Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 18
cosmi1975 spune:
salutare .....
Giova nu s a ascuns Bianca de Gabi....tb sa se obisnuiasca de acum inainte
Marakiiii....
dia_tm spune:
Multumim de urari!
La Multi Ani...tuturor sarbatoritilor din aceasta perioada (Giova, Stefan...etc.); la cat de rar ajung pe aici n-apuc sa personalizez urarile cum trebuie ...dar ma gandesc cu drag la voi si va doresc tot binele din lume!
Cosmi, sa stapaniti sanatosi masina.
Noi am sarbatorit foarte frumos .... sambata cu o puzderie de copii, la un loc de joaca acoperit; cam multa agitatie pe-acolo... copiii s-au distrat, dar noi am tot alergat dupa ei, si nici macar n-am ajuns sa facem poze... doar cateva si din ele niciuna clara .
Nororc cu ducatoarea care a avut inspiratia sa faca niste poze la gradi si sa ni le trimita.
In schimb...nu stiu pe unde mai punem atatea cadouri...
Azi e greva (spontana) la transporturile in comun ; noroc ca am auzit la stiri de dimienata si nu m-am dus sa stau de fraiera in statie intrebandu-ma ce se intampla.
Tocmai azi, cand voiam sa dam o fuga la o scoala sa vedem ce conditii au...dar ma bazam pe metrou pentru asta; acuma... o sa vedem.
Cel putin e soare ...ceea ce e destuld e rar pe-aici in perioada asta...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
cosmi1975 spune:
neata gagici.....eu acasa la o cafea...care doriti??sau vreti din aia de la Giova nemteasca
ieri am fost cu Stefan la dr...i a dta tratament bineinteles,asa ca sta acasa saptamana astasi numai cu ochii in toate aparatele....ceea ce lui ii place fff mult(tv,pc,joc)
Bianca si ea e racita...a fost ieri la mc si cred ca a papat si nghetata....nu mai zic ca nu vrea s a si puna nik pe cap si asa ma supara
Giova hai relaxeaza te ca acum vine piciul micdragul de el....multam de incurajari,sa stii ca m am dus la dr si o sa mi fac ceva investigatii....sper sa si iasa bine
Dia super ati sarbatorit....si tu esti uituca
revin sa dau pastilele
toanca spune:
Szaboali, sa-ti traiasca printesa!
Cosmi, deci in dimineata asta ai dat tu cafeaua?.
Nasol ca sunt raciti amandoi....
toanca spune:
Am uitat sa va spun; lui Matei i se misca (rau) un dintisor; deci ne paste vizita zanei Maselute
andiaroro spune:
De cafea am si eu nevoie. Merçi, Cosmi!!!
Chiar mare neeevoie ca azi-noapte am schimbat-o pe Anastasia de 5 ori-GASTRO. Si cam tot de atatea ori de cand s-a trezit. Macar de data asta n-a mai vomitat. Sper sa nu ne strice planurile pentru maine ca biletele sunt cumprate deja. Cum aici e vacanta, nu prea avem cum sa-i strangem prietenii ca-s plecati cam toti. In +, cand am sunat pe la inceputul lunii, am descoperit ca nu mai au locuri dispo la organizat petreceri mari decat pentru aprilie. O tin numai in chefuri francezii astia.
Asa ca maine mergem (sper sa fie mai bine Anastasia) cu Kosta si toata familia aici http://www.sealife.fr/local/index.php. Au si un loc de joaca cu piscina cu bile dupa ce faci turul acvariului, treci si prin tub din ala transparent , unde esti inconjurat de pesti. Apoi mergem la restaurant.
O sa mai aiba vizite si acasa si cand se termina vacanta o sa-i iau si o parte din gasca la Mac (avem unul langa noi cu spatii de joaca faine). Eu zic ca-i ajunge.
Tineti-ne pumnii pentru maine. Sa se repare burta Anastasiei.
Sa va mai zic ca e o ceata si naspa rau afara si trebuie sa ies cu ei dupa scutece ca risc sa ma trezesc maine fara rezerve. Petrecerea a inceput!!!
Ne-au livrat ieri paturile suprapuse si sunt in mijlocul sufrageriei, asa ca bine ca n-am avut cu copii disponibili pentru maine (acasa) ca faceam dansul ploii in jurul lor.
Giova spune:
Neatza!!!
Pana am ajuns eu la comp mi-au luat-o altele inainte.
Clau e la Petrosani, fac catedrala de acolo si au intalnire azi cu preotul si cu arhitectul. Pomelnicul nu a vrut sa mi-l ia, sa-l duca parintelui.
Asa ca eu am dus copil la gradi si pe urma la Orange, m-am saturat ca toata ziua sunt la ei....vroiam sa ma inscriu pe ITunes ala, sa pot sa-mi cumpar si eu ceva jocuri, melodii, sa descarc ce e gratis...nu stiam care naiba e iphone nr. In sf. m-a luminat azi unul, asa ca acum am cont in apple store.
Edi e super ok, la Alba e vreme frumoasa, asa ca e tot pe-afara. Ieri s-a plimbat 3 ore cu mama si matusa mea, pe jos. a curatat toate vitrinele cu manusile, s-au odihnit pe banci...n-are el nicio treaba.
Vineri plecam si noi dupa el. credeam ca nu pot eu...incep un curs de foto, dar nu se tin ore in weekendul asta, asa ca am scapat.
Dia of mai...nici tu nu ai facut poze? pai cum puteti uita asa ceva? Bine ca distractia a fost pe masura, in fond si la urma urmei, asta e ce conteaza.
mersi de urari.
Iarina, fetitza frumoasa! sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de mult noroc in viata!
Ali sa va traiasca printesa si numai bucurii sa va aduca.
Cosmi insanatosire grabnica lui Stefan si Biancai.
Ma bucur ca ai luat trimitere, acum astept sa vii cu rezultatele bune de la control.
Iuliana deci vine zana maselutza in curand la voi.
Ana of...ca nu mai scapati de belele. doamne ajuta sa se inzdraveneasca Anastasia si sa-si revina pana maine. super idee cu acvariul. distractie faina.
ce pat ati luat? noi de 2 sapt. zicem ca luam salteaua nr. 2 si inca nu ne-am mobilizat. acusi vine picea acasa si nu-i putem muta in paturile lor.
Mariuca! sa cresti mare si sanatoasa, fetitza frumoasa! Numai bucurii sa aduci lui tati si bunicilor!
Apropo de zana maselutza. discutie intre Clau si Marco aseara, inainte de culcare:
M: tati unde este dintele tau?
C: care dinte, Marco?
M: pai ala care ti-a picat cand erai mic?
C: l-a luat zana maselutza. de ce?
M: vroiam sa mi-l dai mie, sa-l pun sub perna ca sa-l ia zana si sa-mi puna bani in locul lui.
am crezut ca murim de ras...daca lui nu i se misca niciun dinte a gasit solutia....sa ia cu imprumut, numai sa primeasca bani. doamne ce idei are si unde-i fuge mintea.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
andiaroro spune:
La multi ani, Mariuca, printesa noastra!
Giova- Asta e patul http://www.vertbaudet.fr/lits-superposes-enfant-acolyte-separables-en-lits-jumeaux.htm?ProductId=705013560 . Doar ca al nostru e alb ca sa se potriveasca cu mobila din camera. Unul dintre motivele pentru care l-am ales a fost si faptul ca se poate la nevoie separa in 2 paturi independente. Am dat pe saltele aproape ca pe pat.
Maraki- Lasa sapa aia in pace si treci aici la raport.
toanca spune:
Giova, super imaginatie are Marco
Matei a zis ca vrea 10 milioana pe fiecare dinte ca sa-si cumpere masini mariiii....; pai in cazul asta la cati dinti trebuie sa ii cada, zana Maseluta ar trebui sa faca un credit
Ana, insanatosire grabnica
E super misto patul!
Mariuca, La Multi Ani!
cosmi1975 spune:
La multi ani IARINA si MARIUCASANATATE SI NUMAI BUCURII
Ana super patul....si mie mi ar tb unul asa
Toanca....hoho ce de bani vrea puiul mic
Giova ce discutie ....daca stie copilul de zana maseluta
aseara STEFAN imi face calcule ...adevarat pana in 10 dar am ramas nitel mirata ca habar nu aveam ca stie