Fluturasi de martie-aprilie 2011 (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

aoleu ce a nins si la noi...e groaznic!!!repet:nu-mi place zapada!!

iar m-a apucat o criza de genul"aoleu ce m-am ingrashat!!!"...si mai am o veshnicie pana nasc,adiq sa tot acumulez

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 7s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

am revenit

roxy tre sa gandesti ca nasterea va fi un lucru minunat dar nu tocmai usor
si atunci ti se va parea si mai usor decat ceea la ce te asteptai
vei vedea
eu aproape tot travaliul am stat in picioare
si ma plimbam
mi se dadea voie
ca ma simteam mai relaxata
si bebe cobora mai usor
abia cand am simtit ca nu ma mai tin deloc puterile
atunci am urcat in pat
si mi s-a facut si epidurala

stefy da tu de ce vrei fara epidurala?

alina 06 ce frumosssssssss
noi nu avem zapada din pacate

alina.n
nu au aparut emotiile?
eu cred ca voi fi super emotionata
ahahahahah

yasmi tu ce mai faci draga?

madaaaa daaaaaaaaaa si eu as fi scos fata mai mult daca nu era vantul asta
offfffff
chiar daca ploua

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

nu stiu daca ai vazut faza cu nasterea fetitei monicai columbeanu..ea a facut epidurala..eu pe atunci nu aveam habar ce-i aia epidurala si ca exista posibilitatea de a naste fara dureri,dar mi s-a parut tare aiurea(aiurea a fost chestia in sine cu nasterea la tv,dar asta nu se pune)....sa nasti asa fara pic de "nimic",nu stiu cum sa iti spun...sorry pt exptimare,dar mai mult ma screm cand ma duc la toaleta....si intodeauna mi-am imaginat nasterea unui puiut cu niscai dureri...sa simti ca nasti... intelegi "my point of view" sau vb aiurea????

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello mamici

postarea mea inseamna ca vine in ton cu subiectul discutat, nasterea...ei bine eu tocmai am vb acum la tlf cu manichiurista mea care a nascut miercuri, la acelasi spital unde nasc si eu, o fetita de 53 cm si 3600...

doamne, avea saraca o voce atat de sfarsita, de parca isi dorea sa fie oriunde altundeva decat acasa. nu mi-a dat foarte multe detalii despre cum a decurs travaliul si nasterea si nici eu n am intrebat vazand cum e, mi a spus doar ca a fost mult mai greu decat si-a imaginat desi a nascut cu epidurala...epiziotomia se pare ca o doare ft rau si de miercuri pana acum, nu a putut sa se aseze deloc in fund.

mi-a dat peste cap toata filosofia pe care mi-o construisem despre nastere cand am vazut ca nu avea nici cea mai mica urma de fericire in voce, nici sa vorbeasca de fetita nu prea ii ardea, mai mult ma intreba pe mine cum merge sarcina...

momentan eu sunt complet blocata...nici nu stiu ce sa mai cred...

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

hello mamici

postarea mea inseamna ca vine in ton cu subiectul discutat, nasterea...ei bine eu tocmai am vb acum la tlf cu manichiurista mea care a nascut miercuri, la acelasi spital unde nasc si eu, o fetita de 53 cm si 3600...

doamne, avea saraca o voce atat de sfarsita, de parca isi dorea sa fie oriunde altundeva decat acasa. nu mi-a dat foarte multe detalii despre cum a decurs travaliul si nasterea si nici eu n am intrebat vazand cum e, mi a spus doar ca a fost mult mai greu decat si-a imaginat desi a nascut cu epidurala...epiziotomia se pare ca o doare ft rau si de miercuri pana acum, nu a putut sa se aseze deloc in fund.

mi-a dat peste cap toata filosofia pe care mi-o construisem despre nastere cand am vazut ca nu avea nici cea mai mica urma de fericire in voce, nici sa vorbeasca de fetita nu prea ii ardea, mai mult ma intreba pe mine cum merge sarcina...

momentan eu sunt complet blocata...nici nu stiu ce sa mai cred...

stai linistita crisule!!! multe mamici cica o patesc..isi fac niste vise cum ca a naste e flore la ureche si apoi se intampla "chinurile nasterii"...si nu-i doar sfarseala aia din cauza nasterii,e si dezamagirea ca nu a decurs cum si-au dorit...eu cred ca as pati asta daca ajung la o cezariana...imi e tare frica de ea si sunt sigura ca as fi ffff dezamagita....

