Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!
Raspunsuri - Pagina 2

Yaia spune:
Nafi, voiam sa-ti spun ca aici nu se recomanda fluorul la copii, dimpotriva, si pasta de dinti pentru copii e cu 500 ppm (parti per milion) fluor fata de 1000 cat are cea pentru adulti. Poate ar fi bine sa consulti un stomatolog pentru copii, medicul pediatru ar putea sa nu fie la curent cu ultimele tendinte.
Aici se recomanda pentru intarirea dintilor xilitolul, dar e produs finlandez si poate de asta il promoveaza. Oricum, de fluor stiu si de la stomatologi romani cu copii mici.
Ina, Alexia mai plange dimineata pana se termina micul dejun si se muta in camera cu jucarii. Nu-i place ca mi-o iau din brate si o pun in scaunul de masa, daca ar fi la jucarii i-ar distrage mai usor atentia si nu ar plage. Oricum, nu am cum sa o duc nici mai devreme, nici mai tarziu. Se va obisnui, bine ca plange doar dimineata putin, in rest se joaca, doarme si mananca chiar binisor, pranzul tot si uneori si gustarea de la ora 2. dimineata nu prea mananca, dar poate si din cauza ca-si bea portia de tzitzi acasa.
Cu antibioticul e bine, mai avem pana luni, ea se simte foarte bine acum. Eu incep serviciul pe 31, mai am o saptamana de libertate.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

LAlexandra spune:
Ramy, Roxana, multumim frumos de voturi, si m-ati facut sa rosesc...cine stie ce vedeta ajunge
Blukidoo, te-am votat si eu pe la amiaza, dar sunt zgarciti rau astia, doar vreo 150 de lei
Ramy, nu te mai gandi la plecarea sotiorului, mai bine profita cat mai e, de timpul alaturi de el, adormiti-o repede pe Briana si treceti la destrabalare
Roxi, stai linistita, nu te agita, cand o sa ai rezultatele si ai timp de mine, e ok.
Elba, ia zi ce mai faceti?
...pe-aici tuna si fulgera, ce naspa e.... printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

sanzi spune:
Buna! Reusesc si eu sa intru, am citit in fiecare zi, dar nu ma lasa Mara sa scriu, imediat ce pun mana pe tastatura, vrea si ea. I-am facut rost de una veche, sa o pacalesc, dar nu tine, tot a noastra e mai interesanta.
Azi implinim 11 luni, am facut o prajitura cu visine, va trimit si voua, daca nu sunteti la dieta.
LA MULTE LUNITE RARES, ERIC, ANGELA!!! Sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii!
Sa va mai spun cate ceva de Mara. Are 10 kg, dar nu mananca mare lucru, e dependenta total de tzitzi. Mai nou, nu mai accepta suzeta, nici macar noaptea. Drept urmare, de cate ori se trezeste, cere sanul si il molfaie pana adoarme. Nu stiu ce o sa ma fac, cand accepta suzeta o mai pacaleam cu ea si mai scapam si eu.
In rest, nu merge decat tinuta de o manuta, trage de tot prin casa, deschide si inchide de zeci de ori sertarele si dulapurile, nu pot sa o las nici un pic nesupravegheata.
A devenit mai sociabila, nu mai plange cand vede persoane necunoscute, in schimb e foarte selectiva. De unele persoane se apropie imediat, zambeste, dar pe altele nu le accepta, intoarce capul si plange daca se apropie prea mult.
Bluekidoo, te-am votat de cate ori am intrat, sper sa mearga bine cursa.
Lalexandra, am intrat sa votez, dar ceva nu a mers, incerc din nou acum.
Andra, am citit povestea nasterii, m-a emotionat tare, , te asteptam sa ne povestesti de aniversarea lui Ianis.
va rog sa imi mai trimiteti si mie parola, de ceva timp nu am mai putut intra cu cea veche si sunt in urma cu pozele iepurasilor.

LAlexandra spune:
Sanzi, mailul e important sa fie scris corect, ca pe el trimit apoi mail ca sa validezi votul ( ca sa nu se dea adrese aiurea si sa nu stie lumea ca de fapt cineva voteaza cu mailul lor)
Daca ceva nu e ok, scrie ce campuri mai trebuie completate. Le face cu rosu
Multumim
...si trimite-ne si noua niste prajitura cu visine, mama ce-mi mai place ( de fapt ce nu imi place
)
Si La multe lunite, Mara! printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

sanzi spune:
Alexandra, in cat timp primesc pe mail? Am completat de 2 ori, o data acum 1 ora si o data acum, dar nu am primit nimic, inca.

Dianami spune:
Buna seara!
La multi anisori, Ianis, sa fii sanatos, frumos, cuminte, destept si devreme acasa !
Iertare, mami, pt. intarziere!
Multumim pt. urari, le acceptam cu drag in continuare!
Noi suntem bine, am patit o chestie ciudata zilele astea, mancam inghetata si am simtit ca se intampla ceva cu gatul meu, la exterior, sub ureche. Cand ma uit in oglinda, se umfla ceva vazand cu ochii . Nu ma durea nimic, in 2 minute parca aveam oreion. Ma gandesc rapid la toate relele pamantului, imi iau tensiunea, pun niste gheata si s-a localizat chestia. Era unul din muschii masticatori, am avut o contractura musculara puternica.
Am dat fuga dupa niste Mydocalm si azi arat a om, in sfarsit, nici nu puteam vorbi clar. Nu va mai zic ce amuzati erau copiii mari .
La ziua lui Alex, dupa ce i-a luat nasul motul, vine Andrei la mine tinandu-se de ciuf: mami, taie . Nasul s-a conformat si i-a taiat a doua oara motul, a zis ca o sa i-l taie anual
.
Cam astea sunt noutatile noastre. Pupam iepurasii si va doresc o noapte linistita!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

sanzi spune:
Multumesc pentru urari. Prajitura iti trimit cu drag, si asa e ca o ispita pt mine. Nu am gustat din ea, sunt la dieta. Dar cred ca maine dimineata mananc o bucatica.

LAlexandra spune:
Sanzi, mail iti trimit imediat, vezi sa nu fi intrat in SPAM, ca la mine asa a venit, la sot a venit normal in mail...Dar, oricum vine imediat.
Ce tare esti, ca te poti abtine...eu de aceea nu fac prajituri, ca dupa aia le mananc printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

LAlexandra spune:
DIANA, cred ca de eram in locul tau...deja eram lesinata, bine ca a trecut...dar cum mama ei s-a intamplat?...adica poate azi maine patesc si eu
Fetelor, fii-miu are acum o chestie tare...ascunde toate jucariile, sau incearca sa le bage una in alta...si de nu intra se enerveaza si sa vedeti ce le mai cearta.
Nu va spun seara dupa ce adoarme ca peste tot sunt jucarii...deja incep sa dispara, ca le ascunde bine, pe sub pat, prin pat, pe sub patura, pe sub dulap...curatenie scrie pe mine...sau mai bine, nu ( ca doar cum e poezia de la inceput
)
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

LAlexandra spune:
Daca tot ma lasa sa scriu:
De azi avem al patrulea dinte, cel de sus, mijloc, stanga. Sunt curioasa nr 5 care va fi, ca nr 3 a fost cel de langa cel din mijloc.
Voi reusiti sa le dati iepurasilor sa tina in mana un fruct, ceva si sa pape frumos? Adica, Alessa daca ii dau o bucata mai mare, el o baga pe toata in gura, da pe toata. Daca ii dau o bucata si mai mare, incearca sa muste mult din ea...si mi-e frica sa il las singur, ii mai tin eu in mana sau ii dau in feeder, ca ii place la nebunie.
Nu prea ii dau eu sa manance singur, dar vroiam sa il invat, pt ca el tot ce prinde baga in gura, si ma gandeam ca trebuie si el sa stie ce e de mancare si ce nu, iar ce e de mancare sa pape si el asa cate o bucatica...
Cer prea mult, asa?
Acum serios va intreb...ai vostri cum fac si cum i-ati "disciplinat"? printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!