Fluturasi de martie-aprilie 2011 (129)
Raspunsuri - Pagina 20
scrish spune:
giulia, doamne ajuta sa fie asa si la mine![]()

stefy si la noi la privat e la fel, pentru afacere e mult mai rentabila o cezariana, vii in ziua si la ora programata, dureaza o ora jumate maxim si incaseaza 95 de milioane, e atat de simplu...si eu m am bucurat cand doctorita mea mi-a zis ultima oara ca nu vede de ce sa ma taie, doar sa nu fie bebe mai mare de 3400. acum na, stii cu e...din pacate nu e in mainile noastre si trebuie sa speram ca totul o sa fie cat mai apropiat de scenariul pe care il avem in minte

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
scrish spune:
alina, se vede ca sunt la prima nastere nu? :)))cu siguranta e obosita... gata, m-am linistit si incep sa ma imbarbatez iar :) multumesc pentru incurajari!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n lavi tu ce faci ai papat si ai fugit la sanius? la noi ninge de zor ...naspa mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 36+AMR 3 saptamani!!! |
eu la sanius????

am papat bineee......mult prea bine...
am dormit nitel si peste 2 ore astept ceva musafiri....care au spus ca au facut ceva tort si imi aduc si mie de kg sa nu ma intrebi nimic...
ca pic in butoi din cauza repeziciunii cu care le iau acum...
decat ca vineri dimi cand era zi de schimbat sapt (cantareala) aveam cu 1 kg mai putin....si azi e duminica 

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
in sapt 36!!! 
AMR: putin....putin.....:))
bb_yasmi spune:
cami,
cris, heiii, ce e asta???? uite iti spun eu ca am avut o nastere super-mega usoara, cu peri si noroc ca a durat cusutul pana m-am plictisit
si nu aveam tel in buzunar ca m as fi apucat de sunat si trimis mesaje inca de pe capra aia de nascut 
pe fund am putut sta inca de a doua zi, ceea ce nu e indicat, bine, ca se poate desface cusatura....asa ca am fost "putin" certata...
la 2 ore dupa nastere (atunci s a dus efectul periduralei, ca pana atunci nu simteam nimic de la brau in jos) am fost si mi-am luat eu bebica de la salonul de copii...
mai continui??? ![]()
![]()
in sapt 36!!! 
AMR: putin....putin.....:))
scrish spune:
yasmi poti sa continui ca imi faci ft bine la psihic![]()
![]()
chiar la tine ma gandeam, ca stiam ca nascusei cu peri si ca imi povestisei ca a fost usor...ca tocmai asta e scopul anesteziei, nu sa iti ia neaparat durerea de tot si sa nu mai simti nimic, dar sa nu ajungi sa te urci pe pereti, d-aia ma si intrebam oare ce a fost asa greu la tipa asta...bine ca esti prin zona

bb_yasmi spune:
cris,
, iti spun un secret :) cea mai mare frica a mea legata de nastere (nu de bebe!) este sa nu cumva sa pierd momentul in care se poate face epidurala si sa trebuiasca sa nasc fara :(((
in sapt 36!!! 
AMR: putin....putin.....si mai putn...:))
scrish spune:
yasmi, pai cum sa-l pierzi? ca am inteles ca se face si la dilataie 5! banuiesc ca pana sa ajungi la dilataie 5 te prinzi ca urmeaza sa nasti si fugi la spital nu? la ce te referi tu mai exact? lamureste ma si pe mine te rog ca sa stiu la ce sa fiu atenta :)
bb_yasmi spune:
cris exact la asta ma refer...sa nu ajung la spital cu dil peste 5...de asta si prefer provocarea nasterii, sa fiu acolo etapa cu etapa....am prietene care au ajuns la dil 7-8 la spital...
nu ai de unde stii cat de repede vei trece de travaliu...
in sapt 36!!! 
AMR: putin....putin.....si mai putn...:))
Stefana spune:
Buna dupa-amiaza si de la mine.
Astazi sunt singura acasa, am iesit putin sa ma plimb, ca nu ies prea des decat din casa in masina, din masina in birou si inver. Si tot asa.
Si acum am intrat sa va salut, sa vad ce mai faceti si sa ma minunez de cat de putin a mai ramas pana cand unele dintre voi isi vor vedea puiutii. Eu una pot pune AMR 3s pana intru in concediu
sau chiar 4s, daca o sa ma simt bine si o sa am treaba.
Acum n-am avut ce face si m-am uitat pe youtube la niste filmulete cu nasterea naturala si mi s-a zburlit pielea pe mine. Scrish, te inteleg perfect. Si eu zic ca tine, ca medicul o sa hotarasca. Si nici grutatea lui bebe nu e asa importanta, ca am auzit in ultima vreme de mamici care au nascut natural si copii de 4.200 g. Una chiar la maternitatea unde voi naste si eu, la privat. Dar cand am vazut cum e...
m-a luat o frica... mai ales de epiziotomie. Mi s-a parut groaznica.
O sa vad la 32s cand merg la morfologie cat mai are bebe si apoi pe la 35s sa merg sa vorbesc cu medicul cu care voi naste si hotaram atunci.
Sa va intreb ceva. Voua va amortesc noapte mainile? Ca mie de vreo saptamana-doua imi amortesc de la cot in jos si de doua nopti ma si dor rau. Ieri dimineata m-am trezit pe la 7 de durere, era o durere care mergea ca un fir de la cot pana la mijlociul si inelarul mainii stangi, de-mi venea sa plang. M-am treziu si am masat mana, apoi am adormit cumva, insa durerea si amorteala au ramas surde pana dupa-amiaza. Si in fiecare zi ma trezesc cu amandoua amortite si ma doare cand strang pumnul si tine asta vreo ora-doua si dupa ce ma trezesc. Si nu e de la pozitie, ca imi amortesc amandua, indiferent cum as dormi.
Va mai citesc astazi. Ma duc sa ma pregatesc si eu pt o noua saptamana. Manichiura, pedichiura, epilat, baita etc. By myself, of course 
Stef
30+ cu
Tudor Stefan
AMR 10 saptamani 
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
scrish spune:
cum au ajuns la 7-8 dilatatie la spital? wow...pai din ce am citit, cel putin pentru prima nastere, te dilati cam 1cm pe ora...asta inseamna sa stai aproximativ 7 sau 8 ore cu dureri nu? ca imi imaginez ca la atata dilatatie si durerile sunt pe masura...apa nu li se rupsese? hai ca acum chiar mi-ai dat de gandit...o sa o pun pe doctorita sa imi faca o schema exact cu ce tb sa urmaresc :))

Naty (10.04.2009) si