Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Vad ca d-na Cosmi e zgarcita tare si nu da . asa c-o ofer eu.

Cosmi tin pumnii sa vii cu vesti bune. Eco sau ce-ti faci? sau mergi doar la un dr. de specialitate si pe urma vezi ce-ti recomanda?
Mai bine ca l-ai tinut acasa pe Stefan. asa va merge luni sanatos la gradi.
Arata super tare hotelul asta. dar si au preturi de preturi.
Noi prieteni in Tm nu prea avem, ori sunt fini/nasi, ori sunt dintr-astia fara familie si cam greu sa putem tine pasul cu ei. asa ca...ne-am lipit de parintii copiilor de la Marco din grupa. si nici cu ei nu ne vizitam decat cand mergem sa luam copil de la ei, dar acum au fost part-y-urile lor, sau cand avem nevoie de una alta...cum a fost acum ca ne-a facut bara de protectie la pat, parintii lui Mihnea. abia astept sa vad daca va dormi Edi in pat singur si nu va pica. Nu prea are pe unde, ca bara e destul de ok...sa vedem acum.

La pranz plecam si noi in Alba. Cica mama sa il mai las pe Edi, sa mergem sa-l vedem, dar sa nu-l luam cu noi. Crede ea asta....pai si noua ne e dor de el...a fost tare fain fara el, dar acum trebuie sa mai vina si pe-acasa.

Iuliana unde ai rezervat pana la urma de dragobete?
Ana hai zi-ne cum a fost ieri la acvariu....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Multumim de urari si ca v-ati gandit la noi. Chiar a fost reusita ziua de ieri. In primul rand "surpriza" ca nu stia ca o sa mergem cu Kosta si une. Initial acrezut ca ne ducem la Disney ca e ac drum doar ca la acvariu coboram cu o statie mai devreme. S-au jucat acolo de au rupt ca au si piscina cu bile la iesire si chestie din aia de catarat pentru aia marii (Iuliana-am vrut sa-ti tot zic si am uitat: fratele acvariului asta e la Legoland). Au mangaiat pestii, au vazut cum dau mancare la rechini. Alex s-a miorlait iarasi in grota piratului... Apoi am fost la restaurant, unde chiar au fost cuminti, iar Alex i-a facut si pe chelneri sa rada ca aia i-au cantat "la multi" si i-au pus artificii in inghetata, iar el, dupa ce s-a inrosit si emotionat tot si-a revenit repede si in iceput sa comenteze: unde-i tortul meu? mie imi place inghetata, dar veniti imediat si cu tortul.
Apoi invitatii au plecat(tatal lui Kosta la serv), asa ca de la 3 jumate ne-am reintors la acvariu si a mabgaiat alex crabi si stele de mare (pestii n-au vrut sa stae la el) si iar la joaca, unde ne-am spart de ras ca a inceput un baiat sa dea cu bile aiurea in Alex si Anastasia a sarit la el. L-a prins cu o mana de par(avea ceva plete) si cu cealalalta ii dadea cu o minge in cap:nu il bati pe fratele meu. Noroc ca celalaLt nu a sarIt la ea ca era spre 4 ani lejer. Radeau si parintii lui: ASA ITI TREBUIE, DACA DAI AIUREA IN COPII...
Abia pe la 8 am ajuns acasa, unde am gasit in posta felicitarea de la tanti a lor. Asa ca azi de dimineata am anuntat ca azi trebuie sa fac o praji sa o servim pe femei ca asa e frumos. "da, dar ii dai doar jumatate ca trebuie sa mancam si noi."

Uitasem.....m- a trezit ieri dimineata la 5" Mama, ai zis ca ne trezim devreme ca e aniversarea mea. Atentie! Eu nu uit niciodata NIMIC!
Cred ca am trecut la etapa superioara si ca am cam incurcat-o.

mai apar azi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Cosmi, nu sunt zgarcita la vorba, insa am o perioada de-mi vine sa-mi iau campii; este foarte mult de lucru, ca atare aseara la ora 9.45 inca lucram
Sper sa se termine o data ca nu mai pot.
Sunt zile si zile.
Giova, nu plecam nicaieri de dragobete; adica nu plecam din Bucuresti; mi-am facut rezervare la resturant pe 26 februarie, dar nu pentru dragobete, ci pentru ca e ziua mea
Il mai lasi pe Edi?
Vad ca iar vorbiti de scoala....
Noi cam in proprtie de 90% ne-am cam hotarat unde sa-l dam pe Matei; trebuie sa mergem sa vorbim, sa vedem scoala, sa cerem referinte etc (pentru ca e privata)
Ana, ma bucur ca a fost o reusita ziua de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

am fost la dr si se pare ca neurologic n ar fi pb....si ca tot stresul este vinovat

Giova asa ia baiatul acasa...dragul de el,ce fericiti i ai facut pe bunicii tai
Toanca aoleuuu pana la ora aia??vai lume,bine ca poti....unde te ai gandit sa l inscrii pe baiat??la International Scool??super....verisorul meu taman ce l a retras pe al lui

Ana ce bine ca v ati distrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi suntem in Simeria. Inca putin si ajungem.
Cosmi ma Bucur ca nu e nimic. Scriu de la comp Mai
Tarziu, ma dispera telefonul asta.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

gagicute !!!!!
Multumim pentru urari si uram si noi La multi ani ! tuturor spiridusilor sarbatoriti pana acum si de acum incolo

Multa sanatate la mamici si spiridusi si inca un mare mare de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRE!! Ana, sa fie sanatos baiatul, sa aiba parte de noroc si fericire!! Of, eu sunt tot cu efect intarzaiat, sper sa nu va suparati pe mine. Ultima gaselnita e un curs de calculatoare "optional" pe care tb. sa-l fac, ce-mi mananca singurele ore libere 3 zile pe saptamana.Ana, rau ati mai tras voi cu enterovirozele iarna asta, bine ca e mai bine Anastasia si l-ati putut sarbatori pe junior.
Ioana, faci cursul asa doar ptr. tine sau vrei sa faci ceva pe viitor cu asta? L-ai mai putea lasa pe Edi daca se simte asa bine la Alba. Nu e rau sa te mai odihnesti si tu.
Silvia ma bucur ca nu e nimic pana la urma, costa ceva investigatiile, dar tb. facute, sa stii ca si in Ro un ecograf la particular e 200 de lei, plus o consultatie 70-100 de lei.
Iuliana, sambata nu lucrezi nu-i asa? Macar azi si maine sa te odihnesti, s-o poti lua de la capat.
Cosmi, astept sa ne spui ca totul e in regula cu tine. Deci Stefan a cam racit dupa ziua lui.
Maraki? a scris cum a fost la clinica? Eu zic ca citesc cam tot dar n-am vazut nimic de genul asta.
Noi ne pregatim ptr. maine, ca o mama comoda, am preferat anul asta McDonalds, cu toate ca nu-s eu super incantata de ce e acolo. Asta e am facut un compromis, are 13 copilasi, ma costa fff. mult in alta parte, la noi cam participa si parintii. Asa ca maine la 10 ii tinem ziua la Mc, fac si un tort acasa, normal, la gradi seduc la ei prajiturele si suc, nu se duce tort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SALUTARE...eu cu treaba pe aici prin casa ca e o vremede toamna tarzie...ploua si e mohorat

Miha si eu astept sa va zic ca s bine....musai sa fie ..sper sa aiba puiul tau maine o super zi.....Maraki inca nu a scris,abia astept s o fac ca mie una imi lipseste

Ioana ce face puiul???foarte misto ca faci cursuri de fotografie si mie mi ar place
Silvii tare ma bucur ca esti bine..da i incolo de bani ca si asa nu i strangem
Iuliana sper ca te odihnesti sa te recuperezi....dormi mai mult daca poti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutre.
Cosmiasta intentionez sa fac; in vrea 10 minute ma duc sa fac nani si abia astept; am facut piata, am facut mancare asa ca un somn e binevenit
Miha, deci bagi cursuri;
Si eu incept din 22 cursuri de Harvard care tin 9 luni; asa ca vai de fundul meu
Ce vreme naspa e la noi.........
Sa aveti o dupa amiaza excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giovalinda la multi ani, sa fii mereu sanatoasa si cu mult noroc

Salutam mamicile si spiridusii

Bine ca am venit acasa pt ca ma saturasem sa fim filmati in fiecare zi la ora pranzuluiMi se pare o mare porcarie, Angelo trebuia sa stea la masa chiar daca nu ar fi vrut sa manance, sa nu existe nici o jucarie prin preajma iar el sa stea cuminte pana terminam eu de mancat. A doua zi, eram chemata la dr. in cabinet si urma vizionarea si comentarea filmului.Nu am vazut rostul statului acolo, mancare tot de acasa aveam pt Angelo, acolo nu era prea buna si mai ales seara la 17.30 era foarte putina pt un copil. De exemplu: doua feliute subtirele de salam cu doua rondele de morcov Noroc ca aveam frigider la bucatarie si isi punea fiecare ce avea ( erau etichete pe care scriam fiecare numele si le lipeam pe ambalaje ) Am avut si aragaz si asa am putut sa fierb si crenwursti de cateva ori, microunde unde puteam sa incalzim mancarica de pranz, in sertarul de jos erau iaurturi din partea spitalului, pe masa tot felul de fructe, in dulap 4 feluri de cereale, in fiecare zi ditamai canoaia de lapte in frigider: toate din partea spitalului. Afara spatiu mare de joaca, biciclete, masini cu pedale, leagane, stadion de fotbal, piscina inchisa Camera am avut-o cu toaleta personala si cabina de dus, incalzirea se facea prin podea si a fost o temperatura super
Nu mi-a placut ca daca nu vroia Angelo sa faca ceva, il puneau fortat pe scaun si il strangea doctora de brate sa il doara, spunea ca stie ce il asteapta si este alegerea lui daca nu asculta Mare lucru nu mi se pare ca a fost, au zis ca daca nu vrea sa manance, sa nu-i mai dau nimic pana la urmatoarea masa ( sa nu pun mana pe tacam sa-i dau eu ) Foamea nu a facut-o decat intr-o zi cand am ascultat de ce mi-a spus dr. si nu i-am dat sa manance pana dupa- masa cand a cerut singur in bucatarie si a mancat la masa de nu se mai oprea Au inceput deja sa ma enerveze ca se baga strainii sa imi spuna cand sa-i dau sa manance copilului meu. M-a certat educatoarea ieri, l-a intrebat pe Angelo daca mananca acasa cand vine de la gradinita; copilul normal ca a spus adevarul si mi-a facut aia capul mare ca nu trebuie sa -i dau nimic pana seara ca din cauza asta el nu vrea masa de pranz la gradi pt ca stie ca mananca acasa....si ce??? Nu inteleg care e problema lor

revin.....

ati vazut aseara " romanii au talent"?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput