Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana vad ca tu esti de serviciu cu in aceasta saptamana.
Anasol! sa ne traiesti mami, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de barbatii tai!

am pus si eu poze din Alba si cu micuta Ingrid, bondocelul drag:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#

Mira super pozele. m,ai ce printesa a fost Selin. asteptam petrecerea de sambata, cu detalii si poze.
Multumim de urari. sa stiii ca m-a apucat nostalgia si m-am uitat la pozele cu edi din prima luna...mi-e dor de un bb mic, dar ma multumesc numai sa smotocesc din cand in cand cate unul si gata.

Ieri asa frumos a fost afara, azi e ceata...si cred ca e mai racoare....si mi-a venit si CM si ma doare burta si aveam treaba prin oras. Poate ma urnesc pe la pranz, sa vedem.
o zi faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Se pare ca nici azi n-am cu cine sa vorbesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

hai la vorba........as avea nevoie de vorba ca am o stare...

Mergi la inceput

Cosmi ce s-a intamplat?

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Giovanik nou...starea mea care oscileaza

Mergi la inceput

of mai Cosmi...m-ai speriat.

azi am abordat-o pe maraki pe FB, si surpriza....era o prietena de-a ei, a lasat-o sa aiba grija de ferma. Cica numai sapt. asta mai stau la clinica. sper sa revina cu vesti bune.

fug la tv, , pe maine.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Daca tot sunt de serviciu, hai ca dau tot eu cafeaua
Cosmi, chiar asa, am citit aseara ca ai o stare naspa si ma gandeam daca ai patit ceva!
Giova, deci Mraraki mai sta si saptamana asta; da parca trebuia sa stea numai 2 saptamani sau ma insel eu?
Aseara la ora 10 dormeam.......si m-as fi culcat si mai devreme....
Asa ca azi sunt fresh....desi mi-e lene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour si de la noi, noi suntem raciti tare si eu si Alain , cu tuse urata si tot tacamul. Eu cred ca am scapat fara antib ca sunt mai bine dar la pitic am inceput sa-i dau de ieri ca era in a patra zi si era din ce in rau nu a mancat ieri si facea febra aseara. Azi sta acasa ca e zi de greva si cred ca si maine il tin acasa daca e tot asa. JP a fost in concediu saptamana asta, am fost marti la Ikea la Reims si am luat un birou nou si ceva maruntisuri. Faza tare a fost ieri cand tot vb ce s facem cu cel vechi ca trebuia dus la un centru ed colectare special si a aavut JP ideea sa il lasam in uscatorul de la scara si sa incercam sa punem un afis daca il vrea careva de pe scara nici n-a fost cazut ca dupa o ora a venit o vecina de pe palier sa ma intrebe daca nu i-l dam ei nici nu va imaginati ce m-am bucurat ca am scapat de carat.
Cosmina sanatate multa si spor la cautata masina, focusati-va pe asta.
Giovalinda cum e fara pitic? Am vazut pozele tare bine arati doamna, imi place. La multi ani cu intarziere pt Claudiu si sa va traiasca finuta.
Maraki iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la clinica
Iuliana vad ca harnicuta tare da cafea vreau si eu ca am facut ultima portie trebuie sa ies sa cumpar si sa recuperez ceva colet de la posta.
Va doresc o zi buna si spor in toate mai arunc eu cate un ochi la voi dar nu am prea ajuns la PC , aici o sa vina vacanta la copii din 19 intra in vacanta 2 saptamani, sper sa nu ma incurce tare cu programul ca eu pe 18 am prima intalnire la fortele de munca.

Mergi la inceput

eu sunt de mult la comp, dar numai acum am reust sa deschid subiectul nostru.
Iuliana mersi de . hai ca mai ai maine si ai scpaat de dat. Intru eu de sapt. viitoare.
la ora 22 erai in lumea viselor? eu tot la ora 12 ma culc si diminetaa de abia ma trezesc.
si eu am incetat cura de slabire. De marti cand m-am reapucat m-a luat cu durere de stomac si o slabiciune. asa ca am zis pas....de azi mananc normal, fara paine si dupa ora 19 nimic. Iar din 15 febr. incerc sa ma apuc din nou. Acum sunt si la CM si poate o fi si asta cauza, dar bine nu m-am simtit.
Nu mai stiu cat zicea Marakina ca sta la clinica...nu 3 saptamani?
Silvia esti draguta, dar mai trebuie sa dau jos vreo 5 kg ca sa fiu cum vreau...macar atunci pot oscila cu 1-2 kg fara sa-mi fac griji. Dar pana la vara le dovedesc eu si pe astea....nu sunt multe. Tu cum stai cu kg? la cat ai ajuns?
Sanatate la amandoi! dar stiu ca voi o trageti cu virozele. ai mei nu au fost defel racitit iarna asta. doamne ajuta tot asa sa fie.
super ca ai rezolvat cu biroul vechi. bafta la intalnirea de la fortele de munca si sper sa ai ce face cu Alain atunci.
Cosmi cum esti mami?

hai va , merg si eu la ale mele...multe mai am pe cap.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Silvia me!
caut la tine pe site reteta aia cu piet de curcan rulat, umplut cu nu stiu ce.....si nu o gasesc.
Ma tot gandesc ce aperitive sa pun pe masa sambata cand avem musafiri si am mai furat si de la tine ceva idei.

gata, merg sa ma imbrac si sa plec la cumparaturi.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput