Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 2
T_Ioana spune:
Asa...
Silvia, tot tie voiam sa-ti spun ca "maxima" aceea cu shopping-ul la Paris nu-mi apartine....adica nu eu am inventat-o ci facea parte dintr-un cantecel foarte haios care m-a amuzat teribil (vis-a-vis de iri si Monica Columbeanu care atunci tineau prima pagina arevistelor de scandal cu relatia lor). Am avut o perioada, prin 2006, in care ascultam foarte des cantecul respectiv, imi placea mult linia melodica iar textul este extrem de amuzant...sunt memorabile frazele ca "Asa ca nu vrem ca proastele la facultate/
Vrem toate la Iri, Iri are de toate" sau "Tre' s-avem un singur gand in intreaga noastra minte/ Sa nu lasam alte proaste sa ne-o ia inainte!" . E vorba de cantecul asta:
www.youtube.com/watch?v=7SofoQChIeM" target="_blank">Iri la maxim
Sper sa va amuze si pe voi, eu m-am distrat ceva cu Razvan in seara asta, reascultndu-l
Pupici si sanatate maxima!
asteryaro spune:
Cu mare intarziere si cu scuzele de rigoare (am absentat din peisaj),
LA MULTI ANI, ALAIN !!!
Silvi , va dorim sa aveti parte numai de bucurii si impliniri pe masura viselor! sanatate si fericire multa!
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
Giova spune:
dragelor!
Haideti la o cu indulcitor...de azi iar sunt la dieta. Cu SB am dat jos in 7 zile 2 kg, pe urma am fentat cu plecatul pe dincolo, azi vreau sa ma reapuc, dar cu Rina. Nu mai rezist inca 2 sapt. numai cu proteine si legume fierte si aburite...imi ies pe urechi deja.
Cred ca la sf. lui martie facem drumuld e Madrid...am vb. si cu fina-mea si acum sunt in tratative cu ea, vrea sa ne plateasca ei drumul si nu sunt de acord cu asa ceva. cred ca recurg la amenintari de-a dreptul....
M-a certat ca i-am cumparat finutei haine...si eu care inca ma mai uit ca sa mai iau. Nu stie ea cu cine are de-a face. ce sa fac daca nu mi-a dat DD si mie o fititza? musai sa-mi astampar dorinta cumparand pt. micuta Ingrid ceea ce as fi cumparat pt. a mea...si inca nu cat as vrea, ca-i mai am si pe ai mei pe cap.
Ioana ieftin biletul la paris, noi la Madrid am gasit cu 169 lei, ne costa 650 lei numai biletele, dar macar nu mai platim cazare, ceea ce conteaza mult.
Pe noi Parisul ne-a costat cu totul cam 700 euro, aici am inclus si hainele/jucariile luate copiilor.Dar a meritat din plin.
sincer nu mi-a placut drumul lung de unde te lasa avionul pana la Paris...dar nu ai incotro cu low costul asa e.
La Madrid e misto ca tot pe aeroportul mare te lasa si companiile low cost.
Maraki cum esti in silencio stampa cu G? v-ati certat?
IMi pare tare rau de Litza, nasol ca dupa ce e si parasita de barbat nu mai poate nici practica meseria ei.
Noi numai prin centru am mers, vroiau prietenii cu care am mers sa dam o tura de mall la Olimpia, parca. Dar am preferat sa nu ne indepartam de centru, ca am tras o vizita si la socrella.
eu nu am intrat decat in C&A, H&M, Promod si ZARA. am uitat sa-mi cumpar si parfum, dar il iau din Spania. nu am avut timp sa intru in toate. Pmpkie ala e cam de tineret, nu? Orsay e si la noi si nu ma incanta foarte tare.
Si in Viena la SCS am intrat numai in Zara si H&M, si la outlet cu noi. nu am vrut sa mai stam o noapte pe dincolo, asa ca ne-am grabit cat am putut. Oricum sunt multumita, macar copii au haine.
Ieri i-am luat pantofi-gheata la edi de la Melania si mai trebuie geaca de primavara, poate o iau din Spania. In rest au tot ce le trebuie, pana in vara.
Ana, Ioana insanatosire grabnica copiilor. Of pacatoasa mai e enterocolita asta.
Silvia tocmai am aflat ca montura obiectivului se poate repara, sa vad cand merg azi. cu tel., cred ca nu am sanse...dar eu incerc.
Mira, Maraki pai 8,5 ore la dus, ar fi 9,5 ca e diferenta de o ora. Noi am facut cam 100 si ceva de km/ora si am mers in limite, cu 130km/h. Mai accelera Clau cate putin, dar nu s-a riscat ca la austricieci sunt restrictii mari.
Oricum, am facut drumul din 2 bucati, nu merita sa ne grabit asa tare.
o sapt. faina sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
am uitat...a venit cardul de reducere VIP de la Z. 15% e reducerea, fix pix. mai bine le trimiteam OPC-ul pe cap, eram mult mai linistita. Nu-i nimic, macar stiu cum sa procedez la reducerile din vara.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
d_melli spune:
Ioana sanatate la Razvanel.Dragul de el.Ma bucur ca sunteti mai bine.
Oricum acum presupun ca nu va mai merge la gradisapt asta si cealalta e vacanta deci poate va reglati cum trebuie in 2 saptamani.
Ana pe mine ma ingrozeste greutatea asta ca mi se pare asa prapadita si nici nu intrevad sanse sa puna mai mult de un kg max douaintr-un an.Ca sa nu mai zic ca nu cred ca va merge asa usor.E asa frica in ciuda faptului ca alearga pe langa pat.
