Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la ceas de seara.
Mi-am luat azi obiectiv. vechiul cred ca nu-l mai repar si cumpar unul identic...mai vedem....
Am dus si tel. la un tip sa vedem daca ii poate face ceva. el zice ca daca e placa de baza pot sa-mi cumpar altul...dar a ramas putin consternat de tratamentul service-ului din Bucuresti. mama lor de hoti ce i-as da in judecata, caci cu OPC-ul nu am rezolvat nimic, telefonul fiind cumparat pe firma.

Clau e plecat cu marii din kaufland, maine au deschiderea oficiala. am fost si eu pe acolo, sa vad promotiile la electrocasnice, dar nu e cine stie ce.

Cosmi bine ca nu e rupt, oricum si luxatia e pacatoasa rau de tot.
Ioana cum mai e Razvan?
Ana ai tai copilasi?

Pe cand sa-mi incedrc noua scula la patinoar, Marco nu a facut...a fost foarte frig aici, -5 grade, ceata...si nu au dus copiii.
Sper sa am mai multa bafta pe joi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Taman cand ziceam si io cam scapat de nebuniile nostre stomacale, s-a gandit Alex ca i-a rams dormitorul nostru nemarcat, asa ca a tras o vomitatura fix in mijlocul patului...O sa fie distractie totala azi cu amandoi pe cap fara sa mai servim muzicile si picturile noastre. Acum sunt cuminti la desene ca s-au cam speriat amandoi si nu mai misca din fotolii dupa doftoriceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare la ceas de seara...
Eu si ieri si azi am avut o gramada de munca asa ca din acest motiv nu am putut scrie,
Ana, imi pare rau ca au patit-o iar princhindeii...
Sanatate maxima.
Giova, ce ai facut pana la urma cu obiectivul?
Ziceai ca la -5 grade e frig??? Azi dimineata cand m-am urcat in masina erau -15 grade afara; a fost cumplit de frig.
Sper sa reusesc sa intru maine.
Sa aveti o seara buna.

Mergi la inceput

Helloooooo!!!
Pe unde sunteti???

Mergi la inceput

Ma lasati sa vorbesc singura pe aici?
Nimeni...?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Eu prn zona...acum la ceas de seara.
Ana...ce sa iti mai zic...nu am cuvinte...sanatate multa.
Eu vreau sa cer trimitere sa le fac analize la copii si ma intrebam cum ii ia fetei sange fiind asa mica sau cum ii iau urina.Voi ati facut la copii asa mici?

Mergi la inceput

am vazut ca aici nu s einghesuie lumea, nici nu am mai intrat.

am fost la Marco la patinaj, l-am pozat, prin mall si acasa la curatenie.

Iuliana cum merge cura? eu azi am avut zi de vitamine, asa ca mi-am facut de lucru sa nu ma gandesc la mancare.
Mi-am cumparat obiectiv nou, dar de 55-200mm, nu 18-55 cum era cel din kit. Mai cumpar inca unul nou, ca cel din kit, doar sa mai strang ceva bani. pai reparatia cu transport ma costa vreo 250 lei si nou e 500 lei. Il iau si pe firma si ajung sa-l platesc la jumate. chiar nu merita.
Irina dar de ce vrei sa le faci analizele? pt. pipi sunt ceva pungute speciale, sange nu stiu cum ii ia.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Apar si eu in zona, v-ammai citit intr-o seara dar nu am avut timp sa va si scriu. Incep prin a va multumi pt gandurile bune si urarile pt Alain, Cristina multumesc ca ai intrat ma bucur tare mult cand va vad in poze ce frumosi sunteti si ce bine e piticul tau mi se umple sufletul de bucurie.
Despre spalat haine ca vb eu am o adevarata artilerie la capitolul asta ma si vad ca obsedata aia Bree din Desperate House wive's deci eu dupa indelungi cautari si testari folosesc asa : Ariel gel ultralift ( cica profesional) pt haine, e un gel gros care se pune in ceva capac direct in cuva, e singurul care imi place. La capitolul scos pete am un un spray K2R care scoate orice pata ca detergentii nu fac mereu fata, il aplic cu 15 min inainte pe haine, daca sunt hainele lui Alain care s-a jucat in curte mai pun si o pastila de activator de spalare. La haine negre Persil noir ( este si ariel cica dar nu am gasit) la haine albe albe o doza de pudra de albire Vanish sau tablete de albire, mai am detergent pentru matase si detergent pentru haine de lana si sensibile , balsam de vreo 3 feluri deci o adevera artilerie. Revin ca vb la tel

Mergi la inceput

Cosmin, mezin de Liliana! sa cresti mare si sanatos pui mic si frumos!
Liliano sa va traiasca piticul si numai bucurii sa va aduca, alaturi de Nicolas!
Maine taiati motzul?
Silvia bine ai revenit doamna! intrebam de tine pe FB.
balsamuri si eu am vreo 3-4, de pete si eu am ceva gel care s epune direct pe haina, din Italia si vestitele vanish pt. albe/colorate.
ce mai faceti voi?

Marco imediat pleaca la ziua unui coleg, maine iar e la party.
se distreaz baiatul ce-i pasa.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Salutare.
Cosmin, La Multi Ani si sa fi sanatos!
Liliana, sa-ti traiasca baiatul!

Sunt chiaou! Am ajuns in banca la ora 8 ca am avut o sedinta si am reusit sa mananc la ora 4 dupa-amiaza.
S-au gandit cei mari ca pot mai mult si ca atare de luni am in coordonare si aria de project management
Cred ca o sa ma cante cucu si la propriu si la figurat
Asa ca Giova, azi dimineata cand m-am cantarit aveam 54.2 kg.
Deci cura merge
Deci Marco se distreaza
Matei de o saptamana nu a mai dormit deloc de pranz; nu stiu ce sa-i mai zic si ce sa-i mai fac sa il conving sa doarma de pranz; ce-i drept adoarme seara mai devreme, dar nu e o solutie

Mergi la inceput