Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
Iuliana, Edi e super bine...papa de rupe, bea laptic, se joaca cu toata lumea.... cu alte cuvinte...i se cam rupe de noi. lasa ca vineri suntem la Alba si-l aducem acasa. sa vezi cum se duce boierimea mea....mi-e si groaza.
Lasa mai, ca am destula cafea, am adus din germania si am luat si de la soacra, asa ca dau la toata lumea.
Cosmi of saracul Gabi....asa sunt si eu, asa ca ma gandesc ce emotii are sotul tau. sa aveti parte de ea, sa o stapaniti sanatosi fara evenimente.
eu am fost la pranz cu sotul....la un restaurant italienesc, scump, dar pe placul nostru...
El mai merge acolo cu baietii, eu ajung odata pe an de ziua mea acolo.
Acum asa as dormi, doar ca imediat plec la scurtat breton...si parca n-am niciun chef.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
MIHA78 spune:
LA MULTI ANI ADRIANA!! PETRECERE FRUMOASA!!
IOANA LA MULTI ANI!! Vad ca deja ai sarbatorit, frumoasa surpriza ti-a facut sotul, bravo lui!!
Cosmi eu sper ca esti bine, imi doresc sa scapi de stres o data, sa redevii fata optimista si plina de viata care erai in urma cu ceva vreme.
Noi bine, nu sarbatorim nici intr-un fel.Copilul azi i-a zis la o fetita la gradi ca e indragostit de ea, fata i-a raspuns ca ea se marita cu Vlad, Tudor zice, eu asteptam sa se marite cu mine. Oricum nu era prea afectat, m-am distrat de numa, povestea ca fetita n-a mai prea vb. cu el si el a intrebat-o daca si-a inghitit cumva limba.
cosmi1975 spune:
salutare.....
ce sa zic....e mai frumoasa masina decat ma gandeam,asa ca a scapat sotul
Mihasi eu imi doresc acelasi lucru si sper sa si fie asa cat mai repede....si papanul meu vroia sa i cumpar o floare s o ofere unei fetite...a vazut o pe Bianca ca a venit acasa cu un trandafir superb si o perna pe care scria ,,te iubesc,,
Giova ma bucur ca e bine Edi...ce a ai papat la restaurant???....noi asteptam pizza
Andiaroro???doar atat??
revin
toanca spune:
Cosmi....ooopppaaa....trandafir si permita; ai domnisoara in toata regula ce sa mai......
Miha, bine ca nu a fost Tudor afectat
cosmi1975 spune:
da Toanca am domnisoara mare....a mai primit de la noi un inel frumos si scrie LOVE
acum caut un complex ceva la munte de dragobetevrem s amergem cu inca 2 familii...sa ne relaxam(fara copii)....vrem cam asa....piscina,masajasa am primit ordine de la prietenele mele....
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI GIOVA! Tot ce-ti doresti sa se implineasca!
La multi ani Adriana! Sa fii sanatoasa si norocoasa.
Cosmi, sa stapaniti sanatosi masina!
Giova spune:
haideti la o.
Ana, Miha si Bee si multumesc de urari.
Ana cum este Anastasia? te pregatesti de party? vin ceva copii pana la urma?
Miha ce tare e Tudor! Bine ca nu a pus-o la inima, oricum e mortal.
Cosmi super ca e ok masina.
ce tare e si papan, nu mai zic de Bianca...a ascuns floarea si pernutza de Gabi?
Cosmi am papat un platou cu carnuri toscane, olive si nu mai stiu ce salsa. si pe urma ceva paste umplute cu branzica si peste rosii cherry.
Clau a mancat carne dintr-aia cruda de vitel cu rosii cherry, parmezan si rucolla si felul 2 filletto di manzo cu sos gorgonzola si broccoli.
Iuliana super ca vreti un weekend romantic impreuna cu alti prieteni. sa ne zici unde ai rezervat pana la urma.
Dia cum ati sarbatorit?
maraki ati venit?
o zi frumoasa sa aveti mamici.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi