Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Felicitari Inaioana,Bine ai venit Gruia
Vazut poze de minimaimutica , este superba, sa fiti sanatosi ! bine ca ati ajuns acasa, imi pare rau ca ai prob cu sfarcurile,si eu am avut in spital dar am avut noroc de o asostenta buna,mi-a adus o seringa careia i-a taiat motul ala unde se pune acul,si o puneam pe sfarc si trageam,se facea ca o ventuza, ma durea,dar a functionat. si m-a ajutat sa o pozitionez bine la san,a insistat sa il tin cat mai mult la san.si mi-am pus comprese calde inainte de fiecare alaptare ca sa desfunde canalele.a functionat la mine...Va pup si sper sa reusiti si voi cumva.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Maimutzica ce minunatie ai tu acolo este frumoasa ,frumoasa micuta printesuca.

38 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 12 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic, a cazut buricul !!! am baiat mare !!!
roxx felicitari pt tatic ! bravo lui ! fac echipa buna
angie felicitari pt bebe grasunel si sanatos,deci maine sunteti acasa,bravo ! asteptam pozici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

hmm..Tunde ???? cam slaba activitate azi..ce faci ?

noi la 9 am terminat de gatit..varza cu afumatura,dovlecel pane,snitele si pasta de conopida(ca tot zicea tunde de mancare).

bebele a fost cumintel azi, ne-a lasat 3 ore sa facem nani,apoi mancare, a dormit linistit, s-a trezit la papa si se uita la caruselul cu jucarii..radea la ele..si se supara cand se oprea muzica.
de doua zile am inceput operatiunea ''adormit singurel''..cand ii e somn,il pun in pat sa adoarma singur..se mai matzaie, se apuca de suzeta dar adoarme destul de repede. operatiune reusita

aaaa..ma trezesc dimineata buimacita la 6..desi ma culcasem la 11. ma miram de bebe,cum de a dormit atat,nici kk nu a facut..pe urma am aflat ca tati a fost treaz la apelul de la ora 3..mi-a inchis usa sa nu aud nimic, a schimbat copilu,i-a dat papa si l-a culcat la loc cre ca de la scandalu de iei se trage nici nu s-a culcat saracu numa sa il auda

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Wow, Simo, ce baiat mare ai, adoarme deja singur...si io trag sperante mari la carusel, o sa-i cumparam si noi, acum ma gandesc ca inca e prea mica sa inteleaga ceva din el.
Deci mai presteaza si taticii daca trebe..io v-am zis, sunt tare mandra de al meu, s-a schimbat incredibil si nesperat de mult de cand a aparut pitica, nici el nu cred ca se astepta (sau nu si-o da seama?)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Wow, Simo, ce baiat mare ai, adoarme deja singur...si io trag sperante mari la carusel, o sa-i cumparam si noi, acum ma gandesc ca inca e prea mica sa inteleaga ceva din el.
Deci mai presteaza si taticii daca trebe..io v-am zis, sunt tare mandra de al meu, s-a schimbat incredibil si nesperat de mult de cand a aparut pitica, nici el nu cred ca se astepta (sau nu si-o da seama?)

_

Roxana

sa sti ca jucariile viu colorate si muzica ii stimuleaza chiar daca sunt mici, fa o proba sa vezi ce atenta sta si incearca sa urmareasca culorile si sa identifice sursa sunetelui.

culmea e ca nu i-am reprosat ieri ceva in privinta copilului..nici nu as avea ce, este un tatic absolut minunat. dar cred ca a facut asta sa se revanseze,sa ma lase sa ma odihnesc..ori o fi sperat saracu ca asa voi si eu mai calma? se poate :)))

Mergi la inceput

wow simo ce barbatel ai tu !!! bravo lui, e foarte important sa se implice si el.se inteleg bine,doar sunt barbati amandoi.dar nu ma asteptam sa ne spui ca s-a trezit el noaptea ,l-a schimbat si l-a ranit.wow,bavo bavo !
roxx si eu ma mir de al meu sot, ma rog, nu a facut inca ce a facut a lui simo ,dar se implica si el la baita, il ia in pat sa se joace cu el, vorbesc amandoi...el care zicea ca nu o sa il atinga pana la 1 an...
Pupici la burtici si mamici ! eu ma bag la somn

Mergi la inceput

Mimo..asta patesc si eu cu sangerarile..ma dispera deja, nu mai suport.
au fost zile cand nu a curs deloc..zile in care a scurs la cm..zile in care curge doar cate doua-trei picaturi
culmea e ca iau si anticonceptionale, si alea ar fi trebuit sa opreasca...acu nu stiu. o sa merg si eu la doctor sa vad ce zice, sa imi dea ceva pastile ca deja e un stres destul de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mda, si eu am inceput de ieri Cerazette, tre sa-m reintru in mana ca nu mai sunt obisnuita cu pastila la ore fixe.
Tu ce iei Simo?

Chiar mai, ce e cu Tunde? Ne lipseste...

_

Roxana

Mergi la inceput

Tot cerazzete iau Roxx..dar am citit numa tampenii despre ele..acu poate nu patim nimic

edit: vezi ca cica astea trebuie luate mereu la aceiasi ora.
la pilulele combinate mai fentam 2-3 ore..da cica astea trebe luate fix la program

Mergi la inceput