Palatoschizis si formele sale (8)
Raspunsuri - Pagina 12
iulyana spune:
buna ziua fetelor !!!!!!!!..in sfirsit a mai fost ceva miscare pe aici....mult succes celor care opereaza sau au operat micutii si recuperare rapida ,va doresc .......noi mai asteptam ...sa aminat din nou ...sa vedem in vara sau in noiembrie(atunci vin suedezii) ....deja cred ca cedez nervos la ce ghinion avem ....dar poate asa vrea d-zeu sa fie ...nici nu mai stiu ce sa cred .....astept .......sper sa se intimple minunea cit mai repede .....abia asteptam luna MAI sa scapam .... dar ........toate sperantele s-au spulberat ....e cred ca a 4 oara de cind am fost anuntati ca mai trebuie o op ....sper sa fie bine si cit mai curind . MULT succes celor care au reusit ... votati si pe micuta mea aici CRISTINA GIRLY http://optimist-danceclub.blogspot.com/ MACAR SA CISTIGAM IN CLASAMENT LA VOTURI ....vom avea spectacol in curind .....
multumim...
henrietta spune:
buna ziua
mbarbu si eu am un baiat de 1,3 ani nascut cu palatoschizis.a mancat cu tetina ortodontica de cauciuc,e mai moale,de la nuk cu gaura marita si il ajutam apasand cu degetul tetina cand sugea.ne-am operat in februarie
in bv la dr.Albean.
recuperare rapida celor operatii si bafta multa celor care urmeaza.
NicoletaZ spune:
Buna seara! Este oficial. Maine ne internam. Daca isi da acordul d-na dr. anestezist, poimaine ii opereaza palatul. Sa ne tineti pumnii!
Bine ai venit, mbarbu! Ilinca mea are un an. Ea a mancat la inceput cu Medela, dar apoi am descoperit biberoanele de la Chicco, care i-au placut mai mult si cu care a mancat mai bine.
V-am lasat... bagaje, stress...
iulyana spune:
buna ANTONIO ....micuta mea implineste 10 ani in iunie .......de ce ne-a aminat ...??????????fiinca nu a venit echipa de suedezi si vine in noiembrie ......dar sper sa rezolvam mai repede.......am mare incredere in doamna doctora si s-ar putea sa o opereze ea ,dar nu stiu nimic sigur pina nu ajung acolo sa vedem ..........dupa ce luam vacanta si serbam ziua de nastere ...sper ....asta e mereu am intimpinat obstacolul asta.... AMINAREA ....il depasim noi si pe asta numai sanatosi sa fim ...