Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Haideti la cafelutza ca eu sunt dusa cu pluta , aseara mi-am intrerupt alarma si l-am si lasat pe Alain mai tarziu ca e miercuri azi si nu e scoala. Azi m-am trezit in tromba la 8 si 12 panicata ca nu a sunat ceasul si intarziem, nu intelegeam nici de ce nu am haine pregatite pt Alain l-am trezit rapid si am inceput sa il imbrac. Noroc cu copilul ca mi-a zis ca "mai mama azi nu e scoala " am si deschis PC-ul sa verific daca e chiar miercuri Asa ca el e la desene cu o cana de cacao si eu o sa merg la un dus linistita ....
Giova sper sa nu se fi stricat Wii-ul mai ales ca stiu ca voi nici nu l-ati prea folosit. Alain a bagat asa c dvd-uri dar unul dupa altul in ceva player dvd pe care l-a desfacut JP si l-a mesterit si merge ca vai de capul lui ca se deschide sa scot dvd-ul numai cand vrea. Sper sa reusiti sa-l reparati si voi, tin pumnii chiar ai fost in epoca defectiunilor.
Cosmina am si uitat ca voi aveti si botez ....

Eu il astept pe JP sa iasa din garda si cu tot frigul trebuie sa ies sa rez cate ceva pe la institutiile din zona, ne ingroapa astia cu hartogaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Eu la munca....cu multe pe cap; am intrat si ieri, v-am citit dar nu am apucat sa raspund.
Giova, noi am fost in Belek la Paloma Grida.
Ceea ce iti aduci tu aminte cu capul de lup era in Kemer, la hotel Grand Haber.
La Susesi pleaca niste prieteni si pentru doua persoane costa 2.200 Euro.
Am inteles ca e super hotelul, dar e scump rau.
Silvi, bine ca si-a aduc aminte copilul ca altfel in ducea pana la gradi degeaba
Am renuntat la cura pentru ca nu prea mi-a fost bine asa ca am ajuns iar la 55 de kg; dar m-am cam speriat la cat de rau mi-a fost asa ca am zis mai bine mai grasuta decat bolnava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici....eu am culcat copilul ca azi dim am fost la teatru..Alba za zapada...f dragut si el a stat nemiscat,i a placutmaine mergem la Rapunzel ca doar e vacanta

Gabi e plecat sa faca actele la masina....a vandut oun ochi rade si altu plange dar cred ca a luat cea mai buna decizie...acu sa vedem ce luam

Bianca este la mama de 3 zile...cica e in vacanta la bunici

Giova super ca patineaza piciul...am fost si noi si i a placut lui papan(m am si mirat)....eu stau ff aproape de stadionul national care are si un patinoar...pacat ca nu i intretinut,dar paote acu ca fac stadionul (arata bestial)poate reusesc sa aranjeze si patinoarul

Maraki...si eu abia astept vesti de la easper sa i fie bine acolo
Silvii ce baiat mare ..te a scos din incurcatura

Toanca stai draga linistita...auzi 55 de kgpai esti slabaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana nu stiu cum ii costa pe prietenii tai 2200 euro, ca pe noi ne costa 2033, camera cu vedere la mare, 2 adulti, un infant si un copil de la 2-7 ani. e drept ca la sf. lui iunie vrem. si in plus 95 euro taxa de aeroport, scumpa rau. Vrem sa mergem pana nu face edi 2 ani, ca ar iesi putin mai scump si la hotel si ar plati si taxa de aeroport.
Acum negociez cu Clau si nasii ca ei vor mai mult de 7 nopti., macar 10, cu inca 500 euro in plus. mie imi ajunge o sapt., ca sa mai merg si altundeva in toamna, daca ne-om mai permite.
Bine ca ai intrerupt cura daca ti-a fost rau. eu tare bine ma simt cu Rina, numai ca fac abateri la greu...asa ca mi-am bagat zile de vitamine mai dese.
Cosmi vreti sa luati alta masina? ce?
daca ii place lui papan la patinaj de ce nu-l duci?
a FOST IERI mARCO LA FILM CU cLAU, LA O POVESTE INCALCITA.
S-au distrat de numa, tare le-a mai placut.

Noi mergem vineri la Alba, sambata la un chef. Cred ca-l las pe Edi acolo vreo 2 saptamaniu. Nu va fii cu noi acasa de zilele noastre, dar asta e....macar mai imi rezolv si eu niste probleme si ma relaxez. as putea sa bag si niste ore de patinaj cu Marco, daca ne permite vremea.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova, pai ei asa mi-au spu; probabil ca e cu tot cu taxe de aeroport; si ei tot in iunie vor sa mearga; oricum cum va costa pe voi e okl
Eu, personal, cred ca m-as plictisi sa stau 10 zile la all inclusive; 7 zile mi se pare ideal; in plus chiar anul trecut ma intreba Matei cand am fost la mare ca noi in afara de apa, plaja, mancare altceva nu mai facem?
Deci il lasi iar pe Edi la mama ta?
Ce de sarbatorite suntem luna asta!; acum am observat ca tu esti nascuta de ziua indragostitilor (cea americana), iar de ziua indragostitilor romaneasca (dragobete).
Cura.....v-am zis mi-a fost rau cu stari de voma ...ameteli si am zis ca e pacat; de fapt, m-am cam speriat; acum asta e daca o sa mai pun pe mine
Cosmi, chiar asa ce masina vreti sa va luati?
Si Matei merge maine cu gradi la teatrul Tandarica la Alba ca Zapada.
Bianca si-a scos ghipsul? Cum e?

Mergi la inceput

mai fetelor....pai oscilam intre ford focus sau opel.....dar sa vedem acu

Mergi la inceput

Eu votez pentru Opel; eu am Opel si mi se pare o super masina si, relativ usor de iintretinut

Mergi la inceput

opel am avut si noi Toanca....suntem fani opel..dar sa vedem,...multam de intrebare: Bianca e ok poarta o glezniera acum pt 2 saptamani

toanca da o incolo de cura ca ti dai tot organismul peste cap,,,,,eu as vrea sa mai pun macar 2 kg zici ca s lesinata
Giova super ca va pregatiti de vacanta ...
Silviiicum esti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana poate si-au luat ceva camera mai buna, ceva suite, sau mai stiu eu....
Pretul pe care l-am zis e cu 20% reducere prin early booking, dar cred ca si ei tot asa si-au luat biletele.
Cosmi eu am Ford Mondeo, merge super, nu am avut niciun fel de probl. cu ea. Doar ca piesele sunt scumpe...ma refer la cele din revizie. Ma costa de multe ori cat revizia lui Clau pt. Touareg. Bine ca nu am avut alte probl. cu ea. Nu stiu cum e cu Opelul-ul si cat de scumpe sunt piesele, dar nu cred ca depasesc pe cele ale fordului.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

neata gagici

Giova pai de asta oscilam.,..pt ca avand opel stim ce si cum....fordul e scump si sa stii nu e mare diferenta intre elevedem ce si cum dar ar tb sa ne incadram intr un anume buget pt ca avem cheltuieli in anul asta...sanatosi sa fim

Giova super ca te duci al chef,mai lasa l si pe Edi la bunici...vai ce mi ar fi placut sa traiasca strabunicele noastre...si a mea si a lui Gabi erau super femeiasa ca e decizie inteleapta sa petreaca si acolo.......eu am o speranta legata de soramea ca vine de ziua lui papan(sa vedem)

ma duc sa mi beau cafeaua si revin...daca am cu cine ,,vorbi,,

Mergi la inceput