Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 15
silvi_2005 spune:
Ma enerveaza la culme ca s-a luat azi curentul, raritate aici sinu mia imi mereg tel care e tot prin cutia de net o tot resetez dar vad ca degeaba.
Giova spune:
Eu la fiecare sf. de anotimp fac curat la haine si mai elimin din ele. si tot am in dulap pe care nu le-am purtat si de 1 an.
telefon eu pana acum luam ce ramanea de la Clau. si m-a mancat in vara sa dau o groaza pe Xperia ala, care s-a dus.
Clau are un Blackberry, e super incantat de el, intr-adevar e misto pt. un afacerist. Mie nu-mi place nici sa-l primesc graTIS.
Silvia macar tu ai talie...eu sunt dreapta si cu burta. fund mic si picioare subtiri.
Eu nu stiu ce sa fac cu ceapa asta, folosesc maxim 10 fire. restul? nu cred ca o pot congela, sau...?
Iuliana asa e...e nasol ca doarme asa repede seara, mai ales ca vine si vara. dar mai creste pana atunci si poate rezista putin mai mult.Promit ca daca sunt prin zona, dau eu .
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Haideti la cafelutza , eu ma pregatesc sa merg la piatza singura ca a picat planul sa mergem toti trei si sa mai hoinarim ca e bolnavior piticul e cu febra in a treia zi de antib, chiar mi-am dat seama ca nua fost racit de f multa vreme...
Giova firele de ciboulette se pastreaza cel mai bine intr-un pahar cu apa la rece sau jos in cuva de la frigi, le tai fin pe post de decor dar mai bine cu foarfeca decat cu cutitul daca nu stii sa tai in maniera taiat ierburi cu apasare de la varf spre maner ca sa nu strivesti tubuletele fine. Poti sa mai faci clatite aperitiv sarate cu ciuperci si sunca si sa le legi ca un saculet cu fire de ciboulette, si le poti folosi la legat orice ca e f de efect , eu le folosesc si la asta . S anu le arunci ca sunt f bune
Gata am plecat, revin eu
cosmi1975 spune:
LA multi ani puiului nostru mic.....sa aiba o copilarie frumoasa,o tinerete fericita si o batranete linistita...sanatate toata viata
acelasi lucru pt nora mea frumoasa,,...ANY....sa traiasac printesa si sa aiba tot ce i mai bun in viata
Giova spune:
pt. 2 copii frumosi,Stefan si Ioana! sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi si sa aveti parte de mult noroc in viata!
Cuscrelor sa va traiasca spiridusii si numai bucurii sa va aduca!
Eu mai am oo-le umplute si gata.
Silvia m-am chinuit cu saculetii aia din jambon de-mi venea sa-i arunc pe geam. D-na eu nu ma am cu designul culinar.
Iarba aia o bag in lada de la frigi sa vedem cat rezista asa.
si weekend frumos.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Scuze ca eu arma inainte de cafea dimineata
Cosmina sa va traiasca puiutul sa fie mereu la fel de nazdravan si de voios si sa aduca numai bucurii . La multi ani Stefan, petrecere frumoasa azi, asteptam poze
La multi ani Ioana !
Giova lasa draga ca e numai chestie de obisnuinta eu in ultima vreme m-am specializat pe salate doamne cate salate am mancat in ultima vreme ca mor iau salata din aceea la punga in diverse combinatii de frunze gata spalate si macris si tot combin cu ridichii, ceapa verde, rosii, porumb, un morcov ras marinat....zeci de combinatii dar m-am obisnuit si imi plac .
toanca spune:
Cosmi, La multi ani! Sa-ti traiasca micul papan si sa te bucuri de el!
Any, sa-ti traiasca micuta Ioana!
Bee spune:
LA MULTI ANI STEFAN! Cosmi, acum ca e mare ii mai spuneti PAPAN? Sa fie sanatos si norocos!
LA MULTI ANI IOANA!
LA MULTI ANI Razvan Stefan!
MIHA78 spune:
LA MULTI ANI STEFAN!!! COSMI SA VA TRAIASCA BAIATUL, SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!! Vad ca o tineti tot in petreceri. Sa aveti noroc si de masina cumparata!
LA MULTI ANI IOANA!!
eu ma pregatesc sa merg la serviciu. Si ieri am fost, mi-e ciuda ca anul asta am servit deja 4 weekenduri.
Ana, sanatate sa scapati de viroze. Si al meu e indragostit lulea de o fetita de la gradi.
Silvia sanatate multa si voua si eu racita cobza, sper sa nu ia si Tudor care a fost deja.