Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

am uitat sa va spun ca am venit in fiecare sambata dimineata acasa si stateam pana duminica seara In cursul saptamanii cand terminam cu dr. ieseam afara cu giorgos si ne intorceam la 20.00...am fost si in Lolihop, in Toys sa cautam cowboy-ul Woody din Toystory( nu l.am gasit ) ne-am plimbat prin mall la Olimpia Lui Angelo ia placut la clinica mai ales ca era cu mine non stop, statea cuminte si se juca in camera pana fumam si eu cate o tigara afara

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

nu am avut net acolo, am tinut laptopul doar pt filme
Aveau in fiecare zi intre 10.00-12.00 ora de colorat, desenat, lipit, decupat, etc. Veneau special doua cucoane platite pt asta, luni seara era un sfert de ora de poveste cu diapozitive, povestitor si chitara

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARAKIbine ai revenit ca tare mi ai lipsit.....sa inteleg ca acolo a fost un fel de tabara...ce relazare pe tine,partea cu dr care strangea copilul nu mi placemi se pare mai degraba a agresivitate si cu un copil de 5 ani nu prea tine....eu as fi mers pe recompensesigur aveau succes.......nici Stefan nu mananca orice fel de mancare...exemplu: carne de porc abia de Craciun a mancat prima data dar nu ma stresez ,cand s o face mare o sa pape

ma bucur ca esti bine....a fost buna ,,tabara ,,asta(plimbari cu sotul)

Mergi la inceput

Cosmi cand ieseam eram toti 3 Si eu tot agresiune o numesc, asa sant invatati nemtalaii sa procedeze in facultate ( educatorii si psihologii ) Cand ne-am dus in prima zi, l-a consultat din cap pana in picioare sa vada daca este bine cu oasele Angelo nu vroia sa stea pt ca l-a durut ca il ciocanea doctorul peste sira spinarii, pe coaste, oasele mainilor..peste tot ce mai! Si nu a vrut sa stea si la un moment dat il tinea ala atat de fortat, mi s.a parut ca mai are putin si-i disloca bratul din umar si m-am bagat peste doctor si am strigat de vreo 4-5 ori " mana, mana " si l-am dat pe ala la o parte si am luat copilul. Dementul ala mi-a spus ca stiu copiii cand sa se opreasca, ca nu i s-a intamplat in 25 de ani sa rupa ceva la vreu ncopil

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In sf. am 5 minute libere.
Revederea a fost mai mult decat ok, dormea cand am ajuns noi. l=a trezit marco intr-un final, cand m-a vazut pe mine, l-a dat la o parte pe frate-su si mi-a sarit in brate. de atunci nu prea mai vrea sa ramana fara mine pe undeva. si binenteles, ca tat-su e la loc de cinste.....tati in sus, tati in jos.
Maine mergem acasa, vom vedea cat de cuminte va fi cu mine.
iULIANA AOLEU CE ORE D EPLECAT ACASA. sper sa revii la programul obisnuit. nasol ca nu mai mergeti niciunde de dragobete.
Cosmi da m-am bagat in cursul asta, asa ca lunea si joia de la ora 17-21 sunt ocupata. sper sa reziste clau 5 sapt. cu copiii, ca nu am cu cine-i lasa.
Miha vad ca si tu esti in cursuri.....spor sa ai in toate.
\Maraki bine ati revenit. ti-a zis prietena ta ca am vb. cu ea pe FB? credeam ca esti tu. cam barbare metodele astea ale nemtalailor...sper sa dea rezultate totusi, sa nu va ve-ti fi chinuit degeaba. dar ati avut si parti frumoase acolo> piscina, iesiri, loc de joaca...
Mersi de urari dragutzo.
Ali ce mai faceti voi? asa scurta?
Ana ma bucur ca ati petrecut frumos. asteptam poze cu sarbatoritul.

gata pauza. merg sa vedem daca iesim in seara asta.
duminica frumoasa sa aveti. pe maine, sau luni.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput