PRIETENE FARA TITLU (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Daniela, sorry ca ati avut asa surprize la control. I-a facut si audiograma? Hai ca m-am speriat. Il duc si eu saptamana asta.
Astery, ma bucur ca a iesit fain. Sa-ti fie de bine tunsoarea si spor la treburi.
Moni, fug sa vad si eu operele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele!
DANIELA imi pare tare rau ca avusesi asa surpriza,dar nu te necaji atat de rau ca va fi ok.Din cate stiu operatia e usoara.L-ai si programat? Probabil din cauza ca nu auzea perfect pocea si cuvintele.Uite ca eu nu i-am controlat la ORL defel pe ai mei ,desi socru-meu si acum vorbeste un pic pocit,avand probleme mari cu auzul de mic.Acum oricum la 80 de ani e surd bocna,dar acum 15 ani auzea ceva mai binisor totusi.
Deci o ascultasi pe aia de la radio Zu ... si eu as fi preferat sa fie lucratura decat chiar sa existe asemenea specimene Doamne ... si cate or mai fi d-astea!
CRISTINA am vazut ca ai pus poze,imediat ma si duc sa ma delectez.
BRANDUSA ce mai fac ai tai? Cu examenele cum stai?

Noi tocmai ne-am intors de-afara,ca am fost pana la prima statie sa imi mute lentilele in alta rama de ochelari,"numai" 60 lei rama si abia a gasit sa se potriveasca Si numai din plastic,macar e mai ieftina,oricum doar prin casa ii mai port.Ne-am si programat la consult oftalmologic si pe mine si pe Diana pe miercuri dupa-amiaza.Maine-s programata la dentist ca am o carie,iar joi la amiaza mergem la fizioterapie la control cu Diana si sa vedem pe urma ce program va avea.Am sunat si la palatul copiiilor dar m-a redus aia la tacere ca in cursul anului nu se mai fac inscrieri,sunt ocupate toate.Sa zica ea la mutu' ca n-au mai renuntat copii pe parcurs de-asta toamna incoace ,dar na' trebuie pile serioase si-acolo Oricum poate va merge de doua ori pe saptamana la gimnastica medicala si in rest,iaca bagam si noi cate-o iesire la muzeu,mall,patinaj si strand la vara.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Moni, nu cred ca-i reala farsa. Nu se poate asa ceva! EU nu cred ca exista asemenea oameni pe lumea asta. Cine m-a pus sa ascult?

Mergi la inceput

BRANDUSA uite ca din pacate exista.Si exista diferite grade de astfel de ... nici nu stiu cum sa le zic Am vazut ca au dat si la TV la stiri inregistrarea,sau cel putin o parte din ea.

Tudor a dormit doar juma' de ora si eu imi propusesem sa lucrez ceva,na mai lucreaza daca poti

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si de la noi,
Vad ca ati avut activitate nu gluma si a venit zapada si la voi.
Moni-vazut ce fain deseneaza Diana, si Emma e pe acolo-cand are timp.
Cristina- sa va fie de bine petrecerea, vazut poze faine si copil fericit.
Daniela-imi pare rau ca tb sa il operati pe Rares,verifica-i si amigalele dc zici ca e destul de nasol cu polipii, uneori au legatura si e bine sa verifici sa vezi dc treb scoase, ca tot e sub anestezie-la fratelo asa a fost cand avea 2 ani-tin pumnii sa scapati repede.
Ingrid-ma bucur ca va culturalizati asa fain,noi nu avem din astea- am pus poze in drop de la ski,unde Emma a invatat sa faca si "cristiane"-cum ziceam in curand raman de caruta-legat de pedeapsa i-a ridicat-o tasu simbata seara in loc de duminica ca vezi doamne l-a impresionat simbata la ski cand a rezistat eroic pina la ora 4.30pm de la 10 dimineata in conditiile in care erau -13C si a facut pauza doar 40 de min la lunch..
Moni-vad ca vb de biciclete-Emma stie so and so pe 2 roti,clar treb sa exerseze in primavara, eu nu i-am luat bicileta noua pt ca ea nu are f. mutl timp de asa ceva,i-am luat folosita cu 5dolari , iar Alex a primit una de la niste prieteni si mai are una mov de la emma cu roti ajutatoare,sper sa se urce pe ea curand ca de tricicleta nu a fost prea incantat, doar butoanele si muzica l-au atras
Bee-bafta in continuare si tin pumnii sa scapati cu bine de control.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Diana e iar la ora de desenat chipurile "dupa model" - acum a luat cartea cu Pisicile aristocrate,dar iar nu vrea nicicum sa deseneze dupa model,ea fura doar ideea,asa ca a bagat urgent (ea deseneaza fff rapid,fix ca mine) cinci matze doua adulte si trei pui,dar cu urechi de ... urs .Tocmai ne contraziceam,ii zic frumos sa se uite la pisici ca toate au urechile ascutite,ea nu si nu, ca ea face cum vrea ea,nu dupa model Da' a facut dupa model toate matzele zambarete si pentru ca la motanul mare din poza i se vedeau ceva dinti,le-a facut pe toate super dintoase Apoi cum sa o dau la curs de desen daca ea nu asculta neam de nicio indicatie,numai cum vrea ea face orice? Si nu ca n-ar putea,ca daca vrea poate ...
DENISA buna idee cu bicicleta second,se gasesc in piata de second aduse de-afara,eu mi-as lua una pentru mine sa merg in tandem cu Diana si Tudor mai tarziu.Are socru-meu una Pegas de pe vremuri,ca tot zicea Ingrid de asa ceva,dar nu stiu daca mai e functionala.El n-a mai folosit-o de vreo 5 ani incoace,dar e obositor de mers cu ea e mai mult pentru adolescenti.

Mergi la inceput

Moni, mi-am amintit. SI ai mei au biciclete second-hand. Foarte bune si faine. Eroice chiar la cate patimesc. Luate de pe Okazii. A lui Razvi e una de la Decathlon, faina de tot cu roti ajutatoare. A Anei e mai mare si inca nu i-am luat si roti ajutatoare, fiindca parea mare pt ea oricum. Cred ca in primavara ii iau si ei. Am si eu una secon, dar nu stiu sa merg si mai e si destul de stricata......
Denisa, daca acum a invatat sa faca cristiane, pana acum skia in "plug"? Uff, sa vedem, sa vedem daca reusim sa ajungem si noi la munte sa-i pun o zi pe skiuri pe cei mari. Radu zice ca nu-i punem, eu nu stiu ce sa zic.
Cu examenele? Fura 3, mai am 4. Am si diverse ghinioane. SPer sa le rezolv. Trebuia sa-mi echivalez un singur examen si colo si colo. Si tocmai la mine nu se poate! Mai exact nu vrea profesorul. Acelasi profesor al carui student/masterand/doctorand coleg cu mine, isi echivaleaza 2 examene. Deci la unii se poate la altii mai fraieri nu. Si stai si invata si biciuieste-ti neuronii, ca doar nimic nu e degeaba pe lumea asta. Acum o saptamana am avut o zi ingrozitoare. Am plans ore intregi de suparare. Niciodata in viata mea n-am plans pentru ceva legat de scoala. M-am ramolit.
Si intre timp si Radu e iar bolnav, nu stiu exact ce are. Doua zile acasa si a zacut. Si dupa ce ca a zacut, azi vad ca si-a revenit pt munca. M-am rugat sa mearga la spital, ca nu aveam cum sa vin cu el. SI cica a fost aglomerat. Si colac peste pupaza "Pe 2 februarie plec in germania" Si cand trebuia sa-mi spuna? Pe 3? Pe 6 "cica" plecam la munte. Cred ca vom pleca, asa cum am mai plecat si saptamana trecuta. Adica din parzti. Si Tavi a avut ochiul umflat rau si am ajuns cu el la urgenta sambata dupa examen. Conjunctivita urata, picaturi din ora-n ora. Si pe Tata ar trebui sa-l duc la spital ca are el ceva de mai bine de o saptamana. Parca toate s-au adunat ca niciodata acum la inceput de an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

BEE-sanatate multa, sper ca sotul si Tavi sa se refaca rapid- cu cei mai in varsta e mai complicat daca nu coopereaza..
Legat de ski-Emma intai a invatat "pizza"=plug si imediat"fies"adica sa tina schiurile in paralele, si normal sa mentina echilibrul cat de mult poate, apoi cand nu mai putea baga oprirea in plug,normal-apoi a invatat sa faca "turns" cu shiurile paralele-ceea ce a prins f, repede mai ales cand a luat lectii cu inca 2 copiii si cand am puso eu sa se tina ea prima dupa teacher, ca ei fac card ca ratustele...si acum,dupa ce a masterat intoarcerile cu schiuriel paralele a trecut la cristiane-adica intoarcerile perfecte-cand trebuie sa flexezi genuchii up and down exact cand faci intoarcerea-nu stiu dc sunt clara, cand faci cotirea la dreapta flexezi genuchii, cand mergi drept treb sa stai drept ca sa nu obosesti, si plus ca stie sa se opreasca cu schiuriel paralele si sa te"Stropeasca" cu zapada..cred ca stii ce vreau sa zic-deja e la tehnica, eu de aia am dat-o la cateva ore- 1 ca sa invete corect si 2 ca asculta altfel de profesor si fiind in grup mic de copiii o ambitioneaza.Macar cateva ore de tehnica sa ia, apoi e chestie de practice-eu si colegu' stim sa schiem dar nu am luat lectii si clar nu facem perfect.

