Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Mada va dorim si tie si Ralucai refacere grabnica si sa veniti cat mai repede alaturi de bebeii vostri dragi acasica! Va dulce sa treaca timpul repede si sa fie totul bine!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza si de la noi...cam tarziu stiu...ne-am trezit pe la 10.30, am papat,am vorbit putin,ne-am strambat ca ne durea putin burtica,dar mami a tinut mana pe burtica pana am adormit.
simo mamica moderna, asa vreau si eu sa ma tund,nu stiu cand o sa ajung la coafor.spor la cumparaturi !
mirela super filmuletul, motaneii sunt niste scumpi !
madalina ma bucur sa aud de tine, offfffff mititelul de el, sa dispara repede germenele sa mergeti acasa !!!
lucia ma gandesc si eu cu teama la noptile cand voi ramane singura, pe 3 incepe sotul munca si are cam 2 ture de noapte pe sapt. dar o sa ne obisnuim noi,n-avem ce face.baga-te la somn !!!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!
va pupam si noi dupa o noapte linistita. Dupa ce ne-a luat 3 ore aseara sa adormim, am facut nani cuminte de la 12 la 6. Avand in vedere ca in alea 3 ore (de la 8 la 12) a mancat aproape in continuu, cred si eu ca a avut rezerve de si-a pemis atata somnic...

BABYLEEKS, iti spun din experienta mea, e nasol sa fii setata pe nastere naturala, sa te simti absolut pregatita si sa-ti dea cu cezariana in cap..la tine e bine ca ai aflat mai din vreme, obisnuieste-te cu ideea, documenteaza-te un pic, convinge-te ca faci ce e mai bine pt tine si pt bebe si o sa vezi ca pana la urma nu e chiar asa de rau. Stiu ca probabil, ca si mine, te simti privata de o experienta pe care ti-o doreai si ti-ai imaginat-o intr-un anumit fel, dar inoculeaza-ti de acum in minte faptul ca pana la urma nu asta conteaza, ci sanatatea lui bebe si a ta. Tu ai timpul necesar sa-ti plantezi in minte ideea, eu din pacate am fost luata pe nepregatite si e mai rau asa! Hai, curaj!

MONIKA, din pacate eu n-am auzit de obiceiul asta...

MIRELA, ce dulci sunt!!

MADALINA, uff, si la voi povestea cu infectia..eu n-am inteles pana la urma ce a fost si la mine, cica o infectie transmisa de mine, dar mie imi iesisera toate analizele bune. Acum tie iti zic ca e un germene cu care se nasc bebeii asta n-am mai auzit...Poate te lamuresti exact despre ce e vorba, sunt chiar curioasa, poate imi explic si eu niste lucruri. Pupicei si aveti grija de voi, sanatate multa!

LUCIA, pup fata obosita nu stiu sa-ti zic cu firul..poate iti dau detalii fetele care au nascut normal.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Roxx26 o singura intrebare: ce a mancat san sau lapte praf de a dormit atat de mult. Si Mariuca trece acum prin puseul de crestere de la 6 saptamani si ieri toata ziua a mancat si aseara de la 20 pana la 23 a stat continuu la san dar deasta s-a trezit cam din 2 in 2 ore sa manace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna

(mama lui de net)

ziki mie mi-au facut asa:
1. la Robert, la CF 2- nimic - doar m-au intrebat de alergii
2. acum la euroclinic, consultatie preanestezica cu 1000 de intrebari (inclusiv daca am pivot in gura); EKG, s-a uitat un pic la coloana, tensiune, inima, plamani ascultati, si a cerut ceva analize de sange sa am la mine.

Mi-e mi-au venit 3 vizitatori, am avut chef, pt ca m-am simtit super bine de a doua zi.

Fetelor, ca vorbeati deunazi...la mine in "instructiunile" d ela eurocl scrie fara glicerina boraxata in gura, doar cu stamicin daca e ceva alb (dar asta inainte de masa, ca dupa masa oricum limba e alba)...si cica nu se face mereu, doar daca e cazul, in rest lasat in pace.

Mirela mami chinuit!

simis nu te mai gandi la astea! Iesi afara la zapada!

trimit asta cat mai am o gura de net.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyleeks

Neatza si de la mine...m am trezit cu noaptea in cap cred ca de emotii ieri am fost la maternitate pt monitorizare..si surpriza tensiunea e si mai mare...doctoru meu a zis ca daca tensiunea incepe sa si faca de cap in nici un caz nu imi da pastile imi face cezariana si seriozitatea cu care a inceput sa mi vb despre ceza m a speriat(aici cred ca ati auzit ca nu se prea fac cezariane)...am crezut ca se prabuseste ceru peste mine toate planurile mele despre nasterea naturala ...in apa s au scufundat...a zis ca se exclude nasterea in apa in cazul meu.....da eu pt aia eram pregatita psihic.
Sunt suparata ce sa mai....si dureri de capatana la greu...si mi zice dr sa iau paracetamol...ha ha ce gluma buna ...inainte de sarcina luam aulin sa mi treaca...si el vrea sa si faca efectu paracetamolu...pfff vise
si vestea buna pe final bebe e bn ms in burtica...si noi suntem aproape de finish

38 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 12 zile pana la marea intalnire

Babyleeks, tensiunea mare nu este un motiv de cezariana. Sfatul meu este sa mai vorbesti si cu alt medic legat de nastere eu cred, dar ia-o ca pe o parere personala, ca medicul tau este setat sa iti faca cezariana.
Nu trebuie, noi mamicile sa mai avem asa intredere oarba intr0un medic sau altul trebuie sa ne informam si pe cont propriu. Babyleeks urmeaza-ti visul si nu te lasa pacalita, medicii stiu foarte bine ca in momentul in care femeile sunt in situatia de a naste sau sunt in travaliu sunt foarte vulnerabile pentru ca isi doresc ce-i mai bine pentru copilasii lor. Sti ce ai putea sa faci? Intra pe site-ul Isis si acolo este un nr de telefon mobil, este nr dr Zaher, medicul cu care am nascut eu suna-l este un om extraordinar, spune-i ca esti gravida, cat ai tensiunea, ca ai vrea sa nasti natural el ce parere ere. Fa aceasta incercare o sa vezi ca raspunsul o sa te surprinda pozitiv.
Multa bafta si ai incredere in tine si in natura, nimic in lume nu stie sa asezele lucrurile mai bine decat natura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicitari Violeta!!!! Sa va traiasca!!!!

HAI INAIOANA!!!
HAI BEBE GRUIA!!!!

-Noi suntem fara buricutz!!!!
-In continuare super strsata ca sunt racita, eu, tati, Robert si pisica stranuta de zor!!! Ii dau vit. C natural 5 pic/zi si maine avem revizia tehnica de o saptamana...sa vedem ce-i cu ea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Buna fete dragi!
Noi suntem inca in spital. Am intrat repede de pe laptopul Ralucai (profit ca ea e la alaptat pitica).
Maine ar fi trebuit sa plecam acasa, dar m-au chemat mai devreme sa imi spuna ca piticului i s-au facut analize de sange si i-a iesit o infectie in corp, drept pentru care trebuie sa urmeze tratament cu antibiotic 7 zile. Deci noi mai stam pe aici. Mie bebe mi se parea bine, papacios, dar cam somnoros. Aseara l-au pus si la raze ca facuse icter. Am vorbit cu dr gineco si mi-a zis sa nu imi fac probleme, ca e un geremene cu care se nasc unii copii si trebuie tratat. Maine voi vorbi si cu dr copilului, ca azi nu e.
Vroiam sa va multumesc din suflet pentru sustinere si incurajari. Ati fost nemaipomenite!!! Abia asteptam sa ajung si eu acasa sa apuc sa mai citesc din urma, dar o las pe mai tarziu. Imi pare rau ca nu pot fi alaturi de fetele care nasc in urmatoarea perioada.
Pupici multi!

38+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

madalina imi pare rau ca cel mic nu este tocmai ok , o sa se faca bine . In leg cu icterul si al meu a facut si a stat la lampa nu te ingrijora iar faptul ca este mai somnoros se datoreaza icterului. multa sanatate si te asteptam cand ajungi acasica

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

si ....neata ..cam tarziu

eu astept niste prieteni , of numai de asta nu aveam chef acum , dar ce naiba sa fac

in rest suntem ok , aseara a dormit .

pupici

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Codruta eu nu am un dr anume cu care sa nasc .Aici nu ti poti alege unu din timp....nasti cu care e de garda. si ei aici sunt f mult impotriva cezarianei...aum 100% nush cum o sa nasc...totul depinde ce tensiunea pe care o sa o am atunci...dar in fisa scrie ca bye bye nastere in apacica am o sansa sa incerc natural cu epidurala

38 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 12 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput