut in asa fel si s-au inteles
mady sa stii ca ne-am simtit ft bine....na, copii sunt copii, nu poti sa le ceri sa se comporte ca adultii....se mai cearta, se impaca...asa fac si prietenii, asa ca....na, pt noi a fost bine da s pt ei, zic eu....poi ia si te intalneste cu fetele
crisule stai fata linista c nu s-a intamplat nicccc, stia Stefi ca el e cu alta, de asta si fugea de el
simina s-au inteles pana la urma, na....al meu e argint viu, nu sta locului, tra sa se miste continu ca altfel , crede el, rugineste.....e si mai exloziv....pe cand Stefi e cuminte si linistita...in sensul ca nu alearga ca bezmetica, nu tipa....dar pana la urma s-au inteles. zi usoara si o sapt la fel
geto, tu ce mai mesteresti????
pup si restul fetelor
Picky_toto spune:
Salut, salut
Eu incerc sa-mi culc fata si nu reusesc...atipisem eu in locul ei iar ei nici ca-i pasa..asa ca am adus-o in living sa se mai joace putin si apoi mai incerc odata..dar intre timp am zis sa schimb capitolul ca daca nu apuc acum nu stiu cand mai apuc ...
Asa ca mare atentie...ma bag la schimbat capitolul
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai