Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178
Raspunsuri - Pagina 8
madalina_m spune:
Am fost la neonato sa imi explice exxact despre ce e vorba: proteina C reactiva este pozitiva. Mi-a spus ca acest lucru poate fi si din cauza icterului pronuntat pe care il are, dar nu elimina nici riscul unei infectii luata de la mine. Peste 3 zile ii refac analiza, dar tratamentul va trebui urmat 5-7 zile.
38+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
FELICITARI ANGIE, CATALINA, GABRIELA, VIOLETA!!!!!!!
BINE ATI VENIT PE LUME PUIUTI SCUMPI!!!

38+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
luciact spune:
madalina sper sa se faca bine bb al tau cat mai rpd, tu fii linistita sa vina lapticul sa dai la buburuz sa pape
roxx26 spune:
CODRUTA, ii dau numai san, nu a mai vazut lapte praf din maternitate
E a doua oara cand doarme 6 ore legat. Voi aveti colici? Ca eu inca sunt optimista, sper sa scapam...
LORI, mamica fericita, ma bucur ca mai vad cate un semn si de la tine.De la ce firma ai mama netu asta meserias? Intreb ca si noi am avut pb cu o gramada de idioti, acu am gsit unii mai de doamne-ajuta, sper sa-i tina.
Mai, si pitica mea mai stranuta, mi-au zis de la maternitate sa nu ma agit, cica e normal acum la inceput. Deci poate totusi nu e racita bebitza ta...pup fata si copilasii
MADALINA, si la noi a fost exact la fel, proteina C reactiva care trebuie sa fie maxim 5, ne-a iesit initial 20!! apoi a coborat treptat la 17, 9, apoi s-a normalizat, evident dupa tratament cu antibiotic. Ti-am zis, mie mi s-a parut ciudat ca eu facusem analize cu cateva zile inainte si nu aveam absolut nimic, deci nu stiu cum ar fi putut fi de la mine..ma rog, e o chestie care se rezolva, dar totusi nu am putut sa-mi explic...sper sa se rezolve repejor si la voi si sa mergeti acasica
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
florintunde spune:
BUNA
Mirela;super scumpi pisicutele cum dorm aman2..
de nu ti-ar fi asa de greu
De_ea;Eu am zile cand ma tarai ca un leu de mare..ex cand stau mult si ma ridic..asa am patit acuma la MURES..schiopatam de numa numa..ma doare tot bazinul..
Babyleeks;sorry
..omul face planurile..CEL DE SUS hotaraste...important e sa ai un bebe sanatos..Si aici se face cezariana la tensiune mare..fara exceptie
Roxana;noi o sa fim alaturi de tine...bafta multa
Madalina;important e sa-ti iei sanatos bebele acasa ..acu cateva zile in plus..trece repede

CURAJ MAMI IOANA!HAI BEBE GRUIA!
VA TINEM PUMNII!!!!!!!!

Eu am o stare aiurea..cred ca de la vreme..ma simt ca o carpa.
Am fost la biserica..merg in fiecare Duminica cu gandul ca poate nu apuc saptamana aialalta 2 in 1
Baietii plecati la schii..e fain afara pt alea fara burta

Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
Ma duc sa bag o caafeluta..de la voi nu mi-a mai ramas..dac aam intrat asa tarziu
mi-e frica sa nu adorm ca am cioarba pe aragaz..poate se arde
Simo;abia astept sa-ti vad noul look
....![]()

Tunde
36
saptamani
04.03.2004
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
FLUTURAS!!!!!!!!!!
ANDRI31!!!!!!!
hai cu vesti fetelor!
MAMICI cu bebei!!!!!!!:
RELUSHA
JASMIN
PATRICIA
TIERRY
LILI-G
ZUMZU
FOXY-LE
KITZY
BEBECT
VASILASANITA
ACHE
MAIMUTICA
ANGIE!!!!!!!!!SI DE LA VOI ASTEPTAM VESTI DESPRE 

Tunde
36
saptamani
04.03.2004
Shines spune:
Am revenit de la cumparaturi.
bine ca am mers ca ''dashteptii'' de dimineata cand viscolea si ningea rau..si acu e liniste si pace...nici frig nu e
pe bebe l-a transportat tati in port bebe, tinut bine de spate..ca mai trebuia sa tina si de carut altfel omoram jumate din oamenii din carrefour. cand am iesit din magazin si-a luat carutu meu plin o viteza, eu am alunecat si mi-am pierdut ''franele'' si era sa intru intr-o masina..deloc ieftina de altfel.
sunt foarte multumita de hainele pentru bebe..am luat pantalonasi si bluzite smechere..e si el barbatel.
inca o data va recomand mag licurici..hainute foarte ieftine si f frumoase.
pup..ma bag la somn
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
Lorich spune:
Shines ce aventuri!!! felicitari d eachiziti, sa le poarte sanatos!
Roxx e rds, dar cred ca la noi e buba, un fir ce intra in router cred. Nici nu stiu ce sa-i fac, ca nu as suna ca s-a stricat o mufa.
Cu stranutul, stiu, stiu..stranut, sughit, strabism...dar la noi e stresu mare ca sunt eu racita!!! Ii pun ser, mai scot mucuti, ma rog la Doamne Doamne sa nu ia.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Mimo spune:
Buna mamicilor si viitoarelor mamici si felicitari celor care au adus pe lume bebei d ela ultima mea postare!
In primul rand scuze ca nu prea postez mesaje, insa stau foarte prost cu timpul. Desi ma ajuta mama cu ingrijirea bebelusului, simt ca tot nu am timp. Bebe al meu cam trebuie supravegheat tot timpul pentru ca odata pus in patut se foieste, se agita incat vomita cam dupa fiecare masa si mi-e frica sa nu se inece.
Mamicilor de decembrie, am o intrebare: voua vi s-a oprit sangerarea? Ca pe mine ma innebuneste. Se opreste cate 4-5 zile, apoi o iau de la capat. Si nu e asa o cantitate mica, ci ca la o menstruatie. Nu mai stiu ce sa fac. Am fost si la doctor ... mi-a zis sa am nervii tari, mi-a dat calciu, ergomet, s-a oprit temporar, apoi iar. Eu am facut cezariana si au trecut deja 7 saptamani de la operatie.
Lori, si eu sunt putin racita, dar mi-am cumparat de la farmacie masca chirurgicala si stau cu ea in preajma bebelusului.
Va pup
Luca Alexandru, mica mea comoara