NU se zice "am decat un mar"!! Nici "doctora"!! -3
Raspunsuri - Pagina 7
Amina_Marina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Tocmai ce am citit pe DC una noua: "iesti" - (de la a fi ca sa nu aveti vreo nelamurire). Astept pe "iel" si "ia" (sau poate iea). Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Ei, na, ..poate acel membru in timp ce posta, mesteca pioneze cu arsenic.
mianna spune:
eventual piuneze, chiar daca nu-ti vine-a crede:
http://dexonline.ro/definitie/piunez%C4%83
szivarvany spune:
citat din mesajul lui viviana Tocmai ce am citit pe DC una noua: "iesti" - (de la a fi ca sa nu aveti vreo nelamurire). |
Io macar il scriu corect : iejti
Lucrarea copilului e de rasu`plansu`...
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mianna spune:
citat din mesajul lui denizel Corect: intr-adevar. Incorect: intradevar. |
mi-am amintit ca pe un ... site era (mai este - episodic, ca-si tot activeaza/dezactiveaza profilu') un user - baiet fain rau, si, intamplator, si destept, care la un moment dat strecurase un "intradevar" in profil, si l-a sustinut apoi cu muuuult aplomb. la hohotele mele de ras - virtuale, ca pe alea reale nu avea cum sa le auda - mi-a trantit o replica de genul "normal ca e corect daca am zis eu, nimic nu stii". partea frumoasa e ca mi-a dat un mesaj ... cam dupa juma' de an, in care recunoastea ca am dreptate
"s-a remediat; dreptatea era de partea ta, dar eroarea a aparut dintr-un motiv ce tine de editarea textului; uneori scriem inversul a ceea ce vrem"
huh? dupa ce rugase sa nu i se mai atraga atentia asupra asa-zisei greseli, ca nu-i greseala, si pretindea chiar ca asa apare in DOOM?
denizel spune:
haha, Mianna :)).
Eu il scriam 'intradevar' si, cand m-am intrebat daca nu cumva o fi gresit asa, s-a intamplat sa fiu pe DC si sa il vad scris la fel de un user in care am io incredere . Asadar, nu am mai verificat in alta parte , dar imediat dupa aia l-am vazut scris 'intr-adevar' intr-un email primit de la sotul meu. Foarte mirata ca sotul meu nu stie sa-l scrie pe intradevar , am facut cercetari si am vazut ca eu il scriam gresit. The end! :))
Dar e atat de ciudat ca, daca ne insusim gresit scrierea unui cuvant, chiar daca il vedem scris de sute de ori corect, nu ne sare in ochi forma corecta si continuam sa il scriem gresit :(.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
calipso_zeus spune:
Capcaune,in sfarsit ai aparut...imi era dor de tine...ei bravo ca stii sa scrii corect.O bere?A,vad ca stii sa scrii corect de anul trecut.
Cred totusi ca prea mult venin dauneaza grav sanatatii calculatorului. S-au dus porturile de la mouse si tastatura,de fapt piesa aia cu doua intrari seriale,mov si verde.Asa ca mi-am luat cablu cu usb,si acu` a innebunit tastatura.Trebuie schimbata repede ca nu pot scrie corect nimic cu ea.Si va dau apa la moara.
bumblebee spune:
Am urmarit cu mare interes acest subiect si cred ca era nevoie de asa ceva.
Sa-mi spun si eu pasul:
sunte-ti
ve-ti
mai as manca ceva.
Ar mai fi si altele, dar le-am regasit in postarile anterioare.
Nu sunt certata cu limba romana, dar cred ca mai am totusi scapari.
Intrebare pt cunoscatori (pt ca am uitat complet): LA LAC, PE PErdea, DE DEparte etc. nici una dintre formulari nu e corecta, nu?
(Sper ca in acest caz nici una asa se scrie)
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
Amina_Marina spune:
Asa, si eu urmaresc cu maaare interes acest subiect foarte important si valoros, de cite ori intru pe el, am impresia ca stau de vorba cu paznicii sau gardienii de la pompe funebere.
Mianno,eu port fusta lunga pina la buci si crapata la pamint.
calipso_zeus spune:
Poate "pompe funebre"ca de "pompe funebere" nu am auzit.Eventual "funny beer"(sper ca am scris corect)si oare ti se pare distractiva o bere?Aia pe care o dau eu Capcaunului?