Moni-e f. psoibil ca dc o dai al curs pe Dia sa asculte acolo de profa si fiind si cu alti copiii sa o motiveze altcuva, fata de ce indicatii ii dai tu, eu asta am obeservat. Emmei deja i-a intrat in cap(mai ales ca in we am fost cu niste prieteni care nu au vazut-o din martie pe schiuri si au laudat-o f. mult)ca exercitiu o ajuta gf. mult si o face competitiva- ca sa nu mai zic ca acuma vrea in cls I-a si numai ce m-au chemat de la Monte pt miine la o sedinta sa vedem dc din martie o muta sau nu, ca stie sa citeasca, scrie 95% corect, si la mate acum lucreaza inmultirea pe sarite, nu stiu cum se va descurca ca nu prea vrea sa repete cum ii spun eu- cu 2,3 ,5 si 10 le stie, dar restul nu poate sa zica"6x2=12;6x3=18,etc..stii la ce ma refer..

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara si de la noi!
Ma bucur ca v-au placut pozele de la petrecere, mai am la frate-meu o gramada facute cu aparatul lui.
Bee, toate relele la voi . Nu stiu ce sa zic. Tu tot asa nedormita esti? Sper sa reusiti sa mergeti la munte, parca doreai fara copii??
Daniela, vei vedea ce bine ii va fi lui Rares dupa operatie. Eu am observat ca are polipi evidenti (pt. mine, nah) de cand ne-am vazut in vara, dar nu mi-am permis sa fac remarci, in special ca tu nu nu te-ai plans de nimic legat de asta.
Razvan a fost operat asta vara, totul a decurs excelent, nu are absolut nivio amintire traumatizanta, nici macar fimoza operata nu i-a lasat vreuna.
Nu te teme! Este in binele lui. La fel, si auzul lui Razvan ajunsese sa fie afectat destul de serios... i-a facut o audiometrie chirurgul de la Cluj si n-a iesit bine deloc. La fel o cam luasem si eu pe aratura, firesc, nu? Mi-a explicat insa ca lucrurile isi revin la normal dupa operatie. Partea cea mai nostima a fost ca Razvan al meu, imediat dupa ce s-a trezit post-anestezie, cand a inceput sa vorbeasca, ii scapa aerul pe nas si scotea un fel de fornait tare nostim . Fenomenul trebuia sa dureze maxim 2 saptamani, dar nici acum n-a disparut total (fornaiala), practic ei invata din nou sa vorbeasca.
La fel este si cu logopedia, ma rog, ceva mai complicat si complex, odata un sunet invatat corect - invata din nou sa articuleze, folosind sunetul nou corect invatat.
Waw ce m-am lungit.

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Buna seara!
Pana nu uit,DEEA va transmite la toate salutari - e iar super prinsa ca baga la productie pentru 1 martie.INGRID i-am dat si linkul s-o vada pe Diana ta,ca se pare ca n-o mai prinde in graba
CRISTINA mi-a dat vestea cea "buna" ca Razvan e iar de azi cu laringita Asa cevaaaaaa ....
BRANDUSA lasa mai ca trece si perioada asta.Sa aiba grija si Radu sa mearga la medic,ca nu-i buna nici numai munca si mai ales stres fara relax.Sanatate multa alor tai! Si tie caaalm,ia-o mai relax cu scoala,e clar ca ala o fi cotizat ceva de lui i-a recunoscut examenele alea si tie nu! Of bietul Tavi cu conjunctivita Si Tudor baga mana in gura pana-n gat,mai se freaca la ochi,Diana nu mai zic,degeaba i-am tot bagat educatie sa nu puna mainile la ochi,gura,nas ca tot degeaba.Uita.Noroc ca de bine de rau vad ca-s rezistenti.Chiar ii ziceam Danielei ca ai mei nici macar o enterocolita n-au facut de cand s-au nascut.
DENISA pai cum la voi se poate trece de la gradinita la scoala in cursul anului? N-am mai auzit!

Diana acum se culca abia !!! Dar macar a mancat binisor iar - acum la ora 23.Azi de cand a venit acasa de la gradi a mancat si supa de galuste si spaghette carbonara si acum seara niste sandwich-uri cu sunca rosii si castraveti.Plus cana de lapte.Si supliment ca a mancat - un pic de cioco. Parca mananca ceva mai bine de cateva zile.

Mergi la inceput