Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 16
cosmi1975 spune:
neata fetelor.si multumesc mult de urai...am petrecut ieri super ..am fost 19 persoane,iar Stefan s s a bucurat mult.....pb este ca n am facut nicio poza ca am uitat de aparat,mi am adus aminte cand m a intrebat cuscra Any de poze....azi sper sa facem poza,macar asa in familie
BIanca i a facut si ea un cadou lui Stefan...asa m a emotionat
Bee noi nu strigam la Stefan...Papan ,decat asa cand il giugiulim
Miha spor la munca,ai grija de tine...abia maine luam masina acasa....sper s o nimerim buna
fug sa dau papa la copii
Giova spune:
haideti la o . sper sa o dau si eu maine, ca asa-mi sade bine.
Mie sotul mi-a facut o ultra mega surpriza aseara.
Ieri toata ziua l-am batut la cap sa mergem sa-mi iau tel. ala samsung, ca ma suna lume aluni si voi fi tot cu tel. asta in priza, bla, bla, bla.
Atata s-a tot codit si invartit si a disparut de vreo 2 ori de acasa si eu tot fara tel. am ramas.
Aseara dupa ce au plecat musafirii, numai aud sunand ceva pe hol: pe cuier ma astepta un Iphone4. cum sa nu-l iubesc eu pe omul asta
Nu va zic ce prost m-am simtit si vinovata, caci eu l-am certat ca a dat o carutza de bani pe ochelari, pe urma a zis ca sunt cadou de ziua lui, nu i-am luat nimic. Si el ce face? imi cumpara in aug. tel. de 15 mil, care se duce dupa 3 luni si acum mai cumpara unul la fel de scump. dar mi-a facut si casco la el pe un an.
Vroia sa mi-l dea la noapte, dar cei de la orange mi-au deconectat cartela si in asta mi-a pus un mini sim, si nu puteam ramane atata timp fara tel. ca intram la banuieli. si asa ieri am stat pe ganduri cand am vazut ca nu am semnal la tel., dar cu musafirii pe cap, nu am putut sa sun la Orange si sa le fac scandal.
Asta da supriza, chiar nu ma asteptam...in adancul sufletului il vroiam....
De la finii nostri am primit masina de facut paine d ela Moulinex, o camsa de la vara-mea(care mi-e mica, sa vad daca o pot schimba, ca nu a luat bonul) si de la nasii lui Marco iar o camasa misto.
Urla marco ca vrea la comp, asa ca musai sa eliberez locul.
va, duminica frumoasa sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Happy Valentine's day tuturor sa peterecti o zi minunata fetelor
Giova draga La multi ani si tot ce iti doresti Sa ai parte de cat mai multe bucurii alaturi de baietii tai frumosi si dragi. Tare frumos cadou ai primit super surpriza ti-a facut Claudiu, sa ai grija sa nua junga in mana lui Edy ca te descurci cu Marco, noi ii dam Iphone-ul sa stea cuminte la coada in magazin sau la resto daca ajungem cand am fost la Outlet si nu mai avea rabdare ne gadeam ca riscam si ii dam tel 10 min sa se joace era ca si o acadea din alte vremuri.
Eu am azi o zi super plina, curs de fr de ajuns la un magazin, sa ii iau in centru cadou lui JP sa imi caut si mie ceva, sa fac o cina mai deosebita pt ora 18 ....mai apar eu in zona. Ma bucur ca al meu sot si-a schimbat garda si azi vine la 18 acasa, nu ca am fi noi mari fani Valentine's dar era ciudat sa fiu singura ..
Giova spune:
Va invit la o si niste www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-02-14/08:47:58" target="_blank"> pancakes, asa de dimineata. restul pe parcursul zilei.
Multumesc Silvia de urari!
Frumos cadou, intr-adevar. ieri mi-am luat o husa misto la el, azi vreau sa-mi iau folie pt. ecranu de protectie si tel. sta la inaltime. Am si casco la el, in caz de aruncat pe jos, in apa, etc. Nu e valabil daca mi-l fura sau il pierd. asa ca la asta trebuie avut grija. Nici cu celalat nu am avut probl. dintr-astea, doar cu copiii.
Aseara m-am dezumflat ca nu pot sa-mi adaug eu ce melodii vreu, trebuie sa le descarc/cumpar de pe ITunes...naspa. Pana ii descopar eu toata functiile ies la pensie.
Eu voi fi mai mult singurica azi, de era Edi acasa, aveam cu cine ma iubi toata ziua, asa....sotul ma scoate la pranz, pe urma merg la coafor pt. scurtat breton si mai vad eu pe unde o tai...imi dedic timpul special pt. mine. Dupa ora 17 il iau pe Marco de la gradi si vom petrece in 3.
Happy Valentine's Day tuturor!
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici
La muti ani,Ioana!!!sa ai parte de sanatate si liniste alaturi ed cei dragi tie...ce sa zic pt Clau
eu n am dus piciul la gradii ca e cam racit,asa ca vine mama sa stea cu el...Gabi s a dus sa ia masina asa ca sarbatorim de 2 ori...cica iesim la restaurant dar eu n as avea chef...
Silvi ce ma bucur ca e JP acasa si nu esti singurica
Toanca unde esti????
Maraki....hai la o cafea...
revin
toanca spune:
Giova, La Multi Ani, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor! Sa ai parte de multa dragoste si implinire sufleteasca
Sa stapanesti sanatoasa telefonul; frumos cadou .
Dia, sa-ti traiasca mica printesa!!!! Sa fie sanatoasa si cuminte!
toanca spune:
Cosmi, inca o data sa stapaniti sanatosi masina!
De ce nu ai chef de sarbatorit?
Sanatate multa lui papan!
Figura esti si tu: auzi sa uiti sa faci poze....
Giova spune:
Adriana! multa sanantate si fericire si noroc in viata, fetita frumoasa!
Dia sa va traiasca si numai bucurii sa va aduca!
Iuliana mersi frumos. te-am salvat azi, daca ai stii ce m-am grabit sa nu vi tu cu ......
Cosmi iti zic si aici...termina cu prostiile, bucura-te de ziua de azi si fa o programare la doctor.
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Giova, deci saptamana asta te bagam pe tine in faliment dand cafeaua?
Ce face Edi? Cum ii e la bunici? Dar tu?
Chiar asa Maraki nu da niciun semn sa ne povesteasca ce si cum a facut la clinica?
cosmi1975 spune:
DIA la multi ani frumusete!sa fii sanatoasa si fericita
Giova multam de grija....maine merg la dr de familie sa vedem ce si cum
Toanca o sa pun pozele de la gradii si cele de acasanu vreau sa mai zic de ce nu am chef ca si asa s zombii
m a sunat Gabi,vine sa ma ia cu masina acu e acu ca stie ca s carcotasa..cred ca are ceva emotii