Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 11
miraklucker spune:
Giova deci teoretic ne putem vedea. noi aterizam in jur de 10 apr la Tm.
Ioana, daca medicii zic ca e Ok atunci poti sa-i faci amandoua vaccinurile. Iar ROR poti sa-l faci si la 1 an jumate sau la 2 daca te hotarasti. eu cred ca la David i l-am facut pe la 3-4 odata cu Daria care si ea era trecuta bine de 1 an (ei i le-am facut pe toate mai tarziu pentru ca s-a nascut prematur). Ma bucur ca Sonia e bine si nu are nimic la plamani.
noi suntem in vacanta. din pacate doar una scurta.
am fost cateva zile la socrii pe munte. A fost tare bine. Am plecat pentru 2 zile si nu ne-am mai fi lasati dusi de acolo. Soareeee mult, si zapada. Soacra-mea chiar ne-a invitat sa ma ramanem, dar am lasat mata singura inchisa in casa si ne-am gandit ca o vom gasi moarta de foame. Gresit. Mata si-a deschis singura sertarul unde stia ca-si are mancarea si a rupt cu dintii pungile asa ca nici gand sa moara de foame.
Noi am skiat pan nu am mai putut (adica eu). Ma dor inclusiv bratele. Barbatu ne-a convins pe toti sa coboram pana la masina pe skiuri. O ora!!!!!!!!!!! Am crezut ca nu mai ajung intreaga jos. Binenteles ca nici macar fetele nu-si faceau probleme. Probeleme aveam eu. Offf, ce greu e sa inveti la batranete sa skiezi!!
Oricum barbatu nu are deajuns. Acum inaite de a pleca la lucru imi zise sa-l trezesc maine pe la 11, sa mancam de pranz si sa mergem iarasi sa skiem!!!!!!!
https://picasaweb.google.com/kluckermira/SkiferienKlostersFeb11#
Un weekend cu mult soare va doresc!
cosmi1975 spune:
neata gagici...
eu acum m am trezitsomnul este un semn bun pt recuperare...nu???sunt doar cu Bianca ca Stefan e la mama de ieri....ma duc mai tarziu sa l aduc ca sa iesim pe undeva
Tioana ce ma bucur ac e printesa bine...cat despre vaccin o sa
fie bine,ai incredere
Giova lasa draga ca tu esti nascuta de ziua iubirii..de asta te indragesc totisper ca ati ajuns cu bine
Toanca hai ca se incalzeste ...gata scapam..ce opel ai tu???
inca n am luat masina.....
silvi_2005 spune:
Bonjour doamnelor, noi tocmai ne-am intors de la piatza si de la cumparaturi unde Alain a fost un drac ca de obicei.Ma pun si ue sa fac o supa si un bors de curcan si trec la program administrativ ca am de calcat, spalat si adunat din casa.
Giova ati ajuns cu bine?
Cosmina cum mai esti?
Mira am vazut pozele, superbe sunt sunteti skiori mari eu nu stiu zau cand voi mai avea curaj sa ma pun pe skiuri nu in curand cred
Ioana sper sa treceti cu bine de vaccinuri si mie imi era groaza adica numai de Priorix mi-a fost ca de la Pentaxim nu a facut niciodata nici o reactie, tin pumnii sa scapati cu bine. Ai mai cautat rezervari si bilete pt Paris ? Daca vrei iti dau si eu 2 linkuri cu care luam noi mereu hoteluri care au preturi f bune. Pe cand a ramas plecarea?
Va las dar mai revin eu in zona ca azi suntem iar singurei .
cosmi1975 spune:
Mira....ce fericire sa skiezi,mi ar place si mie dar imi lipseste curajul
Filip la multi ani sa fii sanatos alaturi de cei dragi...Canda sa te bucuri de copiii tai frumosi
MIHA78 spune:
Mira, ai niste copilasi frumosi foc si tare fericiti. Frumoase poze ne-ai pus, cred ca a fost super frumos la ski.
Cosmi, asta am zis ca fac si eu azi, lenevesc in pat,nu mi-a prea iesit, s-a trezit Tudor pe la 8, dar am dormit acum inca 2 ore.
Iuliana, tin si eu regim, nu acelasi, dar sa stii ca sapt. asta si mie mi-a fost rau, am aflat si de ce, dupa ce am exclus mai multe categorii de alimente am constatat ca-mi scade tare tensiunea si glicemia. Acum incerc sa-mi introduc ceva care sa le creasca putin c-am fost beata de cap cateva zile. Oricum tot vroiam sa-ti spun ca ma uit la pozele tale si eu zau n-as tine atata regim, arati ff. bine ca si Ioana de altfel.
Imi pare rau ca niciodata nu pot lasa mesaje la pozele voastre.
Silvia, sper sa iesi din faza rea in care ai fost, bine ca te-au mai binedispus cumparaturile, cred ca pe edu si eu le-as fi luat putin la rost, te-ai pregatit atat sa se simta copilasii bine si ele...
Ioana, si eu zic ca tb. sa faci 2 vaccinuri, sunt sigura ca s-au mai facut asa. Finutul meu a facut de curand ceva de genul, 2 odata ptr. diferite tulpini.
Noi asa si asa, am fost toata familia racita, parca nu ne-a trecut bine niciunuia. Tudor cam tuseste, mi-e groaza ca incepe gradi si nu-i 100%bine.
Maraki vad ca nu da nici un semn, sunt curioasa ce metode au cei de la clinica ptr. "pb." lui Angelos. Cred ca tb. s-o aplic si eu ca si Tudor e tare selectiv cu mancarea.
Ana? voi cum mai sunteti? ce fac copilasii?
Ioana intelg ca e la Alba, cred ca profita putin.
cosmi1975 spune:
neata gagici.....noi tusim totiaseara am fost plecati la un loc de joaca si am fost imbracati cam subtire,asa ca acum tragem....musai sa merg sa iau ceva de la farmacie
Gabi s a dus pe la targ sa vada masinicred ca daac mai sta 2 sapt fara masini face depresie
Sivii multam de intrebare,,,sunt mai bine si sper sa eboluez spre f bine,asta iti doresc si tie
Miha ...ce v o tb cura ??sa va imbolnaviti??incearca sa nu mai mananci dupa 7 si in cateva sapt ai sa vezi rezultate
Giova te relaxezi???
Toanca gata a venit caldura....sper sa si tina
pe MARAKI am vazut o pe mess...sper sa intre sa ne spuna ce si cum...aveti grija de voi Marakino
Mira super poze,super copii,,,cat despre matza ta
fug sa fac cate ceva
miraklucker spune:
Buna dimineata pe la pranz!
multumesc fetelor.!
Silvia, barbatu-meu mi-a spus asa "gandeste-te ca in curand vor fi si copii toti 3 pe skiuri, si tu ce faci? stai si ne admiri de pe margine sau ne astepti o zi intreaga in restaurant?".......pentru mine a fost un argument destul de serios sa-mi pun skiurile in picioare. Din pacata sunt 10 ani de cand am incercat prima data si ba am fost gravida, ba cu copii mici, asa ca si acum sunt tot la stadiul de incepatori. Dar de acum inaite nimic nu mai mai opreste sa invat. SA vedem sper doar sa nu-mi rup ceva!!
La noi e asa frumos, o adevarata zi de primavara. Cred ca mergem sa ne plimbam putin pe malul lacului.
O duminica frumoasa
toanca spune:
Salutare doamnelor.
Mira, intr-adevar superbe pozele; cu atata zapada si....atatia schiori
Miha, sa stii ca de cand am renuntat la cura de slabire nu mai sunt asa beata de cap; mi-am mai revenit cat de cat....numai ca Victor tocmai a comandat o piza.
Macar acum esti cat de cat mai ok?
Cosmi, noi avem Opel Astra Caravan.....dar a inceput Victor sa aiba idei; adica sa schimbam si noi masina; ea saraca nu are nimic, dar parca una mai noua e atceva.
Mai, eu nu as lua din targ masina; sincer mi-e sa nu fie teapa; noi am inceput sa cautam in special pe la societatile de leasing care au masini luate din executare care, sigur, nu au chilometrajul dat inapoi sau altceva; ar trebui sa luati in calcul si aceasta varianta
Da....a venit soarele; azi dupa ce ne-am trezit (pe la 10) am plecat in parc ca era pacat la cat era de frumos afara; dupa care, bineinteles, un gratar
Silvi, deci piata si program administrativ?
Eu azi nu am facut nimic din punct de vedere administrativ;
Si ieri si azi l-am luat pe Matei cu noi in pat sa doarma de pranz si a bagat baiatu' (si noi) 2 ore legate.
Chiar asa, Maraki nu da niciun semn de viata?
Ma bucur asa de tare cand vad soare afara; parca ai si alt chef de viata;
Ioana sper sa treceti cu bine de vaccinuri; eu zic ca daca dr. ti-a zis ca e ok, sa incerci si tu sa stai un pic mai linistita
E....maine iar o luam de codita;
Sa aveti o seara minunta.
MIHA78 spune:
Iuliana, sa stii ca exact asa am fost si eu: beata de cap, ieri si azi am mancat normal, mi-am revenit. Ieri dimineata nu vroiam decat sa stau in pat, eram fara pic de energie in mine, azi n-a mai fost asa.
Spor la cumparat masini. Cosmi sa stii ca si un vecin de-al meu a luat o masina in sistemul zis de Iuliana, la pret ff. bun.
Ioana, tot vroiam sa te intreb, cum se mai simte mama ta, au trecut pb?
Ioana de Bistrita, sper ca ati trecut cu bine peste vaccin.
Eu nu-l duc pe Tudor nici maine la gradi, tuseste, a avut o vacanta luuunga copilul meu.
Giova spune:
Noi suntem bine, maine mergem spre casa. ne-am facut de cap azi noapte, am ajuns la 5 acasa de la petreceri...tare fain a fost.
Edi va ramane la bunici, iar eu sper sa nu plang prea tare dupa el sapt. urmatoare.
Cosmi mai ce compliment frumos...love is in the air.
Miha sa stii ca i-a mai fost rau mamei mele. si e la menopauza de vreo 4 ani...asa ca nu descoperim cauza.
Filip! Multa sanatate si fericire alaturi de mami, tati si Tamina!
Canda sa va traiasca baiatul si numai bucurii sa va aduca!
fete va , ne auzim maine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi