Palatoschizis si formele sale (8)
Raspunsuri - Pagina 4
iulyana spune:
ROXA felicitari ...recuperare rapida..............................fetelor pe unde mai sunteti??????????de ce nu mai intrati ??????????ce va mai fac copilasii???????CRISTINUTA MEA E BINE INCA NU AM PRINS NICI UN PIC DE RACEALA CU TOATE CA SORA EI A STAT SI A ZACUT LA PAT, IAR COPII DE LA SCOALA SUNT FOARTE MULTI GRIPATI .........sper sa nu ia si CRIS sa se tina bine ca si pina acum ....in rest suntem bine ....sper ca si voi.....CECILIA CE MAI FACE MICUTA TA??????? CORINA TU NU MAI ZICI NIMIC?????
ralucaserban spune:
Fetelor, ce faceti, bre? Nu mai ziceti nimic?
Hai, ca va dau eu o veste, asa, ca sa va mai dezmortiti: sunt insarcinata! Astept incurajari!
Raluca, mami deDavid (1.06.2009)
roxa82 spune:
Ralu felicitariiiiiiiiii....Nu imi vine sa cred!wow...sarcina usoara si fara probleme!Te pup dulce iubita!
Bre fetelor pe unde umblati?
O luna de zile tre sa ii dau Karlei blenduit>Apoi pot sa ii dau normal cum manca ea inainte?of nu stiu ce sa ii mai dau frate...
liliana26 spune:
Neata!
Raluca,felicitari din toata inima!Ce mult ma bucur!Si noi vrem repede al doilea bebe,o fetita speram noi...
Vroiam sa te intreb:ce pediatru bun imi recomanzi la Pitesti?Eu maine merg la Hotaran...ai auzit de el?
Off,Rox!Eu ce sa mai zic ca m-am saturat eu de aceleasilegume combinate in fel si chip,cu sau fara pui?Alui meu ii place si spanacul cu lapte si galbenus...cred ca voi aveti voie si mai multe...
ginye55 spune:
Raluca felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme!
Si noi speram la bb 2 anul asta! Doamne ajuta!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
ralucaserban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxa82 Ralu felicitariiiiiiiiii....Nu imi vine sa cred!wow...sarcina usoara si fara probleme!Te pup dulce iubita! Bre fetelor pe unde umblati? O luna de zile tre sa ii dau Karlei blenduit>Apoi pot sa ii dau normal cum manca ea inainte?of nu stiu ce sa ii mai dau frate... |
Multumesc mult, Roxi! Noi asa am facut dupa operatia lui David.
Te pup dulce.
ralucaserban spune:
citat din mesajul lui liliana26 Neata! Raluca,felicitari din toata inima!Ce mult ma bucur!Si noi vrem repede al doilea bebe,o fetita speram noi... Vroiam sa te intreb:ce pediatru bun imi recomanzi la Pitesti?Eu maine merg la Hotaran...ai auzit de el? Off,Rox!Eu ce sa mai zic ca m-am saturat eu de aceleasilegume combinate in fel si chip,cu sau fara pui?Alui meu ii place si spanacul cu lapte si galbenus...cred ca voi aveti voie si mai multe... |
Multumesc mult, Liliana. Si noi am vrea o fetita, dar si daca e tot baietel, nu ne suparam...
Bafta sa va impliniti visul!
Hotaran e foarte bun, nu da copiilor medicamente grele, dar este foarte ocupat. Noi mergem la o d-na dr care a fost rezidenta lui si are aceeasi abordare: d-na dr Visinescu Anca.
Te pup!
ralucaserban spune:
citat din mesajul lui ginye55 Raluca felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme! Si noi speram la bb 2 anul asta! Doamne ajuta! Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
Multumec mult, Ginye! Sa dea Domnul sa fie bine! Doamne ajuta si pentru voi!
Ma bucur enorm ca m-ati incurajat, mai ales ca vad ca si voi va doriti si pe al 2lea ! Vad ca nu suntem singurii care ne dorim si care incercam prin credinta ca totul o sa fie bine!
Va pup pe toate!
cellia78 spune:
Buna ziuaaaa!!!!!!!!
Ma scuzati de absenta, cu trebi......
Raluca, felicitari!!!! Sa dea Domnul sa fie bine, sa ai sarcina usoara si bebe fetita sanatoasa tun si cuminte si sforaicioasa! Scuze, acum am vazut! Ca am intrat de vreo ora pe forum, dar, rusine sa-mi fie, nu am intrat la subiect, eram sigura ca era "abandonat"...
Si curaj! Nu te mai gandi la prostii! O sa fie bine!
Flori, si tu? Bine, tu zici ca e la stadiu de plan, dar nah, e pt anul asta!
Si noi vrem, dar nu cred ca va fi anul asta; noi speram la alte treburi pt anul asta, chestii personale; nu e in plan un bebe pt anul asta, speram sa ne iasa planurile si totul sa se aseze asa cum visam noi si poate la anul om incepe si noi treaba asta cu bebe nr 2; daca insa Doamne-Doamne vrea mai devreme, asta va fi!
Raluca, felicitari inca o data! Doamne ajuta!
Mai pofteste p-aci de ne spune si noua cum va este! Ce zice David? Stie cat de cat?
cellia78 spune:
Vroiam sa mai zic, dar aud ca mi s-a trezit Frosa, deci revin....maine dimineata, pana se trezeste ea.
Sa aveti seara buna!