Palatoschizis si formele sale (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

fetele votati micuta CRISTINA GIRLY avem nevoie de voturi se poate vota de la acelasi calculator o data la 2 sau 3 saptamini ...multumim !!!!vom avea spectacol pe 22 mai ...http://optimist-danceclub.blogspot.com/

Mergi la inceput

http://2.bp.blogspot.com/-RrGCULcIXaQ/TcsM0UaJQuI/AAAAAAAAAaM/Diu7HzJx5pg/s1600/afis.JPG micuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nicoleta Jully ceva vesti? Cum au decurs operatiile? Sunt bine copilutii?

Iuliana o pt micuta dansatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jullyy spune:

Buna ziua tuturor! Slava Domnului ne-am intors acasa! Nu ne-a fost usor deloc!!!! Operatia a decurs bine dar recuperarea postoperatorie e de groaza! Raysa a refuzat orice alimentatie primele 3 zile, de a trebuit sa vin cu avionul inapoi in iasi si s-o tin la perfuzii, antibiotic si altele. Abia de ieri a inceput sa pape si am adus-o acasa. Alti copii au fost mai norocosi ca au acceptat sa pape dar fiica-mea n-a vrut nimic. A mai si racit si tuseste si-i curge nasucul, ea care pana la operatie n-a stiut de nici un medicament, acum si-a facut plinul pentru tot anul din urma! Ne rugam bunului Dumnezeu sa se recupereze repede si cu usurinta si sa se regenereze fara probleme! Mult noroc si sanatate tuturor puiutzilor! Va pupam!

Mergi la inceput

iullyy imi pare rau de ceea ce ati intimpinat ...poate cind va fii mai bine revii si cu detalii..........insanatosire grabnica

Mergi la inceput

FLORI multumim mult si tie si celor care au votato si va mai astept sa votati si peste 2-3 saptamini ....

Mergi la inceput

Jully imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin atatea cu micuta! Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Noi tocmai am fost la scos firele, medicul a confirmat ca e totul ok, suntem foarte bucurosi!

A... si bonus, cand am revenit acasa de la spital, Ale a spus ca face pisu si a cerut la WC... premiera :D (ca credeam c-o maritam in scutece)

Va pup!

Mergi la inceput

Cami ma bucur mult pentru voi! Ati scapat, in sfarsit! Si cu cerutul la olita....sa vina si pe la Edi...poate il invata si pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Buna seara! Am revenit si noi. Multumim pentru incurajari. Ilinca este bine. A fost foarte nervoasa primele 2 zile, dar acum este bine. Sunt un pic suparata pentru ca nu accepta Zinnat-ul. Maine dimineata trebuie sa sun sa vedem cu ce il putem inlocui. Altfel, este bine, miercuri mergem la control si vedem mai departe ce va urma. A plans foarte tare, a tusit, a stranutat. Stau cu grija. Ma rog sa nu se fi desfacut. Pe de alta parte, ma consolez cu ideea ca oricum vor mai fi si alte interventii si, daca va fi ceva, se va putea remedia atunci. Dar pana miercuri stau ca pe spini.
Va multumesc inca o data tuturor pentru sustinere.
Si ma bucur ca Raysa si Ale sunt bine.

Mergi la inceput