Maraki imi aduc aminte de faza cu pastila.Super tare.Ce mai face Roxana.
Silvie hai sa treaca si perioada aiurea si te asteptam cu retete, eu le citesc cu drag insa cum sunt varza in biucatarie nu ma indur sa fac nimic ca stric tot...si jur ca mi-ar place sa fac.
Cosmi tu cum esti pe unde esti? Tu tb sa fii mai in tema..anul care vie intra pregatittoarea la scoala sau nu?
Giova tu si fetita ta....m-ai zapacit.Nu crezi ca poti s amai incerci.Macar sa fii soacra cu treinurori dc nu iese .
toanca spune:
Neata fetele.
Ioana si Ana, insanatosire grabnica la copii; off.....imi pare tare rau mai ales ca enterocolitele sunt tare pacatoase!
Matei a stat ieri la zapada 4 ore.....era rosu ca racu'in obraji si a intrat in casa cu o foame....
Si eu am intrat de azi la dieta am inceput dieta Atkins; fosta mea sefa a slabit intr-o singura saptamana 4 kg, fara sa se infometeze; eu azi dimineata aveam 54.8 kg si as vrea sa ajung pe la 52 de kg; sa vedem...
Silvi, acasa o sa intru sa vad si eu pozele de la petrecere!
Maraki, iar esti in sucar cu G de sunteti in silention stampa?
Irina, nu cred ca spiridusii intra la scoala la pregatitoare; sau cel putin sper; din cate am inteles trebuie sa aiba 6 ani impliniti cand incepe anul scolar, iar ai nostri nu o sa aiba in septembrie 6 ani impliniti!
Giova, pai 700 de euro nu a fost foarte mult la Paris in conditiile in care ai zis ca in banii astia au intrat si cadourile copiilor;
Sa aveti o saptamana usoara!
Intru mai incolo!
d_melli spune:
Toanca pai eu vb de anul viitor adica 2012.Oricum astia la noi o sa faca pregatitoare din septembrie, insa faza e ca pot unii copii sa faca de doua ori pregatitoare si la gradi si apoi la scoala.Eu stiam ca de la anul se intra adica din 2012 insa se pare ca scolile nu sunt pregatite si chiar nu vad cum.
cosmi1975 spune:
neata gagici ...aici super vreme..noi am fost la tara si aseara cand am venit am gasit fata cu piorul in gipsnu striu ce sa mai zic....nu scapam de una dam de altam am saturat.....stres mare pe capul meu
cand va aud de regim....offf ca eu nu stiu cum sa mai pun macar 3 kg pe mine ca arat ca....toata lumea se mira ce slaba si prapadita suntadevarul ca cini pofta de mancare n am
Maraki vai ce ma bucur ca Litsa e ok
Ioana si Ana sanatate copiilor...
Toanca si noi am stat afara aseara...azi tb sa i iau lui Stefan ceva de incaltat ca ia apa cu alea
Giova bine ai revenit....tb as citesc din urma sa ma pun la curent cum ati petrecut
Silviice naiba sa iau pt pofta de mancare???
Dmellii din toamna viitoare intra legea
Giova spune:
chiar mai...cum e cu legea asta a invatamantului? nu am avut timp sa aprofundez...
din toamna se face pregatitoarea la scoala sau cum? care e limita de varsta?
ai nostri merg la scoala din toamna?!!!????
Irina te-am zapacit pe tine, apoi pe Clau. Mai eu deocamdata nu ma mai risc...si asa nu ne ajunge spatiul in 100 mp...acum nu stim cum sa ne facem o casuta, planuri pt. bb3, nu se vad la orizont.
Si Edi a vaut 10 kg pe la 10 luni, iar in 5 zile la bunici a pus 500gr pe el. si uite asa tot urca. a ajuns la 12,2kg. el bea mult lapte, 1l si asta cred sa fie cauza, caci mancare serveste putina.
Iuliana nu a fost mult 700 euro, am platit pe avion 50 euro 2 bilete, 250 cazarea pe 3 nopti, caci am luat prin booking si am prins o reducere pt. ultimele camere, in loc de 120 euro/noapte, am platit 80 parca. restul sau dus pe bilete, restaurante, si pe haine+jucarii cam 100 euro am stricat, nu mult.
spor si tie la slabit, hai ca nu ai mult de topit, le dai intro saptamana astea.
Cosmi pai cum a reusit Bianca sa-si luxeze picioarul? a alunecat pe gheata?
Nu te mai stresa si linisteste-te sa vezi cum pui kg pe tine.
eu am fost cu piciul afara, se vede ca a fost mama aici, ca numai ea il scoate de 3-4 ori/zi.
asa ca mi-a plans si ma ducea la usa, ne-am imbracat si la zapada cu noi. e fain afara, 2 grade si ninge ca-n povesti.
fug sa adun din casa si sa pun mancarea la foc.
mai vorbim...
mamica de 2 smecherasi
Bee spune:
Buna fetele.
Ioana si Ana, sanatate multa la copilasi! Sa-si revina rapid. Ana, m-am uitat eu pe prospectul medicametului vostru si e Hidrasec-ul de la noi. De mare succes in diaree si pe aici. Tare greu cu entero chestiile astea. La voi sunt mai mereu virale, luate de pe undeva? Ufff, ultima noastra aventura fu o sallmoneloza cred, care a atacat-o pe Ana acum un an jumate. Nici nu vreau sa-mi amintesc. Parca entero-virale trec mai repede decat cele bacteriene, desi-s tare violente.