Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clasa 0 se incepe de la anul din sept. 2012. copiii care au facut pregatitoare si au varsta pt. clasa 1 pot merge direct acolo. oricum, va fi un mare ghiveci.
Scolile nu sunt pregatite pt. gr.0, nu au spatiu si nici cadre didactice...ar trebuie sa aiba dubla specializare, sau macar sa faca un curs de specializare.
Mie imi pare rau ca ei vor fi generatia de inceput, caci se fac fel de fel de experiente pe ei si nu se stie mai nimic concret.

Maraki hai mai ca vor fi conditii acolo, mai mult ca sigur. pai de trebuia sa stai cu el atatea sapt. in spital in Ro, cred ca fugeai mancand pamantul. nu e tv? duci laptopul si tot are la ce se uita copilul.
Bine ca mananca la serviciu robert, macar pe partea asta esti linistita.
[Dia bine ai revenit. ce subiecte aveti si voi: printi/printese...noi nu avem treaba cu astea...nicic macar nu-i place de vreo fata din gradi.
Noi de anul trecut il lasam singur la party...mai rasuflam si noi, sincer.
Irina am inteles ce ai vrut sa zici.

Edi doarme, am atipit si eu langa el.
dupa Marco merge Clau, tot trebuie sa ies si eu din casa, macar sa duc obiectivul la reprezentanta Nikon sa vedem daca ii pot inlocui montura aia.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki, chiar intreb si io (fara sa dati cu rosii) chiar e necesar sa il duci la o asemenea clinica doar pentru ca mananca numai ce ii place?
Si eu am mancaruri de care nu ma ating la varsta asta!
Nu chinui copilul?
Giova, n-ai idee ce as fi motait si eu la birou
Nasol ca spiridusii nostri vor fi generatia de sacrificiu
Matei are iubita la gradi si e tare mandra de cucerirea lui; eu ii mai zic ca vreau sa fiu iubita lui si tot timpul imi zice ca el are deja o iubtita, iar eu sunt mami deci nu pot fi iubita lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mie imi dorm piticii (Sonia de la 3 iar Razvan de la 4) si vad ca nicio sansa sa se trezeasca. Razvi e mai bine, scaunele sunt ok dar tot apare mucus cu firisoare de sange....acum e clar, e super iritat colonul dar parca tot ma ingrijorez un pic.
Ana lui Alex. Sper sa fiti bine si sa isi revina si el rapid. Of, printesa cu buza sparta....sper sa nu ramana semn!
Cosmina, sanatate Biancai! Ce ghinion pe saracuta! Si e urata fractura, doare, sau doar e disperata de perioada lunga de asteptare cu gipsul?
Irina, eu zic ca e foarte bine Carla. Razvan la 1 an avea 9.600 kg si vreo 76 cm si arata excelent! Sonia arata foarte bine pt cele 7 kile jumate ale ei, are niste gropite la manute de imi vine sa o mananc....si eu mai cred o chestie: mie imi face impresia ca Mario are oase grele si de asta a avut intotdeauna o greutate mare (ca de aratat nu arata) iar fetita e mai usurica, schelet mai subtirel si tu (prin comparatie) te cam stresezi!!!
Dia, mamica de printesa Adriana, incearca sa intri mai des, sa mai schimbi 2 vorbe cu noi, daca gashca de acolo devine independenta de copilasi!
Silvia sper ca sunteti bine toti ((cum se mai simte socrul tau? dar bunica?) si o sa apari rapid sa ne povestesti nazbatiile lui Alain (aia cu formula 1 m-a amuzat copios)!
Iuliana ce distractie pe capul lui Matei!!! Si eu ma gandesc ca nici nu am coborat saniuta din pod ca ai mei copii au fost tot bolnavi de cate ori a fost zapada!
Giova, imi poti da te rog cand ai timp un mail (cred ca am ceva la PM ca vad ca nu primesc) cu detalii ref lavacanta voastra la Paris(hotelul unde ati stat, cu ce ati ajuns de la aeroport la hotel, ce ai recomanda/ce va placut din ce ati vizitat?!) Multumesc!
Maraki nu pot sa spun mai multe despre situatia de la voi din casa, decat

...foarte frustrant!!!!
Eu spal cu Persil lichid si am luat de cateva ori Ariel la pernute, din cel mov, care miroase bestial asa ca nu am mai pus balsam. Imi place mult Persilul....cand mi se termina fac o incercare cu det. lichid de la DM sa vad cum e (folosesc cu mare succes de la DM un praf pt pete, la o galetica verde de 700 gr, care imi scoate hainele fetei fara pete....mare lucru!!!)

Eu sa fiu sincera (iar Cristi vede la fel problema) sunt super relaxata de faza cu scoala. Daca incepe clasa I in sept. 2012 e asa cum ne asteptam iar daca repeta grupa pregatitoare eu sunt mai relaxata ca mai copilareste un picut pana sa dea piept cu bau-baul. Oricum, unde sa se grabeasca, sa termine repede-repede studiile si sa intre in campul muncii....da, sigur...sa le plateasca lui Boc, Udrea&Co pensia!!!(Nu le-ar ajuta Dumnezeu astora sa sajunga pensia ....!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Am citit ca vb de clasa I. din cite stiu eu grupa preg la scoala va incepe din 2012-2013 asa ca ai nostri care vor face deja gr preg si atunci vor merge la scoala vor scapa de legea noua. Adica cei care aveti copii la grupa mare vor scapa de schimbari-deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

T_Ioana, bine ca e Razvanel mai bine! Mititelul de el!
Eu am problema cu Matei: de ceva timp nu mai vrea sa doarma la pranz sustinand ca nu ii e somn; daca nu doarme, seara e irascibil, obosit!
Spiridusii vostri mai dorm de pranz???
Daca da, cum ii convingeti?
Aveti idei cum sa-l conving pe Matei sa doarma de pranz macar 1 ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Angelo nu mai doarme de la 3 ani dupa masa (sau 2?)

ma mir ca nu m-a sunat michele azi Nu am gasit matura si mopul asa ca nu am putut sa fac mare lucru la sv Unde le-au dus,habar nu am dar am cautat peste tot, pana si in camera frigorifica

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana da MARIO are oasele grele.Pai radeam cu finii mei ieri ca fina mea care face luna viitoare 6 ani are 16 kg si Mario 26 si dc ii vezi nu e mare diferenta intre ei.Adica mie Mario nu mi se pare un copil slab insa e departe de a zice ca e gras,nici macar bine facut, vanos nu e.Are niste crengute....Iar Carla...se poate sa fie mai usurica in oase cu toate ca atunci cand o iei in brate pare butuc ca si frasu si are si ea pernute, obrajiori.Asta sa fie probelma...sanatosi sa fie.
TOANCA Mario doarme cel putin 2 ore jumatae la pranz daca nu lejer peste 3.Cum il culc? Ii zic treci la nani si la revedere...si se executa , ba mai mult adoarme in maxim 2 minute.Mereu a dormit la pranz mult si bine si fara mofturi.
Cosmina eu nu am inteles e entora sau fractura? De la zapada s-a capatat?
De scoala ce sa zic...imi e clar un lucru...ca eu am de ales de la anul..ori repeta pregatitoare la scoala ori il dau in clasa 1 , depinde de noi si de ce spun educatoarele.Dar indiferent cum va alege va face la scoala.Cu toate ca ma indoiesc ca pregatitoarea va intra din 2012-2013, o sa vedeti.Mai e si an electoral
Deci in privinta detergentului toata lumea merge pe ariel si persil.Eu nu stiu ce sa mai iau.Mi se par la fel toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Multa sanatate la copilasii bolnaviori!!
Maraki imi pare rau, normal ca nu te poti imaprti sau alege . amandoi sunt copii tai. Fain ca ai reusit sa slabesti..............eu mi-am facut dupa 4 ani de paza iarasi abonament la fitnes. Azi am fost la Zumba. E grozav. Numai muzica latino-americana si-mi ajunge. Iar profa e superrr. E o cubaneza, care nici macar nu se streseaza sa ne vorbeasca in germana. Incerc sa merg cel putin lunea, asa ma bine dispune.

Cu mancarea noi am renuntat de mult sa ne mai facem griji. acum sunt pedepsiti toti 3 fara TV ca ieri la pranz nici unul nu au mancat sarmale. Nici nu s-au atins de ele. au mancat doar cate 2 farfurii de supa cu galuste. Daria nici nu am terminat de strand de pe masa pana a inceput sa-mi de-a tarcoale si sa-mi ceara iaurt. Seline s-a indopat in schimb cu prajitura, facusem una ca s-au anuntat musafiri. Pana au ajuns ei ai mei au topit jumatate de tava. doar erau flamanzi
Canda nu te necajii. Te ingrozesti sa-i vezi cum arata asa plini de bubite, dar trece. E mai bine ca au facut acum, nu ca mine la 32 ani!!

