Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 10
toanca spune:
Neata.
Nu mai pot de frig....m-am saturat de frigul asta ca de mere acre
Azi dimineata erau -14 grade
Giova spune:
astept sa vina Clau sa-i vad noii ochelari.
Edi e la fel de marait si terminator prin casa...l-am culcat si am adunat tot, ca era dezastru.
Sambata doar mergem la Alba si stam pana luni. pe Edi il voi lasa acolo, chiar am nevoie de o pauza.
Azi e ziua soacrei, sa vedem daca se va naste azi finuta Ingrid...nu sunt semne, dar nu vroiameu in ziua de 3 febr.
Dopul l-a pierdut fina-mea de cateva zile, pitica e agitata, dar nu da semne ca ar iesi.
Trebuie sa mai merg si in mall sa-i cumpar cadoul pt. Marco din partea cumnata-mii. a venit ieri din Italia si nu i-a gasit ce vroia. sper sa mai gasesc.
Cosmi pai luati tot Opel, nu va bagati la ford, ca e mai scump tot. Sunt masini foarte bune, dar la fel e si opel-ul, mai ales ca voi ati avut si sunteti multumiti.
Ce fain ar fi sa vina sora ta de ziua lui Stefan.
Clau ma tot prosteste sa merg o sapt. la sora-mea, dar zau de-mi vine sa-l las pe Marco acasa, parca nu e drept....nu m-as simti eu bine. si nici lui nu i-ar conveni daca ar sti unde plec.
Iuliana eu nu am iesit din casa, dar e frig si aici. si Marco iar are azi patinaj, cred ca ma duc direct la mall sa-l vad in ultimele 10 min. si-l iau acasa.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Bonsoir fetelor, eu am fost prinsa cu mici pb administrative si acum sunt in pregatire cu pizza pt Alain, are el meniurile fixe si nu uita de ele .
Cosmina spor la cautari de masina sa fie intr-un ceas bun decizia luata. Eu sunt ok, nu am ajuns inca la analize cred ca va ramane pe saptamana viitoare ca nici maine nu am cum sa ajung de dimineata.
Giova deci il lasi pe Edy la Alba, o sa mai respiri si tu. Acum cate aud cu patinajul poate ma mobilizez si eu si il duc duminica pe Alain ca sigur i-ar placea mult. Tu de ce esti necajita, nostalgia dupa fetitza din nou? Super ca v-ati rezervat deja concediul, eu luan asta spre sf mamobilizez sa caut ca sper sa stie JP planificarea concediului pana atunci, la noi va fi un concediu Spania din nou la inceput de Iulie si nu stiu in sept la inceput daca mai poate lua JP vacanta m-ar tenta sa dam o fuga in Ro sa il las pe Alain la bunici si sa mergem numai noi doi in Grecia sa vedem ....La multi ani soacrei.
Iuliana cand te aud pe tine vb de kg bine stiu ca e si faza de inaltime si tu esti mai micuta dar stai f bine zic eu, mai bine slabesti incet . Si eu sunt intr-o faza de stagnare cu slabitul desi nu mananc mai nimic nu stiu care ar fi solutia, eu m-am apucat sa fac ceva mai mult sport sa avd dupa o saptamana cum sunt .
Restul feelor ce fac pe unde umbla de nu vin la o cafelutza? Ce faceti de Valentine's day ? Eu ce sa zic ca al meu sot e de garda nu ca eram noi mari fani dar tot parca va fi aiurea sa fiu singura ....
Giova spune:
Cu concediul e bine sa-l planifici din timp, daca iti si poti lua liber cand vrei. la noi e primul an cand le-am planificat, sper s anu intervina nimic. Asteptam sa vedem ce zic si nasii nostri, inca nu am platit pt. turcia. dar as vrea sa ma stiu intr-o parte.
Silvia sa mergi negresit sa-ti faci analizele, nu mai amana.
va, merg la terminator.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici....eu sunt pe aici la o gura de cafea,restul acsei privesc la tv
ieri am fost al film...le placut copiilor dar si mie
Giova asa cu vacanta ar tb palnificata din vreme,dar la mine nu se poate din cauza lui GABI......acum umbla dupa masina ,musai sa luam zilele astea ca e nasol fara masina
Silvii nu mai amana si du te sa ti faci analizele,,,de sf Valentine ,gabi zice a ca ma duce la,.....mare...dar uitase ca e ziua lui Stefan chiar atunci...sa vedem
cum sarbatorim
Toanca frig rau dimineata...bine ca avut vacanta saptamana asta
toanca spune:
Salutare doamnelor.
Si eu tot pe aici, numai ca singura deosebire tu Cosmi esti acasa....eu....la munca
Nu mai suport frigul; dimineata sunt cel putin -13 grade si imi vine sa plang cat de frig imi este; vreau sa vina soarele
De Sf. Valentine noi cu siguranta nu vom face nimic deosebit; este o sarbatoare imprumutata, iar noi romanii imprumutam tot
cosmi1975 spune:
ba mie imi place....de ce sa nu imprumutam daca e ceva frumos???...un motiv sa iesim din casa,sa primim flori...sa ne simtim ca la inceput
adevarat ca e frig....m as duce pe la mama dar nu stiu daca sa ma incumet sau nu
T_Ioana spune:
Salut fetelor!
Si noi prin zona, Sonia nani iar eu caut pe net retete cu ciuperci ca-i musai sa gatesc ceva pt baieti ca pe la 17.30 apar acasa!
Si la noi frig dar nu tare, asa, vreo -5 grade. Oricum, azi nu iesim din casa ca ieri am fost la Cluj (cu Sonia , la controlo la pneumolog) si mi-a ajuns plimbarea.
Micuta e ok, reactioneaza foarte bine la Singulair, mai luam 2 luni si mergem iar la control, a ascultat-o peste tot, a verificat-o, in concluzie e apta pentru vaccin. Maine vine dr acasa si ii facem Infanrix hexa (cel de 6 luni, restanta din cauza de bronsiolite) si la rec dr pneumolog Synflorix (asta e pneumococcicul, doar ca fata de prevenar are 10 valente si e de la Glaxo, ca si infanrixul). Eu am un morcov de la care nu se mai vad nici frunzele, tot intreb in stanga si in dreapta daca e ok sa-i fac 2 vaccinuri deodata, sunt totusi 16 valente, si toti medicii pe care ii intreb spun ca e ok asa. E si cam greu sa fac acum Infanrix si luna viitoare Synfloricul ca luna viitoare trebuie facut rapel la Synflorix, apoi dupa 1 an al treilea rapel la Synflorix si apoi ROR (asta nu stiu inca sigur daca il fac) si apoi Infanrix IPV+HiB (asta e vaccinul de 1 an dar pt ca-l facem pe cel de 6 luni la 9 si pe cel de 1 an il decalam la 15 luni)....vai, sa nu fie nimeni in papucii mei acum!!
Silvia, cum esti? Sper sa fie perfecte analizele si toate starile tale sa fie cauzate de depresie de frig si iarna lunga!
Anaaaaa, cum e trupa, v-ati revenit? Mai da si tu un semn!
Iuliana, te cred cu frigul, mai ales daca esti friguroasa!
Cosmina, sa nimeriti o masina buna buna de tot, sa va tina mult si bine fara reparatii
Giova, zici ca scapi de zmeuric? Nu a nascut finutza?
Maraki oare nu si-a luat laptopul? Cand trebuie sa se externeze de la clinica aia?
Merg sa fac totusi mancarea aia!Pupici!!!
Giova spune:
Se pare ca noi plecam azi in Alba, asa ca acum pun la punct ultimele detalii.
Ioana lasa ca si noi ne-am decalat cu vaccinurile lui Edi si numai pe cele obligatorii le-am facut, fara ROR.
Fina nu a nascut, ieri avea ceva contr. neregulate. am zis ca poate astepata ziua de luni sa se nasca de ziua lui Clau...dar cred ca prea multe vreau. Asa sunt de emotionata, de abi astept sa-i vad fatuca.
sf. valentin noi il sarbatorim oricum, al meu s-a scos, 2 in 1. dar nu cu deplasari cine stie pe unde. anul trecut am fost la paris, dupa cateva zile. anul asta asteptam luna martie sa mergem la madrid.
Poate vom lua pranzul in 2, cat e Marco la gradi, daca pe pitic il las in Alba.
toate fetele, mergem sa ne imbracam sa luam spiridusul de la gradi.
mamica de 2 smecherasi