Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

l a masura si cantarit dr...112 cm si 19 kg...dar nu pare sa le aiba ca i slabanoggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Haideti la o buna, buna.
Ieri a fost asa frumos afara, incat am luat copil de la gradi, am platit o parte din cursul foto si in centru cu noi. tare fain a fost...ne-am plimbarit, am fost la Mc si pe urma acasa.
Azi vad ca ninge. Chiar anuntau temp. joase in weekend. Sunt satula de vremea asta, vreau soare si caldura.

Atat mi-a trebuit, sa ma pot inscrie pe apple store....am cumparat niste jocuri bestiale cu Shrek, Ice Age si Lego.....Marco e innebunit dupa ele. Macar stiu ca va sta cuminte pe unde vom merge....pe mana lui pot lasa telefonul.

Alex, baiat frumos de Ana! sa cresti mare si cuminte, sa fii la fel de vesel si istet ca si pana acum! sa-ti dea DD multa sanatate si fericire, alaturi de surioara ta!
Ana sa va traiasca flacaul si numai bucurii sa va aduca, impreuna cu Anastasia!
Frumos patul suprapus. Distractie frumoasa azi!
Sper ca tu nu uiti de poze.
aoleu Iuliana ce v-a aranjat Matei. 10 mil., pt. un dinte...stie el ce stie.
Cosmi e inalt Stefan si de aceea ti se pare slab. Marco are 17, 2kg si nu mai stiu inaltimea...putin peste 110cm.

azi am zi de si de vopsit parul.
am pus ieri niste poze:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010
o zi faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

neata gagici.....eu am dus copilul la gradii si m am pus de cautat hoteluri la sinaia

ANA sa ti traiasca micul print alaturi de ce drag LA MULTI ANI,ALEX!!!

Mergi la inceput

ieri la acas tv au fost copiii de la mine din clasasi de la alta clasa

pun un link http://www.acasatv.ro/emisiuni/la-opt-ani-un-copil-nevazator-viseaza-sa-ajunga-presedinte-video.htm

pt cine doreste....dragii de ei(dragos e la mine in clasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

ANA sa-ti traiasca spiridusul! Sa creasca mare, frumos si sanatos!
Cosmi, impresionant filmuletul!
L-ai dus pe papan la gradi?
Giova, si eu m-am saturat de vremea asta urata....
Abia astept caldura...

Mergi la inceput

Cosmi tare emotionant filmul. auzi la el...sa dea cu criza de pamant....dragul de el.
Iulaina la noi ploua...

merg sa-mi intind parul. am terminat tot, vreau sa plec in oras sa-i cumpar finului meu cadou de ziua lui (vbaiatul care a fost la mama in plasament).

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Alexandre La multi ani si multi multi pupici de la noi
Dia cu intarziere La multi ani si printesei voastre !
Iarina La multi ani !
Cosmina super filmulet si super lucruri minunate faceti voi acolo
Giova ti-ai luat placa? Eu mi-am lua de la Philips ceva aparat care are mai multe functii cu multe onulatoare si placa si perie, folosesc numai ondulatoarele si peria dar sunt super, merita sa le ai in casa plus ca a fost 33 euro cat un mers la coafor aici sunt tare incantata de el.
Eu nu am avut inca discutia cu dintii sincer imi e si frica de etapa ca eu o vedeam horror . Sunt in graba acum ca am de la 14 mamografia, revin eu mai pe seara la povesti la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vorba Giovei eu centrez eu dau cu capul . Tocmai m-am intors de la medic, am facut si mamografia si inca ceva ecografie nu stiu de care, sunt bune amandoua am scapat de o grija. Am decartat 87 de euro care initial erau "vreo" 20 ca atat au costat cica examinarila urmeaza sa ma ramburseze casa de asigurari .
La noi e frumos si soare in sf dupa nici nu mai stiu cate zile de ploaie, sper sa fie la fel si la Paris sa se poate distra Ana si piticii ei.

Mergi la inceput

la ceas de .
Noi am fost in vizita la prietenul cel mai bun a lui Marco, sa luam bara de protectie pt. patul lui Edi. am plecat la ora 19 si ne-am intors la 22:30.
acolo au mai venit inca niste parinti din grupa, asa ca am stat la taclale, copiii s-au jucat.....am povestit de scoala si am hotarat sa mearga unul dintre parinti sa rezerve niste locuri. macar astia 4 care sunt de la 1 an impreuna, sa mearga si la scoala in aceeasi formatie. daca nu se razgandesc pana atunci parintii.

Silvia bine ca nu e nimic, acum sper ca te-ai linistit.
Placa am de vreo 5 ani, ceramica, profi de la Brown. Cu toate ca mai buna e Remington. n-am stiut eu atunci.
nu a fost scump ala al tau de par. daca te si faci cu toate, e misto.

va, merg si eu la pat.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

neata gagici......

eu nu l am dus pe papan la gradii azi ca sa se recupereze mai bine(deja e spre f b)....s ar putea sa plecam la taracica sa facem rodaj la masina dar si in party acolo

nu m am hotarat la ce hotel sa fac rezervare ,mi a placut asta
www.rowadany.ro ...acu ramane sa ma hotaresc

fetelor ,adevarat ca este impresionant filmuletul....dar copiii sunt niste scumpi,am noroc de o clasa super...cateodata uit si eu ca nu vad

Silviiite ai linistit???daca ai stii ce ma bucur,m am gandit la tine
Giova super ca va intalniti asa in gasca...din gasca mea anul asta se duc copiii la scoala....papan ramane solo
Toanca cam zgarcita la vorba estiai dat banuti baiatului???

eu placa de par nu mai am ,i am facut o cadou varamii....eu am 2 maini stangi si mi faceam un par...acu stiti ce vreau sa mi iau???un aparat de masaj relax tone(parca) fac astia reclama la tv si si au luat colegele mele....e super.....Relax&Tone Spin

fug sa mi beau cafeau ...azi am programare la dr

Mergi la inceput