Palatoschizis si formele sale (8)
Raspunsuri - Pagina 18
cellia78 spune:
Daca se vrea neaparat arbitrarea, iata:
Iuliana, Bebe_dulcik te rugase ca, daca vrei, sa postezi un filmulet cu fetita ta vorbind; ea era interesata de felul in care Minunea ta vorbeste, pronunta; si asta pt ca, fiind cea mai maricica de aici (dintre copiii cu aceasta problema), poate vroia sa-si faca o parere, o impresie despre evolutia vorbirii la un copil nascut cu palatoschizis; avea nevoie la acel moment de o confirmare, daca vrei; tuturor ni se spune ca acesti copii vor vorbi normal, ca nu vor fi probleme; ei bine, poate Bebe_dulcik vrea o confirmare, poate ca nu mai are rabdare. Tu ai fost de acord sa postezi un filmulet cu fetita ta, dar nu asa cum ai fost rugata, in care sa spuna ceva.
bebedulcik spune:
[quote]citat din mesajul lui cellia78
Daca se vrea neaparat arbitrarea, iata:
Iuliana, Bebe_dulcik te rugase ca, daca vrei, sa postezi un filmulet cu fetita ta vorbind; ea era interesata de felul in care Minunea ta vorbeste, pronunta; si asta pt ca, fiind cea mai maricica de aici (dintre copiii cu aceasta problema), poate vroia sa-si faca o parere, o impresie despre evolutia vorbirii la un copil nascut cu palatoschizis; avea nevoie la acel moment de o confirmare, daca vrei; tuturor ni se spune ca acesti copii vor vorbi normal, ca nu vor fi probleme; ei bine, poate Bebe_dulcik vrea o confirmare, poate ca nu mai are rabdare. Tu ai fost de acord sa postezi un filmulet cu fetita ta, dar nu asa cum ai fost rugata, in care sa spuna ceva.
buna ceci. stai linistita ca nu ma cert cu nimeni pt ca nu imi sta in caracter. chiar nu am sa mai intru pe forum pt ca sunt dezamagita de ce poate sa gandeasca o mama(cand habar nu am cine sunt ,nici nu le cunosc doar din scrisurile de pe forum ,atat)
POATE TU CECI AI REUSIT SA TRANSMITI CEEA CE AM SCRIS EU ,DAR MA INDOIESC SA INTELEAGA
NicoletaZ spune:
Nu va intelege, cum nu a inteles nici ce am vrut sa spun eu.
Sincer, si eu sunt profund dezamagita de ce a ajuns acest forum. Dar, pe de alta parte, va multumesc voua tuturor pentru sustinerea acordata atunci cand mi-a fost cel mai greu. Si mi-e dor de acele postari cand ne sustineam una pe cealalta cand ne era greu.
iulyana spune:
buna CECILIA ma bucur ca ai intrat ...nu am mai vorbit de mult si chiar i-mi pare rau de ceea ce sa inteles dar nui nimic ....EU NU AM INTRAT SA MA CERT ,dar trebiua sa-mi spun si eu parerea ......probabil am avut motive sa ma mai gindesc si bine am facut ....CECI TE PUP SI SPER SA MAI VORBIM .....PRINTESA TA CE MAI FACE ????????EU VORBESC CU UNELE MAMICI DE AICI DOAR CIND AM TIMP DAR NU AICI .....SI SINCER ....NE INTELEGEM CA LA INCEPUT CIND S-A DESCHIS ACEST FORUM IN CARE INTRADEVAR NE SPUNEAM NECAZUL SI FACEAM SCHIM DE PARERI
iulyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cellia78 Daca se vrea neaparat arbitrarea, iata: Iuliana, Bebe_dulcik te rugase ca, daca vrei, sa postezi un filmulet cu fetita ta vorbind; ea era interesata de felul in care Minunea ta vorbeste, pronunta; si asta pt ca, fiind cea mai maricica de aici (dintre copiii cu aceasta problema), poate vroia sa-si faca o parere, o impresie despre evolutia vorbirii la un copil nascut cu palatoschizis; avea nevoie la acel moment de o confirmare, daca vrei; tuturor ni se spune ca acesti copii vor vorbi normal, ca nu vor fi probleme; ei bine, poate Bebe_dulcik vrea o confirmare, poate ca nu mai are rabdare. Tu ai fost de acord sa postezi un filmulet cu fetita ta, dar nu asa cum ai fost rugata, in care sa spuna ceva. Cecilia, mami de Nicolle Adelina |
iulyana spune:
citat din mesajul lui bebedulcik [quote]citat din mesajul lui cellia78 Daca se vrea neaparat arbitrarea, iata: Iuliana, Bebe_dulcik te rugase ca, daca vrei, sa postezi un filmulet cu fetita ta vorbind; ea era interesata de felul in care Minunea ta vorbeste, pronunta; si asta pt ca, fiind cea mai maricica de aici (dintre copiii cu aceasta problema), poate vroia sa-si faca o parere, o impresie despre evolutia vorbirii la un copil nascut cu palatoschizis; avea nevoie la acel moment de o confirmare, daca vrei; tuturor ni se spune ca acesti copii vor vorbi normal, ca nu vor fi probleme; ei bine, poate Bebe_dulcik vrea o confirmare, poate ca nu mai are rabdare. Tu ai fost de acord sa postezi un filmulet cu fetita ta, dar nu asa cum ai fost rugata, in care sa spuna ceva. buna ceci. stai linistita ca nu ma cert cu nimeni pt ca nu imi sta in caracter. chiar nu am sa mai intru pe forum pt ca sunt dezamagita de ce poate sa gandeasca o mama(cand habar nu am cine sunt ,nici nu le cunosc doar din scrisurile de pe forum ,atat) POATE TU CECI AI REUSIT SA TRANSMITI CEEA CE AM SCRIS EU ,DAR MA INDOIESC SA INTELEAGA |
iulyana spune:
citat din mesajul lui NicoletaZ Nu va intelege, cum nu a inteles nici ce am vrut sa spun eu. Sincer, si eu sunt profund dezamagita de ce a ajuns acest forum. Dar, pe de alta parte, va multumesc voua tuturor pentru sustinerea acordata atunci cand mi-a fost cel mai greu. Si mi-e dor de acele postari cand ne sustineam una pe cealalta cand ne era greu. |
iulyana spune:
citat din mesajul lui bebedulcik iuliana chiar ai reusit sa ma enervezi! cine crezi ca te invidiaza,eu? noi mamele de pe forum?stai linistita ca si noi avem draga mea copii minunati! daca ai citit postarile cu cateva pagini mai in urma ai fii vazut ca o mamica punea problema ca la noi in tara nu ni se explica cum vor fii copii peste ani (vorbitul)de aceea ti-am spus .sa-ti traiasca fata si sa te bucuri de ea vrea sa-mi explici "intentii bune daca am"? adica? un sfat :pune problema altfel ca,continui sa intrii cu mame in conflict si e rau pt tine . flori mama de nadira a raspuns foarte repede cu filmulet nu a mai facut atatea valuri !(te pup flori).si vreau sa-ti spun ca nadira vb extraordinar de bine pt varsta ei. |
iulyana spune:
CECILIA in legatura cu acel filmulet sa sti ca nu l-am pus aiurea... asta il aveam la indemina si sincer nu am nici o inregistrare cu micuta mea in care sa vorbeasca ... cu acel filmulet postat vroiam sa incurajez mamicile ai caror copii au aceeasi suferinta ca si a mea sau poate si mai rau, sa vada ce minunatii de copiii sunt ,nu am vrut sa ma laud sau sa ofensez pe cineva ....te rog foarte mult daca vrei sa stergi acea postare daca am deranjat atit de mult ....si eu am rugat la modul general nu personal ,cine vrea sa posteze poze sau detalii in legatura cu evolutia copiilor dupa operatie si nu m-am suparat ca nu a mai scris nimeni nimic ,inainte de operatie se scriu rinduri multe dar poate si dupa operatie ar trebui sa se scrie fiinca sunt semne de intrebare sau sfaturi pe care le poti primi si de aici ....o zii buna va doresc ........SI DA POT SA VA CONFIRM CA DA ACESTI COPII VOR VORBI BINE CIND VOR FII MARI DAR CU FOARTE MULTE ORE DE LOGOPEDIE (BINENTELES CA DEPINDE DE FIECARE CAZ IN PARTE )....nu generalizez ,vb doar in privinta palatoschizisului ............
NicoletaZ spune:
Iuliana,multumesc pentru "aprecieri"!
Imi pare rau ca s-a sfarsit asa.
Si daca am inceput cu jignirile, draga mea, invata intai sa scrii romaneste si apoi acuza! Intr-adevar nu am ce cauta aici.
Flori, intr-adevar, pacat.
Apropos, Iuliana, ca sa sustin inca o parere de aici... Toti avem copii destepti si frumosi (sau cel putin asa ii vedem noi), dar incercam sa nu venim aici sa povestim zi si noapte cum se comporta, ce fac, ce mananca, cand se odihnesc, etc.
Ai dreptate, Iuliana, esti mult sub capacitatea mea intelectuala. Unele dintre noi isi mai ocupa si cu altceva timpul in afara forumururilor, gatit, calcat, spalat. Si multumesc lui Dumnezeu ca inca mai pot face asta!
ADIO! MARE DEZAMAGIRE! Mai ales pentru viitoarele mame de copilasi cu probleme.
Nu ma mir ca multe dintre fetele de la inceput au renuntat sa mai intre pe forum. Si eu tin legatura cu unele dintre ele, ca titlu informativ pentru tine, Iuliana!