PRIETENE FARA TITLU (74)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine.Si eu la cafea 
M-a trezit Tudor care mi-a si rupt o toarta de la ochelari
Na bani de cheltuit acum,oricum trebuie musai sa imi comand si alt set de lentile de contact ca o port pe ultima,nu mai am rezerve in caz de ceva.
La noi nu ninge,dar e inghetat vad.Ieri era doar umed. Zapada e destula dar numai pe spatiul verde ...Cred ca iesim mai incolo p-aci prin zona macar sa facem un om de zapada si sa ne batem cu bulgari,si cu ocazia asta il las pe Tudor la mami,ca noi mergem la inot.De tras sania n-avem pe unde,ca trotuarele-s curatate ...
Tudor a dormit bine,acum e chiar in forma - asa e el dimineata de obicei.
INGRID aha deci de jucarie voia.Stiu ca ai zis ca ii iei atunci de jucarie,dar am uitat.Ma si amuzam cum sa duca in poseta hamsteri vii ![]()
Vai ce ma distreaza Tudor cum izbucneste in plans si vine la mine strigand "MAMMAA !!" Scosese servetelele umede si le imprastiase prin casa,iar Ghita dupa ce l-a avertizat sa inceteze si el n-a vrut,i-a dat la fundulet.Iar Tudor hop cu paratul la mine,imi arata si cum i-a dat na-na la fund
.Pe urma iar conflicte cu Diana pe jucarii si iar fuga fuga la "MAMMAAA !" sa o parasca 
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
I-am zis si eu Dianei ca o voi duce la muzeul de arta si ii explicam ce va vedea acolo - tablouri celebre,mobilier,covoare si obiecte decorative vechi etc... la care imi zice ca ea vrea sa o duc sa vada schelete de dinozauri
Deci totusi stia ea ceva ce-i ala un muzeu,dar se gandea la din ala de stiinte naturale.Noi avem si muzeu de arheologie in oras,dar mi se pare cam devreme sa o duc acolo.Si oricum precis ii vor duce cand vor incepe scoala,cel putin pe noi stiu ca ne-au dus ... De-azi dimineata abia a mancat o felie de paine cu unt si gem,nici cana cu lapte nu si-a terminat-o,numai turuie si iar turuie 
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Ingrid S spune:
Na, ca ne-am intors. Cand sa plecam a venit cumnatul si ne-a spus ca n-ai ce vedea la expozitia aia noua, ca e arta moderna, adica linii si puncte, mi-am intrebat fata daca mai vrea sa mearga si a strambat din nas. Vazusem si data trecuta ceva modern asa
, daca nu scria ce reprezinta habar nu aveai, dar ca norocul doar cateva piese intr-o sala mica, grosul a fost reprezentat de talouri clasice.
Asa ca am schimbat traseul si am luat-o la trap cu sania in parc, ne-am batut cu bulgari.
Moni, poti s-o duci pe Dia la muzeu, a mea a fost super incantata de sectia de arheologie, colibe si bate, ca la omul primitiv acasa, nah.
A studiat fiecare vas, mare, mic, ma intreba la fiecare ce se tinea in el...poate ai o surpriza cu fata sa-i placa, nu doar dinozaurii.
Referitor la cursuri, nu te arunca la nu stiu cate. Intreaba-ti fata la care vrea sa mearga, ce i-ar place mai mult? Nu asa, sa incerci, nu faci nimic cu asta, o tii doua sapatamani la unul, doua la altul....ei au un program de la inceput. La 5 ani e pregatita, ce prostii vorbesc aia cu 6 ani, 7 ani?
Vezi Doamne, parca predau pentru master.
Te-a aranjat Tudor cu ochelarii.
Cum a dormit, l-au mai durut dintii?
Daniela, e mare bicicleta, insa si Ioana e pe masura. Diana e mai mica de inaltime, merg cu ea sa i-o aleg. Imi placeau Pegasurile, mai tineti minte ce biciclete faine erau? Si mirosul din magazin...Acum, daca iau o carte noua, stau vreo 5 minute cu ea la nas, sa-mi aduc aminte de copilarie.![]()
Am activitati "culturale" cu Diana, pentru ca ii plac. Si sunt copii la care le-ar place la fel, dar nu au rabdare sa stea. Atunci mai astepti pana la 6-7 ani sa mergi cu ei. Daca stau in banci la scoala, pot si la filarmonica/opera. Eu am avut noroc cu Diana ca e o fire linistita. Nici la voi nu poate fi scump un bilet, intereseaza-te si fa o incercare cu Ioana.![]()
Acusi luam masa, merg sa ma pregatesc.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Buna seara.Hai sa scriu rapid pana nu apare strumfulici Tudor acasa.
INGRID pai iti dai seama ca doar n-o s-o dau si la dans modern si la dans sportiv si la ansamblu folcloric si la gimnastiaca aerobic in acelasi timp! Doar la unul din astea patru de exemplu.Eu cred ca i s-ar potrivi dans modern,dar mi-ar placea sa o dau la dans sportiv ala cu dansat in pereche,cu dansuri latino si mai stiu eu ce! Atat ca mie mi se pare ca si la astea trebuie un pic de talent,deci chiar daca i-ar placea ei,poate nu face fata.Si e valabil si la pian si chitara de exemplu.Dar chiar as vrea sa o inscriu inclusiv la pian si daca merge numai de doua trei ori,ca sa vada cum e si sa nu imi zica ca pe ea de ce nu am dat-o la pian?
Dupa cat o cunosc se va plictisi rapid
E ca si cu baletul,ai vazut ca la mare dupa ce a fost odata n-a mai vrut sa mearga.Acum ca a auzit ca o fetita de la aradence merge la balet,ma aburea ca vrea si ea.Dar n-am chef sa dau o gramada de bani si pe urma sa nu mai vrea sa mearga.Macar la palat e ieftin.Stiu ca ei i-ar placea teoretic la toate,dar practic se satura repede de orice
De aia vreau mai multe variante,macar la 2-3 sa ramana.O sa insist sa mearga macar la germana si engleza - pe-asta ultima chiar ea a propus-o.Iar la capitolul desen are de ales intre 3: desen/pictura, pictura pe sticla sau arta decorativa.Aia de la pictura pe sticla am auzit ca e super draguta si iubita de copii tipa,asa ca parca acolo as vrea,macar e ceva mai deosebit.Palatul e in chiar in centru langa primarie,e comod de mers chiar si cu tramvaiul la o adica,deci o poate duce si mami daca e cazul.Si o pot programa la orele 17-18 ,deci ar fi super ok chiar si de 4 ori pe saptamana sa mearga,dar se pot cupla si doua activitati intr-o zi.Nu cred ca ar fi prea obositor sa aiba germana si pe urma dans sa zicem in aceeasi zi.Mai ales ca daorme la amiaza la gradi si se presupune ca e odihnita.Ma rog acum fac planuri,dar va trebui ca la 1 sept. cand se fac inscrierile sa fiu pe faza
,asta daca nu reusesc sa rezolv sa mearga inca de-acum primavara la ceva ... orice ![]()
Intrebai de Tudor,inca il mai supara sigur maselele.Is cele ce trebuie sa iasa la doi ani si el n-are inca un an jumate
dar toti cei iesiti pana acum i-au iesit cu cateva luni in avans fata de teorie.Tocmai a sosit ...
monica70 spune:
Cred ca si Tudor o fi ca si Diana,vrea de toate incepe de toate si nu termina nimic 
De cum a venit mi-a cerut sa ii dau orga,a butonat cateva secunde si fuga la biblioteca sa imi aduca o carte sa ii "citesc". N-a stat un minut nici la aia. Daca ma pun la PC fuga fuga la mine si imi cere insistent sa ii pun pe HAMA (melodia CUTU a Cleopatrei Stratan,e plin de caini si pisici in videoclip).Sau cere ... CATA.Ciocolata
.Diana de ieri n-a fost in stare sa isi termine de colorat opera,a colorat-o doar pe Alba ca zapada,pe print,calul si vreo doi pitici.Piticul Mutulica i-a iesit chiar bine,seamana.
Mai ce voiam sa va zic de inot: asa ciudat e sa inoti si sa vezi in acelasi timp pe fereastra afara zapada
ca-s peretii salii cu geamuri imense si se vede tot afara.
CRISTINA hai si da amanunte cu noutatile ![]()
ANAMARIA nu mai zici nimic? 
asteryaro spune:
Buna, dragelor!
In sfarsit, reusesc sa mai intru si eu pe aici...
Noi azi am avut petrecerea de 5 ani a lui Razvan. care petrecere a fost un mega succes: toti copiii s-au simtit tare bine, muzica, dans, joculete, entertainment pe masura
(Spiderman si Sportacus sau 2 in 1
) mancarica buna, baloane... baloane de sapun la foc automat...
Dupa cum spuneam, sotul meu planuia asta de ceva vreme, planuia o mega petrecere, dar i-am mai taiat eu putin din elan, din motive personale.
Oricum, totul a iesit MINUNAT!
Razvan al meu a mai crescut, azi la party chiar a dat dovada ca e baiat mare: taxu l-a instruit ce si cum sa se poarte (fara ifose, racnete & comp.) si YESSSSSSSSS, exact asa cum a promis, asa a facut.
Emotiile au fost mari, fiindca aici ninge continuu de aseara si nu stiam daca supereroii vor reusi sa ajunga, drept pt care nu i-am spus copilului nimic, am tacut malc amandoi. Dar Dumnezeu a vrut si treaba s-a facut, cu succes.
Eu sunt tare multumita.
Poze maine, acum e tare tarziu, acumulatorul e gol golut, deci... ramane pe maine. Si eu sunt curioasa cu pozele, si fiindca ieri m-am tuns scurt, bob sau cum ii zice, si toti cica "vaaaai, ce tanara esti!"
. Deci, inteleg ca aratam tare naspeta pana acum
.
Mie imi pare tare rau ca nu rerusesc sa tin pasul cu voi la scris, desi citesc. Concluzia mea este ca nu ma organizez bine, si sunt hotarata sa schimb lucrurile in acest sens.
O sa mai am o perioada mai aglomerata (sesiune & chestii).
Gata, va pupam pe toti si toate!
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
Maaaaaaai ati auzit farsele astea cu duoamna cea snoaba ,hainele de cateva mii de dolari din Dubai si uniformele 

?
http://www.radiozu.ro/farse/farsa-uniforma-179
Si a muscat-o si a doua oara 
http://www.radiozu.ro/farse/farsa-uniforma-ii-180
monica70 spune:
CRISTINA am vazut poza,suuuuuper iti sta! Abia astept mai multe poze !
Am pus si eu poza cu desenul Dianei,Mutulica e cel din stanga imbracat in verde,el mi se pare cel mai reusit.Am mai pus o poza si cu "familia",pe mine m-a facut cu parul mov si al ei e rosu ![]()
http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-01-23/23:46:21
La ora asta abia isi alege hainele pentru mers la gradi.La ora 23 manca oua ochiuri ... si bea lapte cu cacao.Mai un pic si o ajungem pe Deea cu programul asta 
![]()
CRISTINA sa stii ca Mica printesa a detronat-o pe veverita cea pufoasa primita de la Mos Craciun (fratelo) cu care a dormit in ultima vreme.Deci acum doarme cu papusa,tocmai a declarat ca o imbraca in pijama.Si aseara a echipat-o in pijama,intr-un ciorap d-ala plusat
parea ca e in sac de dormit nu in pijama
Azi a imbracat-o intr-un maieu de-al ei ... Acum mi-a dat tema de casa cica sa ma gandesc si eu ce nume sa ii punem.Mare chestie
ca nu prea era atrasa defel de papusi in ultima vreme.
marchplayer spune:
Mai Moni, am dat drumul acum sa ascult alea de la radio ZU. INCREDIBIL!!!! NU POT SA CRED CA EXISTA ASTFEL DE OAMENI!!!!!
Eu sunt tare amarata! Chiar trebuie sa-l operez pe Rares de polipi si asta inca urgent. Am constatat aseara ca Rares nu aude bine, imi vine sa-mi dau pumni in cap. Oare de curand nu aude Rares sau nu aude de mult si eu nu mi-am dat seama[bang ]
????????????????
L-am dus azi la control la ORL si are lichid adunat in spatele timpanului din cauza inflamarii polipilor
, din cauza asta nu aude bine:(((
asteryaro spune:
Daniela, suna-ma sa vb despre op. de polipi, ok? Nu-i asa rea cum pare!!!
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)