Palatoschizis si formele sale (8)
Raspunsuri - Pagina 17
alina_11 spune:
Sincer...eram 100% pregatita ca si cel de-al doilea copil sa aiba aceeasi malformatie. Ma gandeam ca mai bine sa fiu pregatita si sa am o surpriza placuta decat sa imi fac iluzii si sa fiu la pamant ca atunci cand am aflat de Edi. Noi nu am stiut nimic la a doua zi dupa ce s-a nascut mi s-a spus...a fost ingrozitor. Dar acum as fi fost pregatita, stiam care sunt pasii, stiam cum sa-i dau sa manance, la ce sa ma astept. Atat eram siguri ca buzita este intacta, se vedea bine la 4D, ceea ce era foarte bine ...Dar de data asta am fost foarte norocosi si al doilea bebic este sanatos tun. Mananca la san, este foarte puternic si foarte cuminte. Suntem amandoi un imens dar de la Dzeu, si sunt lumina ochilor nostrii... si noua ne-a fost frica, dar ne-am hotarat sa il facem si pe al doilea cat mai repede, pentru ca avem indemanarea necesara, si astfel pot sa stau si cu Edi macar pana la 3 1/2 ani acasa. Si ma pot ocupa de el...sa vedem daca are nevoie sau nu de logoped. Deocamdata la 1 an si 9 luni spune cuvinte, unele corecte unele nu prea, dar inca e prematur sa ne exprimam. Sufla, trage din tetina, dar parca nazalizeaza ...ehhh...vom vedea, ce-a fost greu a trecut. Oricum forumurile despre aceste probleme au fost cele care m-au ajutat cel mai mult. Experienta celorlalte mame si faptul ca am citit trecand prin aceleasi experiente, sentimente mi-au dat putere. De aceea multumesc ca existati si ca aveti puterea sa ne impartasiti gandurile.
iulyana spune:
buna seara NICOLETA i-mi pare foarte rau ca trebuie sa treceti prin mai multe operatii ,stiu ca este mult mai greu in cazul vostru ,dar asta este ...daca am fii avut putere noi parintii acestor copilasi nevinovati , am fii facut in asa fel incit sa nu existe aceasta malfolmatie ...minunica mea a avut intradevar norocul sa aiba doar o singura interventie si s-ar putea sa mai urmeze inca una ,dar stim si noi ce inseamna operatia si suferinta chiar daca e una sau mai multe op ,e foarte greu in orice situatie .....VA DORESC MULTA SANATATE SI PUTERE SA PUTETI TRECE PESTE TOATE GREUTATILE ......SI NU UITA SUNT CEI MAI DESTEPTI SI NOROCOSI COPIIIVA SUSTIN PE TOTI COPILASII SI PARINTII IN CONTINUARE .
iulyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebedulcik va salut dragele mele,si pe voi puiuti va pup dulce. imi pare nespus de rau ca sunt operatii care s-au desprins un pic.va doresc multa sanatate si sa treceti cu bine. Iuliana fetita ta este cea mai mare din cate stiu eu pe acest forum,nu? Mi-as dori foarte mult sa o aud cum vorbeste,poate o sa postezi un filmulet cu ea vorbind,sunt sigura ca vei bucura mult si pe celelalte mame. iti multumesc anticipat |
iulyana spune:
http://www.youtube.com/watch?v=itaQxuekt9o&feature=player_embedded
printesa mea incheie dansul si la modeling e cea in alb ....a terminat clasa a 2 a cu diploma premiul 1 si a facut spectacol cu trupa la festivitatea de premiere la inchiderea anului scolar
bebedulcik spune:
iuliana chiar ai reusit sa ma enervezi! cine crezi ca te invidiaza,eu?
noi mamele de pe forum?stai linistita ca si noi avem draga mea copii minunati!
daca ai citit postarile cu cateva pagini mai in urma ai fii vazut ca o mamica punea problema ca la noi in tara nu ni se explica cum vor fii copii peste ani (vorbitul)de aceea ti-am spus .sa-ti traiasca fata si sa te bucuri de ea
vrea sa-mi explici "intentii bune daca am"? adica?
un sfat :pune problema altfel ca,continui sa intrii cu mame in conflict si e rau pt tine .
flori mama de nadira a raspuns foarte repede cu filmulet nu a mai facut atatea valuri !(te pup flori).si vreau sa-ti spun ca nadira vb extraordinar de bine pt varsta ei.
bebedulcik spune:
cred ca ai uitat scopul acestui forum!!!!!
un pic de respect macar pt cele care au lucrat la acest forum zile intregi ca noi sa ne putem spune ofurile si de a ne ajuta cu un sfat (multumiri ceciliei pt initiativa si pt zilele ,orele petrecute pe net cand printesa ei era atat de mica....te pup ceci si te asteptam sa-ti faci timp si pt noi)
cum ti-am mai spus aici nu e loc de INVIDIE.....INTENTII RELE
cellia78 spune:
Buna ziua!
Am rugamintea sa continuati dialogul la acest subiect pe ton defensiv; va rog sa nu uitati ca toti suntem oameni in toata firea, ca avem educatie si bun-simt; pe langa, suntem parinti incercati si acest lucru trebuie sa ne uneasca si NU sa ne dezbine. Am pretentia de la toti cei care scriu aici sa foloseasca tonul civilizat, normal.
Va rog sa rezolvati eventualele neintelegeri si contre pe PM sau personal, prin telefon.
Va implor sa nu uitati care este scopul acestui subiect.
Va implor sa nu faceti din acest subiect camp de bataie, zona de contraziceri si de injurii.
Daca vreti neaparat cearta si "paruiala", va facilitez situatia, va propun discutia prin telefon; asa va puteti rezolva problemele si puteti face schimb de argumente personal, fara a obliga atatia parinti incercati sa asiste la asa ceva.
Traficul la acest subiect ar trebui sa fie adus de cu totul altceva...
Va multumesc!