David a dormit la pranz pana la 5 ani cand a inceput gradinita. Selin cred ca de pe la 2 ani nu mai doarme. Am renuntat pentru ca facea circ seara nu era obosita. Asa reuseam sa-i culc pe toti pe la 7.30-8.

La noi nu exista posibilitatea sa alegi. Incep gradinita la 4 ani, 4 ani si ceva, s-a tot prelungit luna de luat la gradi. Daca la David trebuiau sa aiba 4 ani impliniti pana in aprilie, 2 ani mai tarziu era mai, iar anul trecut 31 iulie. Daria incepe in aug anul acesta scoala iar Seline la anul.

eu m-am hotarat sa ma operez de varice. Nu ma deranjeaza nu stiu ce, un picior e mai rau, celalalt mai poate astepta. Dar le fac pe amandoua odata, nu se merita sa ma anesteziez de 2 ori sa stau de 2 ori 2 sapt la orizontala. pe 23 martie am programata operatia, 2 sapt am concediu medical si apoi sper sa primesc concediu meu si sa venim acasa. Barbatu-meu nici nu mai vrea sa auda de Romania in iulie. Asa ca venim din 10 aprilie pana de Paste............abia astept. Deja incep sa visez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
La noi toate bune si frumoase. Obiectivul trebuie trimis la Buc. la reprezentanta Nikon, si cam 100 lei ma costa reparatia lui. azi sper sa apuc sa merg sa-mi cumpar altul, e horror fara aparat.

Iuliana la noi ca si la irina, nu s epune probl. sa nu doarma la pranz. Mai comenteaza el in weekend, dar nu are nicio sansa. si adorme chiar repede si mult. daca nu, ar fi ca si matei...dupa ora 18 nu ne mai intelegem cu el. el inca trebuie sa doarma, daca nu e varza.
Ioana nu mai stiu la ce hotel am stat, pe str. Amsterdam parca, pe langa gara...e o zona putin mai dubioasa...cativa m mai incolo sunt cluburile de streaptess, mai e si Moulin Rouge in apropiere. Ana e de vina, ea mi-a recomandat zona. a fost ok, doar ca...camerele sunt dfoarte mici, cum zicea nasa lui Marco...intri si sari direct in pat. In lift de abia incapeam amandoi...am fost cand am vazut.
Noi am vizitat cam tot ce se putea, doar pictorii de pe Montgomerry sau cum i-o zice nu i-am vazut.
Este si autobuz care face turul obiectivelor, doar ca noi am preferat sa luam harta in mana si sa mergem cu M si la talpa peste tot. Nu ne-am urcat in arcul de trimph, dar ne-am urcat pe turnul Eiffel si a meritat. Nu ne-am plimbat pe sena ca era cam frig, dar am vazut Luvrul asa mai pe fuga, Notre dame, cartierul latin,sacre couer.
As mai vrea la muzeul de ceara, dar asta poate cand om merge cu Marco la disneyland.
am stat 3 nopti acolo, si nu am apucat sa vedem tot. Ti-ar trebui o sapt. sa le vezi cat de cat.
Mira tinem pumnii la interventii. super ca ai inceput fitness-ul. si eu as vrea, doar sa expediez piticul la gradi.
poate ne vedem in aprilie, daca nu suntem pe la madrid in perioada aia, si pe urma in Alba de Paste.
maraki bine ca nu a comentat nimic, cine stie pe unde le-a pus. nu ai putut sa-l suni? sau e devreme pt. el....
Scoala ma gandesc mai prin toamna ce facem, la anul vb. si cu educatoarea si vom vedea. daca majoritatea colegilor vor merge il dau si pe Marco...de fapt, ei oricum vor merge, vom vedea daca in cls. 0 sau 1.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici....

Toanca al meu spiridus doarme ....cere singur ca altfel e jale,nu i intrii in voie cu nik
Maraki..hai lasa ca trec toate nu te mai stresa
Mira..super ca te duci la sala,mie una nu mi palce decat inot si masaj ...atat

revin

P.S....Bianca nu are fractura...s aintamplat la scoala ,a calcat in gol

Mergi la inceput