PRIETENE FARA TITLU (74)
Raspunsuri - Pagina 7
Denisam spune:
Moni-in cadrul la Montessori se poate,in rest nu 
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Dupa cum va spunea Moni, Razvan are laringita de ieri dimineata. Il tratez acasa.
Aseara dupa ce a adormit a inceput cu tusea latratoare si o cam bagasem pe maneca, pt. ca nu se mai potolea si stiam ce urmeaza, asa ca i-am pisat o tableta de Prednison, am amestecat cu multa miere si i-am dat asa prin somn. I-am dat si Romergan si m-am pus pe asteptat. S-a linistit intrun final si-a dormit pana dimineata fara intreruperi.
Moni ma intreba cum iar laringita, daca nu merge la gradi??? Ei, nici eu nu pricep, nici sa ma bata cineva! Ce este cert este ca asa o vom tine pana la varsta scolara.
Asa ca ieri am stat legata de glie si-am muncit toata ziua prin casa, si tot n-am terminat.
De maine incep examenele, asa ca am alte motive de "veselie"
.
Deci noi cam asta facem in special. In general suntem bine
, ca intotdeauna se poate si mai rau, asta e deviza mea
.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
Buna dimineata si eu la o cafea,dupa care fuga la dentist 
DENISA aha asa ma gandeam si eu ,altfel ar fi fost cam aiurea in timpul anului.Dar tu de ce te grabesti sa o dai la scoala asa repede?
CRISTINA si azi cum mai e Razvan? Mai tuseste? Tot ma gandesc,oare nu asa suna tusea lui "normala" ca si cum ar fi latratoare si poate e doar ceva trecator si nu laringita? Ai incercat sa nu ii dai imediat medicamentele alea si sa vezi ce se intampla? La varsta asta nu cred sa mai fie faza cu sufocarea ca la aia subglotica la bebelusi,sau putin asa sper
.
Am uitat sa va zic ca aseara Diana mi-a povestit ca au fost copiii de la scoala in vizita la ei sa sarbatoreasca impreuna ziua unirii (io habar nu mai am in ce data e
) De-aia o fi tot desenat ea zilele trecute ceva cu steaguri tricolore si oameni ce faceau "hora unirii"" de nu stiam ce a apucat-o!
In plus mi-a povestit o intamplare cu Mos Ion Roata si "conducatorul ala ce-a facut unirea" - ca uitase cum il cheama pe Al.Ioan Cuza.Ceva cu un bolovan cu care i-a demonstrat ce inseamna aia unire ,cand mai multi mosnegi au reusit sa ridice bolovanul pe care singur nu-l putea ridica.Imi place de educatoare ca le baga si niscaiva educatie istorica si patriotica 
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
In sfarsiiit !!!
BRANDUSA vai ce-a mai crescut Tavi si ce frumos e !!! Deja aproape il poti confunda cu Razvi,ma uitam cu atentie in cateva poze sa vad care cine e! Am vazut si balerina
Cam putine
dar decat nimic ...
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Bee spune:
Buna fetele.
Moni si a mea e cu Unirea. Au avut tema "in Unire sta puterea" toata saptamana trecuta. Au desenat manutze si au scris intr-o inimioara mare: "mana langa mana, mereu impreuna". Si educatoarea noastra e tare buna. Le face niste lectii asa faine si stiu ca Anei ii place mult, o asculta, invata diverse. Si ea era cu Mosh Ion Roata! Nu mai spun de 1 Decembrie ce ne-a explicat ea cu steagul (stiti voi povestile cu sangele stramosilor, albastrul cerului si galbenul granelor), cu stramosii, cu turcii. Stia multe si nu neaparat de la noi.
Voi cand dati copii la scoala? In 2012? EU da.
monica70 spune:
Si eu in 2012 o dau.Anul viitor va fi la gradi la pregatitoare si pe urma in clasa intai direct.La noi se potriveste perfect asa daca a inceput grupa mica de la 2,8 ani.
Asa e invata foarte multe de la gradi: si cum sa se comporte in societate - chiar o auzisem cum le tot reamintea baietilor sa fie cavaleri sa lase intotdeauna fetele inainte 
monica70 spune:
Ufff Numai ce lipisem zilele trecute o carticica rupta de Tudor , de fapt "decojita" ca e cartonata si acum iar l-am prins ca o decojea
Am strigat la el si l-am trimis la colt dupa ce i-am luat cartea.Era liniste si cand ma duc,Tudor chiar statea langa galeata cu detergent din holul mic,nu zicea nici pas si avea o moaca foarte vinovata
Na va las ca trebuie sa ii pun melodia cu Hama
,dupa aia fug sa ma imbrac.N-am niciun chef sa ies ca e un friiig,vreo -10 grade cred 
Denisam spune:
Hello si un ceai verde
,
Brindusa- poze faine, Ana e o dulceata, Ravan seamana 90% cu tine,Tavi cred ca e o combinatie, asa e?
Cris-sanatate multa,sper sa scapati usor si repede.
Moni-nu ma grabesc, ca din cauza ca e nascuta in Ianuarie, nu poate sa inceapa in toaman scoala ci la anul,dar la M decat sa se plictiseasca sau sa repete la nesfarsit programa, mai bine sa treaca la avansat si sa devian stapina pe mate si spelling, ca ea cand incepe scoala o va face 90% in franceza primele 3 clase,apoi mai vedem in functie de ce zice si ea.Cam asta e acuma, sper sa nu ne strice nimeni planurile.
Denisam spune:
Am uitat sa il laud si eu, putin insa, pe A, am reusit sa scapam de pampers pe zi, f rar mai are accidente, se cere corect si la pipi si la kk si noaptea mai purtam pampers dar depinde cat de multa pa bea sarea-dar reuseste cam 5 nopti din 7 sa ramana uscat totusi..Deci speram ca o sa vina is comunicarea aia ,bat-o vina...