Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 12
toanca spune:
Miraklucker, La Multi Ani printesei Selin! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!
Dana_Ene sa-ti traiasca printesa! Sa fie sanatoasa si frumoasa!
Deci, in dimineata asta sunt prima la cafea?
Giova, deci v-ati petrecut pana la 5 dimineata
cosmi1975 spune:
salutare gagici....
Toanca noi tot astra caravan am avut....Gabi vrea tot de astasa nu fii asa sigura ca astia de la leasing nu dau km inapoi....sunt asa smecheri....Gabi a lucrat cu masini si stie,asa ca nu mi fac griji
Giova te distrasi??
Giova spune:
azi la 4:40 a venit pe lume Ingrid de 3900 gr, 50 cm si apgar 10
S-a nascut finuta noastra, exact in aceeasi zi cu nasul ei. Mi-a indeplinit dorintele mica printesa.
abia astept pozele cu mica blondina cu ochi albastrii.
Selin si Roxana! sa cresteti mari si sanatoase printese frumoase!
Mira si Dana sa va traiasca printesele si numai bucurii sa va aduca!
merg la somn fetelor, ca sunt chiauna...dar fericita ca a scapat prietena mea si are o fetita sanatoasa, iar eu fetitzza mult visata...caci sunt mama ei spirituala...ma multumesc si cu asta, ce sa fac.
revin maine cu forte proaspete.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Giova, sa-ti traiasca finuta si......inteleg si sotul?!
Deci ai devenit o mamica spirituala de fetita
La somn asa devreme?
Se vede ca ai petrecut pana la 5 dimineata
Cosmi, ce ati facut pana la urma cu masina?
Din ce an era masina voastra si cu cat ati reusit sa o vindeti?
A noastra e din 2001 si de asta vrem sa o cam maritam...
Matei de cand nu mai doarme la pranz, seara se culca foarte devreme; acum e deja in pat si cred ca e aproape adormit; dar in weekend a dormit cu noi in pat cate 2 ore legate; numai in cursul saptamanii nu mai vrea sa doarma.
Miha, bine ca ti-ai revenit dupa ce ai inceput sa mananci cat de cat normal.
toanca spune:
Vladimir - pui mic, LA MULTI ANI si tot ce iti doresti!
Haideti ca dau tot eu cafeaua si in dimineata asta!
cosmi1975 spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele asteamult noroc si sanatate
Giova sa ti traiasca finuta si sa aiba viata linistita
Toanca masina noastra era din 2005....am dat o cu 7000,si acum suntem proprietari de FORD FOCUS 2008ieri am platit avans dar abia sambata(de ziua lui Stefan )o luam...sper sa o fi nimerit la fel de buna ca si opelul
Silvii...hai vino sa te ,,vedem,,
Giova spune:
mersi de Iuliana.
ce mai faceti dragelor? Eu m-am trezit cu o durere de cap....si mi-e dor de micul print. Cu toate prostioarele pe care le face...imi lipseste...mai ales ca am lasat casa vraieste cand am plecat...si perna din mijlocul livingului imi aminteste de el....nu cred ca rezist 2sapt. fara el...parca e tot mai greu sa-l las, ca e asa hazliu si face atatea chestii frumoase.
Ma pun sa citesc ce s-a mai scris si pe urma la cu mine...azi ma bag si pe zi de vitamine si pe curatenie, spalat, calcat...sa treaca mai repede prima zi fara pitic.
Asa sunt de fericta ca s-a nascut ingrid...abia astept sa vad poze cu ea. Chiar si Clau e nerabdator sa mergem la madrid sa o vedem. Zice el ca nu mai vrea bebei, dar ii e dor sa smotoceasca unul...asta e clar. si mai ales ca e fetitza...of doamne, ca as aduce-o cu mine acasa.
gata ma bag la citit si scris...ca m-am aberat destul.
Vladimir smecherie de Ioana! sa cresti mare si sanaots pui frumos si sa ai parte de mult noroc in viata!
Ioana sa-ti traiasca mandretea de baiat si numai bucurii sa-ti audca!
Iuliana da ieri a fost si ziua lui Clau. aveam 2 dorinte: sa nu se nasca de ziua soacra-mii, sa vina pe lume de ziua lui Clau. si uite ca m-a ascultat pitica...ne vom intelege de minune.
eiii...deci se poate sa doarma de amiaz matei. pai de ce nu se pune bunica cu el la pranz in pat? cu siguranta ar dormi. Noi asa facem in weekend cu marco, peste sapt. doarme la gradi.
Mira asa e...teoretic ne putem vedea...sa vedem daca si practic.
aha...deci pisica n-a murit de foame. cum a aratat casa?
Doamne dragi mi-s copiii tai cand ii vad pe schiuri. superbi ca si pozele de altfel.
Maraki ce mai faceti? hai mai fata zi-ne ceva despre clinica, tratament, Angelos. ca vad ca pe la ferma mai bagi un ochi.
Cosmi mai ce compliment mi-ai facut.....
sa stapaniti sanatosi masina si fara evenimente.
Miha esti tot la SB? cat ai dat jos? eu iar am stagnat...dar nu e de mirare dupa weekendul din Alba. acum bag tare sapt. asta ca sambata avem musafiri si nu ma pot abtine.
gata, merg sa bag o banan si la treaba cu mine...caci altfel ma gandesc tot la pitic.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Cosmi, sa stapaniti sanatosi masina!
Dar ati dat-o pe cea veche super bine! Bravo!
Giova, deci azi bagi curatenie; as baga si eu numai sa nu fiu la servici ca nu am niciun chef.
La pranz ieri a incercat sa stea mama cu el sa doarma, dar te-ai gasit! A inceput Matei sa se vaite ca nu are mama ce sa caute in patul lui......asa ca mama a fost nevoita sa stea jos in sufragerie
miraklucker spune:
Multumim de urari! Si voua sa va traisca copilasii si sa fiti cu totii sanatosi.
Da, Giova sper sa ne vedem. La multi ani pentru Clau!! Si pentru micuta Ingrid care s-a nascut tot intr-o zi cu piticoata mea. ……..la cat iti doresti tu o fetita nu cred ca te lasi pana nu o ai.
Si noi avem 2 sarbatorite pe 7 feb. Seline si sora lui barbatu-meu.
Las`ca incerc sa pun si niste filmulete cu ei pe skiuri. Mi-e asa de drag de fete sa le vezi cum isi fac vat cu mainile sa prinda viteza.
Tu destinde-te si fa ceva ce-ti place, 2 saptamani trec repede. La Edi sigur ii place la bunici. Ale mele fete abia o astepta pe buni. Daria a intrebat-o ieri la telefon daca “maine vii??”
https://picasaweb.google.com/kluckermira/7FebSelineLa5Ani# cateva poze de ieri. “Fest-ul” e sambata dar nu m-am putut abtine sa nu-i fac un tortulet si sa nu sufle in lumanari
chiar de ziua ei!
toanca spune:
Anasol, LA MULTI ANI, multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!
Hai ca dau cafeaua si in dimineata asta ca tare scumpe la vorba mai sunteti