Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 3
toanca spune:
Cosmi, cum a reusit fata? Si-a luxat sau si-a rupt piciorul?
Trebuie sa stea mult timp cu piciorul in ghips?
Sanatate multa!
Giova, deci Edi s-a obisnuit afara; lasa ca ii face bine aerul rece; mie ieri imi era asa de drag de Matei cand il vedeam cum se joaca cu sania si cu cainele; daca nu au sarit si s-au zbenguit de seara ai picat lati amandoi: si Matei si cainele; nici mancare nu i-a mai trebuit cainelui
andiaroro spune:
Situatia e "albastra". Azi-noapte a fost randul lui Alex sa vomite "fara numar"si prin toata casa.
Bee-la noi sunt mai ales virale, pentru ca se pupa in bot cu atatea natii si fiecare vine cu crocobaurii lui, care se mai si incruciseaza intre ei si iaca rezultatul.
Ma distram miercuri cu mama unui coleg al lui Alex ca cica era o propunere a inspectoratului sa faca grupa mare 1 orA pe saptamana "limba de origine". La scoala noastra nu se poate face ca-s atatea natii ca n-au unde sa le gaseasca profesori la toti ca sa nu ramana vreunul "discriminat".
Irina-pai in sensul asta, eu ar trebui sa o iau pe campii cu 10 kila la 2 ani. N-am nici o treaba. Ca si Alex era la fel al aceiasi varste si iaca galiganul acum.
Iuliana-esti pûsa pe fapte mari . vRei sa te faci manechina gastii
Maraki-aici coafezele se cam specializeaza. Unele pe tuns, altele pe vopsit... Poate si Litza se poate orienta numai pe tuns. Aici sunt la mare cautare visagistii. Aia care tund in functie de structura capatanii clientului. Daca ar face un curs de specializare pe chestai asta, nu are cum s anu aiaba succes apoi...Si isi mai ocupa si creierul cu altceva . Nu numai cu probleme cu boala si lasitatea masculina.
Cosmi-Pofta vine mancand! Asa ca ...baga.
Giova-ai grija ca de iei prea multe sa nu se simta mamica invadata. Pe mine ma deranja cand se punea Cristi pe cumparat. Lua lucruri superbe, dar stiu ca la un mom dat am facut tambalau si am zis ca vreau "eu " sa iau haine pentru copilul meu...Odata luate de el, nu era sa le arunc si nu avea sens sa mai cheltuisc inca o data bani pe chestii echivalente, dar aparea o frustrare. Bine, nu e acelasi lucru.
Ioana- Cam in zadar batalia cu crocobaurii....Teoretic, Alex a fost atent. Nu s-a apropiat si tot a cules. Mai mult ne linisteste pe noi dezinfectatul.
Anastasia si-a spart rau buza aseara si sper sa nu ii ramana urma ca si-a facut un semn mare si in barbie...Se invartea ca zabauca cantand "tic-tac"
Silvia- M-am gandit la tine!
canda_h spune:
buna fetelor,
Va mai amintiti de noi?
LA MULTI ANI sarbatoritilor care au facut deja 5 ani ... imi pare rau ca nu am apucat sa le urez la timp toate cele bune. Avem copii mari si parca nu imi vine sa cred ca au trecut 5 ani.
Noi am avut perioada destul de grea, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca pana aici ne-a ajutat! Am descoperit pe la 5 luni ca Tami are un mic defect genetic la urechi si in septembrie am fost la Szeged la operati. Acum e ok, abia daca se mai vede operatia. In decembrie ne-am luptat cu puroiul din gat si acum a dat varicela pe la noi. E o boala urata, mi se rupe sufletul cand ii vad asa cu bubite ... dar ma bucur ca o sa treaca.
Irina si eu am aceasi dilema cu scoala. Eu planuiam sa il dau pe Filip in 2012 in clasa 1, dar cu noua lege habar n-am daca il ia in clasa 1 sau in clasa pregatitoare. Ma gandesc ca nimeni nu stie clar cum o sa se aplice legea.
Giova spune:
Bee si ai mei fac numai virale si mai ales vara. oricum ar fi, sunt tare nasolae.
Iuliana pai la tine e usor, il scoti in curte si nu-i ai treaba. pe cand la noi...trebuie sa ma imbrac si eu, sa plecam cu masina, ca prin jurul blocului e plin de caini si nu ma risc.
Ana of...era de asteptat sa faca si Alex. sa scapati repede si fara multe kg pierdute.
mama nu cred ca se simte invadata, si mie mi-ar conveni sa primesc haine pt. copii, caci si eu le-as lua. la voi se stricau banii din acelasi cont, asa ca e de inteles.
Prietena mea nu e asa fitoasa si nu o prea intereseaza....daca am intrebat-o ce culoare sa iau cerceii, si ea e preocupata sa nasca cu bine, sa fie amandoua sanatoase, si eu sa cumpar ce si cum vreau. asa fini sa tot ai.
Angi nu ati mai scapat de varicela? a facut si Tami?
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
canda_h spune:
N-am scapat inca ... Filip mai are cojite si Tami e plina . Toata lumea mi-a zis ca copiii mici fac forme usoare ... la noi nimic nu e usor: febra mare, bube multe etc. Parca regret ca nu le-am facut vaccin anti-varicela.
Giova spune:
Angi si cu vaccin riscai sa faca, asa ca stai linistita.
La Marco a fost epidemie in gradi si nu a luat. depinde de sistemul lor imunitar.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
Buna dimineata,
Giova nu ati pierdut nimic ca nu ati fost in Olimpya, este un mall cu aceleasi magazine din Marienplatz asa ca....Da, Orsay si Pimpkie sant mai de tineret dar am vazut si lucruri eleganteDeja am inceput sa colind si pe la magazinele astea daca tot ma incadrez la masuri
Fetelor am ajuns la 71 kg Chiar m-am mirat si mi-era frica sa ma cantaresc dupa ce au trecut sarbatorile, credeam ca am pus vreo 2-3 kg si cand colo, surpriza: scazusem inca 3! In rest, ma simt bine, nu este doamne fereste vreo problema de sanatate.
Ana sanatate la copii, ce mai trageti si voi! Am intrebat-o si eu pe Litsa daca nu poate sa lucreze doar la tuns si spalat dar a spus ca nu, mi se pare aiurea! Sau daca nu poate purta o masca speciala atunci cand umbla cu vopsele si tot asa a spus: nu ca nu da bine la clienti
Cosmi imi pare rau pt Bianca Pune mana si mananca!!!!
Ieri mi-a spus si mie Giuseppe ca am slabit foarte mult si sant trasa la fatza si cand se uita la mine parca il vede pe Robert
Cu Giorgos sant in focuri pt ca a venit din nou prietena lui Robert si lui asta nu-i convine sa stea aici. Acum eu ce sa fac? daca am vazut cat a plans Robert dupa ea, ce solutie am? totul e de la bani ca robert si.a cheltuit salariul pe decembrie si nu a dat nimic in casa, i-am spus sa manance la servici ca nu mai am bani de mancare in casa, cumparam doar pt angelo acum. Fata asta are bani ca a muncit dar este extraordinar de zgarcita, am zis sa isi cumpere ce vrea ea sa manance ca noi nu ne atingem de nimic si ce credeti? a luat cu 1 euro 4 iaurturi simple si niste pliculete de supa instant care se fac cu apa calda direct in cana. Noi chiar nu avem bani nu ca as fi scorpie dar nici nu pot sa imi dau copilul afara din casa si giorgos ma ameninta ca pleaca el...un tampit! Nu ma poate pune sa aleg care dintre copii sa nu fie bine, daca pleaca giorgos nu este bine angelo, daca pleaca robert ( ca a spus ca daca pleaca simina pleaca si el si nu il mai vad niciodata ) nu este bine pt ca o data l-am trimis sa stea singur la apartamentul personalului si l.am gasit la spitalul de urgenta in coma alcoolica. Deci....o situatie foarte grea.
Si atunci cand a ajuns in spital, au venit trei masini de salvare si au fost in jurul lui 5 medici, l-au resuscitat, au bagat socuri electrice, giorgos auzea cum spuneau: l-am intors.....va dati seama cat de grava a fost situatia, acum nu stiu de ce imi face probleme atat de mari giorgos ca nu prea e in masura sa spuna ceva atata timp cat nu munceste.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Si eu zic ca si Giova ca depinde de fiecare copil; Matei s-a invartit printre cei care facusera varicela si nu a facut nimic. Pe de alta parte, poate ar fi fost mai bine sa faca acum cat e mic; am un coleg de servici care a facut varicela de la copil; sta de o saptamana acasa si trage saracu' la 35 de ani cu varicela de mama focului...
Canda_H, imi pare rau de Tami, dar macar a avut succes operatia?
E totul ok acum?
Si eu planuiam sa-l dau pe Matei in 2012 in clasa 1, dar nici eu nu stiu cum o sa fie pana la anul
Ana, deci acum si Alex? Of.....
toanca spune:
Haide mai Maraki, cum naiba sa te puna G sa alegi intre copil si el?
Nu se gandeste ca o mama va fi intotdeauna de partea copilului
Si daca Robert o place pe fata doar nu o sa va puneti voi gica contra....ca s-ar putea sa faceti mai mult rau!
Imi pare rau ca treci printr-o asemenea situatie, dar trebuie sa fii tare si barbata!
Giova spune:
Maraki ce sa zic...nasoala situatie. Il inteleg si pe G si pe Robert. Giorgios nu te poatye pune sa faci o asemenea alegere, iar Robert nu trebuia sa o cheme pe fata stiind ca nu are bani. nu va poate impune sa o tineti si pe ea. iar Simina e cam nesimtita...daca tot sta la voi, macar cate ceva de mancare trebuia sa mai cumpere si ea.
Super ca ai slabit asa de bine.
merg la maraiciul meu...cum ma vede la comp, cum vine si ma trage de mana. daca nu plec, se pune pe .
mamica de 2 smecherasi