Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Gata..am pus si poze noi
se vede putin si freza mea..dar o sa mai fac

pup...noapte buna

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

ma hotarasem sa scriu si eu dar ne-au venit niste musafiri...placuti dealtfel.
Ma duc pana la bb si vin inapoi...

OK, m-am intors...noi suntem bine, va mai citesc pe sarite, nu apuc sa scriu...bble e bunicel, il doare burtica, de ieri am schimbat eu un pic regimul si azi a fost f cumintel. cu dormitul in patul lui e mare problema, nu-i place deloc, cel mai bine e in brate unde doarme " ca un prunc", nici burtica nu mai doare Suzeta nu o suporta frate, ii vine sa vomite cand i-o dau si urla si mai tare...

Sotul mai sta 1 sapt acasa, dupa aia sa ma vezi.

Mirela si al meu are cateva bubite pe fata, e ok sunt de la schimbarile lor hormonale, stiu de la fete. daca nu sunt multe lasa-le ca dispar, daca sunt prea multe mie mi-a dat o cremacu cortizon - 0.5% si am dat-o pe fie-mea de 2ori si i-a trecut si nu au mai aparut. Lui bb nu i-am dat cu nimic inca, ca are doar cateva.

Limbuta i-am curatat-o intr-o zi cu ceai de musetel si acum e bine. Nici nu stiu daca pe aici e glicerina boraxata.

Incerc sa pun si eu poze sa ne vedeti...si sper sa scriu mai des.
Pup mamicile, Doamne Ajuta la cele care urmati sa nasteti.
Flori, multumesc ca ne-ai chemat la apel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Gata, am pus poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Felicitari Inaioana!
Bun venit bb Gruia!

Lili vazut pozici, un scump si-un bolfos bb Stefan! Mama eroina esti tu, oare cum te descurci cu 4!?

Am mai vazut poze cu Shines cu noua tunsoare, dar si noi pozici cu Eduard, ce creste el, parca pe zi ce trece! Si pozici cu o fetita mica si delicata de Maimutica, chiar o papusica de portelan! Am mai tras cu ochiul la bb Andrei de Missmj, ce familie frumoasa sunteti!

Eu nu prea am avut timp de nimic azi, ca a fost duminica si am stat cu piticul, dar am zis ca e musai sa intru sa ma laud cu noua mea semnatura, nu pot sa cred ca mai am 3 saptamani, cand de la 27 am tot stat in stress! De azi m-am ridicat din pat, am stat in fund, etc, hehe, ce fain e!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Neata

Doloress...mai e atat de putin ai fost o mamica exemplara la cat de cumintica ai fost sa tii bebele la caldurica..tot ce ai tras in sarcina iti va fi rasplatit cu un bebel sanatos,frumos si papacios.multi

Lili..ce dolofanel frumos si paros aveti! este superb, e barbatelu casei intre atatea femei sa va traiasca.
Asta e odiseea bebeilor cu freza..avem multi parosi inca de la nastere

va pup..zi frumoasa sa aveti!

Asteptam un bebele azi? sau mai multi ?

ma bag la somnic,bebe tocmai si-a papat portia asa ca se trezeste la 10.

Tundeeee..te astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna dimineata!..
Lili, aveti o familie superba..si eu mi-as fi dorit mai multi copii, dar acum urmand a 3a cezariana probabil ma voi opri aici..sa-ti traiasca toti, dar acum in special micutul care e..mortal de frumos..!

Doloress, felicitari pentru semnatura..de acum poate sa vina bebe fara nici o problema

mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

haideti burticute si mamici la o cafeluta, cacao cu lapte, ceai, laptic..ce vreti voi si la un mic dejun copios..acum il pregatesc

mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Buna doamnelor si felicitari tuturor celor care au nascut...Am si eu o intrebare...Daca se rupe apa ma mai pot face cu crema epilatoare?Ca nu as vrea nici la cosmetica sa ma duc ..poate s-o rupe apa pe masa aleia...si cu lama nu vad sa ma fac cum trebuie...deci care e solutia?

In 37+ cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

Buna doamnelor si felicitari tuturor celor care au nascut...Am si eu o intrebare...Daca se rupe apa ma mai pot face cu crema epilatoare?Ca nu as vrea nici la cosmetica sa ma duc ..poate s-o rupe apa pe masa aleia...si cu lama nu vad sa ma fac cum trebuie...deci care e solutia?

pai de preferat ar fi sa te epilezi inainte sa se rupa apa dupa nu are rost..si oricum nu mai apuci :)))))))))))
solutia ? incearca sa te faci cat mai des acasa cu crema..si sa fi pregatita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

merci shines...greu cu mintea in perioada asta ...se pare ca functioneaza greu....sufar si de amnezii de genul amintirii unui simplu obiect cum ar fi pixul sa zicem...cand vreau sa ii zic cuiva ceva si am de povestit brusc nu mai stiu cum se numeste obiectul respectiv...:D sau lipsa de concentrare ,de atentie doamne iti vine sa mori:D si asa sunt eu imprastiata de felul meu ca sunt balanta,dar in sarcina sunt praf...jaaaleee mare...daca restul simptonelor de sarcina nu prea le-am avut(am avut doar putin timp greturi si arsuri la stomac tratate cu rennie) eii uite ca pe astea ce tin de creier le-am avut din plin:D

Mergi la inceput