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna ziua si de la Cluj. Aici e f multa zapada, ca de marti a tot nins la noi, dar nu e frig sunt cam 0 grade si destul de placut afara.
Scrish nu te gandi neaparat ca a fost dezamagita, ci doar obosita. Sa va asteptati sa fiti obosite dupa nastere, pentru ca nu numai nasterea in sine e obositoare, dar dupa aceea incepi sa ai grja de puiut, sa produci lapte, sa te trezesti noaptea la 2-3 ore ca sa hranesti pe bebe, si plus ca daca mai plange si nu sti de ce, si asta e un stres. Nu e neplacut, doar ca e obositor, si atunci nu mai prea ai chef de explicatii telefonice. Eu zic sa interpretezi asa vocea si atitudinea prietenei tale.
Yasmi am mai scris inainte ca nu sunt sigura de sexul lui bebe pentru ca mi-au zis de 2 ori ca e baiat, iar la ultimul eco mi-au zis ca e fetita. Eu tind sa cred ca fetita e, dar am zis ca nu mai zic categoric ca e una sau alta.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

cami emotii sunt dar la nivel suportabil , eu stiu exact ce ma asteapta ma rog doar ca bebe sa fie sanatos si eu sa ma refac repede sa pot sa am grija de el.Mie imi e groaza de anumite chestii din spital abia astept sa ies de acolo si sa ajung cu el acasa.

anaxena nu mai ai decat 7 sapt eu zic ca nu mai iei f mult , tu cat ai luat pana acuma ca nu ai mai zis?

lavi tu ce faci ai papat si ai fugit la sanius?
la noi ninge de zor ...naspa

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Scrish revin la subiect ca am uitat sa scriu ceva. Zicea prietena ta ca i se pare mai greu decat se astepta. Tin minte eu dupa ce am nascut, si m-au adus afara din sala de nasteri ca mi-a zis mama mea ca ce noroc am avut ca am avut o nastere usoara, si eu ii spuneam ca nu a fost de loc usor. Asta a fost prima mea impresie, dar dupa o luna, o luna jumate, deja ziceam si eu ca am avut nastere usoara, pentru ca incepi sa uiti asa de repede nasterea si sa te concentrezi numai pe bebe, incat ti se pare ca nici nu ai nascut tu

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

stefy, si eu imi construisem in cap un scenariu care sa ma ajute sa depasesc teama de nastere, caci recunosc, chiar imi e teama...nu exclud nici durerea, si nici nu sunt chitita pe natural sau cezariana pentru ca stiu ca doar doctorul poate sa aleaga varianta cea mai buna. evident ca vreau si eu naturala, nu am fost operata niciodata, dar totodata daca prin cezariana pot sa previn orice fel de risc pentru bebe, as face-o fara sa stau pe ganduri...probabil ca intr-adevar, cand ajungi acolo si vezi ca socoteala de acasa nu e ca cea din targ si poate apar niste probleme la care nu te-ai gandit niciodata, esti cam data pe spate...

giulia, e posibil sa fie asa, mi-a si spus ca primele zile au fost foarte grele...de abia astept sa se linisteasca un pic si sa imi povesteasca mai pe larg...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

stefy, si eu imi construisem in cap un scenariu care sa ma ajute sa depasesc teama de nastere, caci recunosc, chiar imi e teama...nu exclud nici durerea, si nici nu sunt chitita pe natural sau cezariana pentru ca stiu ca doar doctorul poate sa aleaga varianta cea mai buna. evident ca vreau si eu naturala, nu am fost operata niciodata, dar totodata daca prin cezariana pot sa previn orice fel de risc pentru bebe, as face-o fara sa stau pe ganduri...probabil ca intr-adevar, cand ajungi acolo si vezi ca socoteala de acasa nu e ca cea din targ si poate apar niste probleme la care nu te-ai gandit niciodata, esti cam data pe spate...

giulia, e posibil sa fie asa, mi-a si spus ca primele zile au fost foarte grele...de abia astept sa se linisteasca un pic si sa imi povesteasca mai pe larg...

mie de cezariana imi e frica pt ca dr-ii de aia(mai ales cei din clinici private) au o placere in a face cezariana.. mai putin timp pierdut si mai multi bani in buzunar...a fost un intreg scandal aici pe baza asta...cand esti pe masa si te chinui iti baga niste povesti cum ca nu iese puiu',ca e cordonul nu stiu cum sau mai stiu eu ce si ca tre sa te taie ca sa il scoata...si tu ca mamica zici "da" in disperarea si teama aia. eu am incredere in dr meu ,se aude prin targ ca lasa mamica sa se chinuie pt a naste natural si din cate am discutat cu el pare fff contra a orice e impotriva naturii,adica sa isi bage mainile acolo unde natura poate face totul ok...sper sa fie asa si sa nu fie doar barfe ce am auzit eu...

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

scrish ceea ce ti-a zis giuliaa voiam si eu sa spun este posibil ca prietena ta sa fie foarte obosita, eu dupa nastere stiu ca ma sunau prietenii pe tel si sincer eram asa obosita ca bb plangea,ii era foame o durea si burtica nu reusisem sa dorm + dureri eram rupta si sincer nu imi prea ardea de vb pe telefon

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput