Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
andiaroro spune:
Anastasia era ieri la 39,6 cand am ajuns la dr si astazi tot in jurul lui 38.5 se plimba...Cica ar fi o rino-faringita. Eu cred ca de la Muzeul de avioane, pe care l-am vizitat duminica, ni se trage ca a cam fost soare cu dinti si tot ieseam si intram dintr-o hala in alta si vajaiau niste vanturi pe acolo ca incepusem si eu sa-mi simt capul si urechile.
A enervat-o dr cand tot incerca sa vada ce-i in gatul ei asa ca l-a anuntat printre suspine : Nu te mai iubesc! Nu-mi place asta!
A incercat sa o ia in brate, s-o imbuneze: Nu intelegi...Nu te mai iubesc!
Am intrat la farmacie cu lacrimile pana la brau si tantile alea trebuiau si ele sa stie ce se intampla: miau-miau "Eu plaaaang!" miau-miau...Dupa cum vezi, Silvia, cred ca dansam cu aceiasi virusi.
Din fericire, Alex e ok. Cu tot felul de probleme "sentimentale".Pe la ei se agita toti cu "iubite" cu "as vrea sa am", dar "rad ceilalti de mine"...Ieri imi spunea ca el ma pupa seara(si ma pupa muuuuuult), dar sa nu-i spun lui Chahnin(prietenul lui din clasa) ca o sa creada ca e indragostit de mine si rade de el.grele trebi la varsta asta.
Altfel, el nu mai respira la muzeu in fata rachetelor si s-a uitat de 3 ori la un film cu explozia de la care s-a fprmat Universul. E innebunit dupa planetesi tot ce intra in sfera asta. El de maine intra in vacanta si m-am trezit cam tarziu cu organizatul zilei lui+ ca toti prietenii ii sunt plecati care incotro, asa ca o sa vad ce solutii de compromis adopt si vedem la anul cum ne mobilizam mai serios.
Cosmi- Scoate nasul din butoi sa aiba soarele de ce te trage ca sa poti iesi apoi cu totul...Sunt mai plastica aici, dar acu' vine primavara si uiti de necazuri ca trebuie sa te bucuri de natura.
Giova- da'le naiba de kg ca or pleca ele candva. Important e sa nu dai in alte belele cu stomacul
Iuliana- esti tare cafegioaica in ultimul timp. Ai nevoie de energie?
Dia - Ce mai face Adriana?
La noi e simplu..Eu si taica'su suntem: regele si regina si ei 2: printul si printesa. Are structurat clar in minte cine si ce e...cred ca de la desenul cu "Mica Printesa"
Miha- Tinem pumnii cu "dieta"
La multi ani, Selin!
Cam atemporala eu, dar ma gandesc la toti spiridusii cu drag ce s emai bucura ei de petreceri.
Ioana-gata de drum!rezerv masuta la cafenea?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Giova eu am reteta asta de piet de curcan umplut cu legume si mozzarella : http://bucataria-sylviei.ro/piept-de-curcan-umplut-cu-mozzarella-si-legume.html asta merge mai bine la fel principal si mai am asta : rulouri de piept de pui cu hribi : http://bucataria-sylviei.ro/rulouri-de-piept-de-pui-cu-hribi.html nu stiu de care vb tu. Ce aperitive mai faci ? Fa ceva pe biscuiti sarati ca sunt tare de efect si simple de facut
Ana deci si voi raciti sper sa scape Alex macar, eu sunt mai bine dar tusesc de am febra musculara
Azi am bagat o tura la Picand si am luat o plasa de legume congelate
abia le-am indesat in frigi dar atre imi plac si cum acum nanac mai mult fasole verde, ciuperci si mazare chiar imi trebuia o aprovizionare.
Giova eu cu kg ce sa zic cam 5-6 mai am de dat jos si eu am 65,5-66 kg acum depinde de dimineti dar am facut tare mult sport si am slabit mult la cm cam 5-6 cm si de la fund si de la talie, fac pilates si bicicleta cam zilnic, mai fentez cateodata daca sunt chiar varza dar daca nu 40 min de pilates si 20 bicicleta pe zi. Mai am de dat jos pana la 60 macar si sub ar fi bine dar o iau incetisor ca e ok daca ma gandesc ca la Craciun aveam 72 in perioada de glorie cu sarmale
cosmi1975 spune:
neata gagici...eu am baut deja cafeaua asa ca ma alatur doar la vorba
am fost la papan la gradii...l am sarbatorit acolo cu tort si suc...tortul l a vrut cu spiderman(nu mi a placut)si a fost bun la gust(toti picii au papat)...maine mergem la un loc de joaca cu mai multi copilasi,iar duminica in familie la un gratar
ANDIARORO sanatate multa la puiul mic...nici Stefan nu i in formaare SN si cred ca l paste o otita
Silvii da le incolo de kg,important este sa ti fie bine
Maraki...aoleuu cum s o fi descurcat draga de ea
Giova nu stiam de ce cauti reteta asa complicatatb sa dai de baut
Toanca hai la vorba
revin
Giova spune:
De dim. am dus copil la gradi si pe urma in Real la cumparaturi.
