Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 4
d_melli spune:
Pai hai ca va zic eu desteapta de mine cum vad situatia cu scoala.Anul asta adica in toamna fac pregatitoarea la gradi,la anul in functie de cum ii evalueaza educatoarea si ce considera parintii vor merge la scoala fie la pregatitoare fie in clasa 1.Am inteles, aviz amatoarelor, de fapt am citit in lege, ca cei care implinesc 7 ani pana la sf anului calendaristic pot fi inscrisi doar la cererea parintilor.Deci la noi in secta sunt doar cativa nascuti in decembrie.Altfel spus tb sa aiba 7 ani impliniti in anul respectiv ca sa poata intra la scoala.Ati inteles ceva? Ca nici eu nu mai stiu ce zic.
Ana parca ma vad pe mine cand te aud pe tine.
Canda sanatate si la voi .Eu nu ii fac Carlei ror si nici vorba de antivaricela sau alte vaccinuri.
Maraki viata ta e demna de un scenariu de telenovela.Ai si tu rabdare un pic si impaca si capra si varza.
Voi cu ce detergenti spalati rufe? Care credeti ca e mai bun?
cosmi1975 spune:
offf....Bianca tb sa stea 14 zile cu piciorul asa ca e varza
eu pe papan vreau sa l duc la scoala(asta si daca poate) la 6 ani si 8 luni ca sa cada la aceeasi invatatoare ca Bianca...mai vedem
Marakice sa zic....daca R e asa inamorat de fata asta nu prea ai ce face decat sa accepti....G pb ca face asa si pentru ca vede ca tu tragi pt toti
Dmelli...eu spal cu Tide(imi place) dar acum am o galeata de Ariel...nu mi se pare mare diferenta
Candama bucur ac atrecut perioada grea....varicela tb sa faac si mai bine acum cand sunt mici
Giova spune:
In concluzie ...toamna asta merg in pregatitoare si mai vedem pe urma. deja ma si vedeam cu el la scoala.
Irina trebuie sa aiba 7 ani impliniti pana in sept. asa ca la noi nici unul nu se incadreaza.
eu spal cu ariel praf si Dixan/dash detergent lichid pt. colorate.
Cosmi si tot n-ai zis cum si l-a rupt/luxat. hai ca nu e sf. de lume, bine ca nu e mai rau...14 zile trec repede.
Vineri si sambata Marco merge la 2 aniversari de la el din grupa.
le-am luat ceva jucarii din germania copiilor, dar trebuie sa mai suplimentez...parintii astia sunt cu capul...au luat cadouri de peste 150 lei. asa ca sunt buna si eu de plata.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
dia_tm spune:
Fetelor, imi sunteti tare dragi, dar nu prea reusesc sa tin ritmul cu voi....
Insanatosire grabnica celor bolnaviori!
Maraki, sper sa treaca repede perioadele dificile si sa regasiti linistea si caldura unui camin in care sa-ti fie drag sa traiesti!
Alain, LA MULTI ANI !
La noi...
Adri a decretat ca ea e printesa, eu sunt printesa iar tati e printul...apii s-a intristat ca tati e printul meu, si-i trebuie si ei un print mai mare... daca ar avea ea un frate mai mare care sa fie printul ei... apoi a lamurit-o tati ca nu se poate casatori cu un frate si-am lamurit-o si eau ca si daca ar mai avea acum un frante tot degeaba c-ar fi mult mai mic... asa ca s-a reprofilat fata si a declarat a un coleg de gradinita e printul ei.
Deja am ajuns la varsta la care copii merg la xile de nastere, ii lasam acolo si trecem mai tarziu sa-i luam... mi-e tare greu sa ma invat cu asta... si mai alesmi-e dor de trupa de acasa, unde si parintii eram priteni si profitam de orice petrecere sa mai povestim si noi si sa petrecem un pic de timp impreuna...
iar cu alegerea scolii - uite asta da subiect care-mi da dureri de cap, mai ales ca nu reusesc sa descifrez misterele sistemului educational de aici...ufffff.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
d_melli spune:
Giova sau se accepta la cererea parintilor dc fac 7 ani pana in decembrie cum e cazul nostru al catorva de pe aici.Am citit eu cu ochii mei.Dar tb sa faca parintii cerere.Eu dc ar fi dupa mine l-as da la 14 ani la scoala.Mario cum face la anul 6 ani si 9 luni in sept va tb dc vreau sa il dau la scoala sa fac eu cerere pt ca nu o sa iaba 7 ani impliniti.Ai inteles ce vreau sa spun?
maraki spune:
Eu spal cu Ariel, in Ro spalam cu Tide.
Cosmi nu il doare pe Giorgos ca muncesc, spune ca el plateste chiria si curentul, telefoanele, netul. Chiria o plateste ajutorul social iar restul sant platite din banii de la ajutorul social care este 400 si ceva + alocatia lui Angelo de 185. Din astea sant platite, el nu munceste de atatia ani si nu cred ca avea el atata ajutor social daca nu avea familie cu copil. Nu are nici un merit, parerea mea. I-am spus zilele trecute ca vreau sa vad daca o sa trimita si maica.sa o farfurie de mancare pt Robert ca stie ca eu nu sant acasa pt doua sapt. L-a deranjat dar a uitat cand a fost maica.sa in spital pt o saptamana, ma duceam in fiecare zi cu cutia cu mancare gatita la taica-su pt ca asta nu cumpara nici paine in casa, astepta de la mine iar cealalta nora nu i-a dus nimic. Macar sant linistita ca Robert lucreaza la bucatarie si neamtul le da voie sa manance de doua ori pe zi si sa isi faca ce vor ei.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
>Asa mi se pare si mie normal, sa inceapa scoala la 6,9 ani.
Dia sa dea Dumnezeu sa iasa bine.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Cu clinica ma razgandisem acum 1 luna dar Giorgos a zis ca este prea tarziu Angelo mananca ce-i place, nu este singurul copil care face mofturi la mancare iar taica-su are o lista intreaga de alimente de care nu se atinge. Nu imi convine deloc sa mergem acolo, nu stiu ce conditii sant, sa nu se plictiseasca Angelo, au sau nu toalete pt copii...? iau reductorul in masina si daca nu sant toalete mici o sa il aduc in camera. Nu stiu daca au tv sa inchiriem ( cum am avut cand am nascut ) ca asa mi-as aduce si dvd-ul daca as avea unde sa il pun.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Uite ce scrie in legea invatamantului nr. 1/2011
Art. 29 - (1) Invatamantul primar se organizeaza si functioneaza, de regula, cu program de dimineata.
(2) In clasa pregatitoare sunt inscrisi copiii care au implinit varsta de 6 ani pana la data inceperii anului #351;colar. La solicitarea scrisa a parintilor, a tutorilor sau a sustinatorilor legali, pot fi inscrisi în clasa pregatitoare ai copiii care implinesc varsta de 6 ani pana la sfaritul anului calendaristic, daca dezvoltarea lor psihosomatic#259; este corespunz#259;toare.