Ieri am pus carnita de porc la macerat....azi fac chiftelute, piept de curcan umplut cu bacon si fasii de pui picante in susan.
Maine restul.....
Eu cred ca sunt tare dusa...am un sot care vrea sa-mi faca cadou ceva frumos: Iphone4 sau Samsung Galaxy Tableta si eu nu vreau[alcoo].
asa ca azi merg sa-mi iau un Samsung wave in oferta si cu fidelizare la 40 euro.
Nu ma mai risc cu tel. si gadgeturi dintr-astea aparute acum, foarte scumpe. Chiar nu am asa grija de ele, si de apuca iar pe mana copiilor.....m-am ars odata cu Xperia, nici nu mai vreau sa ma gandesc.
Are un pret bun si Samsung Galaxy, telefonul, dar e cam pe acelasi princiu ca si Xperia, care cica a avut probl. cu procesoarele...cum a fost si al meu...s-a bulit si pot sa-l ingrop.
Silvia mersi mult. Nu stiu de ce tineam minte ca sunt mai micute alea. eu vreau sa le rulez bine si maine sa le tai si sa le pun pe platouri cu alte aperitive. Super ai slabit doamna, mai faci si sport...... cum mai sunteti?
Ana of imi pare rau de Anastasia. ce dulce este ea cum zice ca nu-l mai iubeste pe dr.
Insanatosire grabnica si sa nu faca si Alex!
Iuliana mersi de cafea. sper ca nu te-am falimentat sapt. asta.
O dau eu sapt. viitoare, ca tot am din Germania adusa.
Cosmi super ca a fost ok la ziua lui papan de la gradi. vrem poze. va tot sarbatoriti weekendul asta.
sanatate maxima, sa treaca repede SN.
Vine pana la urma sorella?
eu cred ca merg la ea, cu amandoi copii si daca nu vine Clau, merg cu mama. Sa-l fi lasat pe unul acasa, nu puteam.
acum trebuie sa ma gandesc la perioada si sa cumpar biletele.
fug la treaba.va.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toanca/toanca.jpg)
toanca spune:
Giova, nu m-ati falimentat
Cosmi.....eu as intra la vorba.....da singura???
Deci petrecere mare in weekend?
silvi_2005 spune:
Despre noi ce sa va zic, Alain e tot acasa ca e racit bocna are niste accese de tuse de zici ca isi rupe pieptul si stiu ce nasol e ca si eu am avut/am inca asa ceva . Febra vad ca nu mai face pe antib si sper sa fie ok pana luni, stam si bolim acasa eu nu iau decat vit C si paracetamol+codeina seara. Am trebaluit prin casa daca tot sunt bolvana si am mai sortat din 2 dulapuri am de aruncat 8 saci de haine, in saci din aia negrii de gunoi, sa vedem maine daca ajungem la containerul de haine si daca gasim loc
Macar ma vad scapata de toate hainele care dupa o selectie radicala clar nu le mai port nici eu nici JP am retinut numai hainele noi si cele care le purtam sigur si si asa sunt prea multe.
Giova cu tel ce sa zic daca iti zic ce tel am eu razi de mori ceva nokia anti shoc care nu are nici camera photo nici radio model vechi tare , l-am luat vara trecuta cand am fost in Ro cu 1 milion Sincer i-am zis tipului ala de la tel ca eu vreau ceva sa ma tina mult bateria, sa sune si sa am alarma pai asta mi-a dat are JP ceva Samsung smecher in sertar dar nu ma intere el e cu Iphone cu 100 de functii eu vreau numai sa sun si gata. Cadou de Valentine's mi-am ales tot un ceas
ca sa vezi ce dusa cu pluta sunt dar in alta directie, un Fosile cu bratara de lemn nu am rezistat cand l-am vazut
Ana daca nu dau de tine ca nu imi mereg iar tel sa stii ca mi-a venit comanda de la Quelle doar o pijama ca una au suprimat-o ei si nici un cadou
Cosmina deci party super. Nu ma stresez acut cu kg dar nu ma las pana nu ma vad la 60 ca nu e chiar asa greu dar vreau sa slabesc cu sport sa sdaca fundul si picioarele
ca la talie stau bine deja fundul e pb
Va las ca speedy al meu face prapad in casa semn ca si-a mai revenit
Giova spune:
Silvia am luat jambon si ceapa chivas...cand a auzit Clau cat au costat firele alea a zis ca nu-s intreaga. si busuioc nu am mai luat, am zis ca scot de la congelator si el vroia proapsat pt. platoul caprese.
Eu am acum un Nokia N73, dar nu mai tine bateria...vb. 2 tel. pe zi si moare...asa ca sunt tot cu el in priza. de era ok, asta il lasam, dar asa....
As vrea sincer un Iphone4, dar mi-e ca dam o groaza de bani pe el si ajunge pe mana terminatorului si am pus-o. Deocamdata ma multumesc la asta pe care vreau sa-l iau, cel putin pana mai creste Edi.
Tu ai o fobie cu ceasurile. super ca iti place ceva asa mult....eu nu stiu ce prefer...cred ca pantofi si posete.
Ma bucur ca e mai bine Alain, cel putin ca are energie...e si vacanta, sa se faca repede bine.
Iuliana atunci dai tu si sapt. viitoare
.
ce mai face Matei? a mai dormit la pranz?
Chiar vb. cu educatoarea lui Marco, imi zicea ca e un copil exemplar: mananca, doarme bine, e atent la lectii. caci sunt si la ei in grupa care fac fite la dormit...Marco adoarme primul. daca ar adormi asa repede si seara acasa, ar fi excelent.
am facut chiftelutele, rulourile alea din piept de curcan(super au iesit) si bucatele de piept de curcan picante in ou cu susan.
maine restul...nu necesita fript, asa ca pot sa-mi spal aragazul din seara asta.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toanca/toanca.jpg)
toanca spune:
E....atunci lasa ca dau eu cafeaua si saptamana viitoare
Eu am un telefon Nokia XpressMusic de care sunt tare multumita. Luat cadou de sotul meu anul trecut de ziua mea.
Silvi, deci tot bolnaviori? Naspa!
Si eu daca m-as apuca sa fac curat drastic in haine cred ca as fi pe aproape cu sacii.
Giova, din pacate Matei nu doarme deloc la pranz in timpul saptamanii; am incercat si cu recompense si cu pedepse si DEGEABA! Nu vrea si pace!
Nu am ce sa-i fac....
Insa la ora 8.30 seara pica lat; nici nu-si poate tine ochii deschisi cand ii citeste Victor povestea....;
Mie nu prea imi convine programul asta al lui pentru ca apuc sa stau prea putin cu el...si, in plus vine vara, se mareste ziua....habar n-am cum o sa facem pe viitor!
silvi_2005 spune:
Giova super ca ti-au iesit bune rulourile. Ceapa aceea, ciboulette ii zice aici e scumpa si aici daca o iei gata taiata dau cam 2 euro pe o legatura dar eu iau de cand da primavara la ghiveci totc u 2 euro dar ma tine o groaz aca tai doar cateva fire si restul se conserva bine si mai si creste alta. Da recunosc ca am feelingul asta pt ceasuri
cu pantofii chiar nu o am cu posetele ce sa zic cred ca am vreo 10 in total dar nu le port pe toate si nici nu sar sa imi cumpar cand le vad
ceasuris i parfumuri insa....durere mereu imi trebuie cate ceva
dar sincer vb sunt asa de frumoase toate , fiecare are o tinuta la care merge si un farmec aparte nu stiu cand o sa ma satur de cumparat ceasuri
Iuliana pai nici eu nu am aruncat de ale mele de 4 ani aveam si haine aduse din Ro care nu le mai purtam, acum am aruncat tot ce mi-am zis ca nu o sa port si gata si asa sunt prea multe
Cu dormitul ca am uitat sa iti zic Alain acasa nu mai doarme dar s-ai facut moda sa doarma la scoala din nou, doarme de cand vine de la masa de la 1,20 pana la 15 si de asta sera desi incep de la 9 procedura abia la 9,30 zece adoarme.