Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!
Raspunsuri - Pagina 11
Bumbitza spune:
Ah si multi
si pt celelalte fete pe care nu le-am nominalizat, Rabi, Sanzi, toata gasca! Ma bucur ca am reusit sa va mai citesc.
Ioanaa, bine ca nu ati patit nimic tu si copiii...nasol ca erai si singura cu ei.
Cred ca in curand se trez si nazdravanica mea.
Va pup si va doresc o zi minunata!
Mada mami
de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Delia13 spune:
BABYANGEL- felicitari pt Codrin! Ce baiat mare aveti!
MiHAELA, BUMBITZA- mersi de rasp. si voua. I-am dat de la Nestle cu ovaz si prune, i le pun in fructe si vad ca ii plac.
Eu tot obosita sunt, David iar s-a trezit toata noaptea, plangea si doar dk ii bagam tzata tacea.
. Vreau si eu sa am cateva ore de somn noaptea fara sa ma trezesc ,dar nu-mi iese
.
AM SI EU O RUGAMINTE PT FETELE DIN BUCURESTI: ma intereseaza si pe mine o pensiune sau hotel prin zona operei, dar sa fie ok ca pret, dk aveti idee da-ti un PM. M-ar interesa mai mult pensiune ca o sa fiu si cu David si sa-i pot gati ceva dk are bucatarie.
ami_84 spune:
Buna.
Rebiana am scris cateva mesaje la odisee dar sincer nu am timp si nici rabdare sa urmaresc subiectul. Asa ca am zis pt moment pas. ![]()
Delia13 multumesc. Cereale eu cumpar simple, deci care tb sa se prepare cu lapte, sa le pot pune in fructe. Nu mi se pare ok combinatia fructe plus cereale cu LP... sa nu se strice la burtica. Ultima data i-am cumparat din www.farmaciavlad.ro/medicament-informatii/milupa-cereale-fara-lapte-8-luni" target="_blank">astea. Si i le pot pune si in iaurt.
Eva multumesc! Cat despre ajutor stiu ca am sa am nevoie. Inca ne mai gandim la variante.
Andra felicitari pt petrecere. Imi pare rau pt incidentul cu tava. Eu luam obiectele in plus fara niciun comentariu. Poze inca mai tb sa astepti sa creasca burta.

Kosir multumesc.
Ioanaa imi pare rau pt incidentul cu centrala. Si sper ca socrul sa se fac mai bine. Mi-a placut foarte mult cum ai scris legat de prietenie. 
Ate eu tot babycalm de la fares ii dau. Il bea cu placere. Nu stiu ce sa spun despre schimbat... doar sa nu ii dai din cele praf, care se dizolva in apa, pt ca nu mi se par ok. Imi da impresia mai mult de chimicale, medicamente.
Anca felicitari pt pasii lui Codrin. 
Castelana imi face deosebita placere sa te citesc. Imi pare bine ca ai gasit un moment sa ne mai scrii de castelanul tau, care e un mancacios adevarat din ce spuii acolo.

Multa sanatate iepurasilor bolnaviori!
O zi buna va doresc tuturor!
Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou
+ 10
irene26 spune:
Salut fetele dragi!
Elba, micutul tau se va misca cand crede el ca este pregatit, are timp berechet.
Andra, ma bucura faptul ca v-ati distrat la maxim la petrecerea de un an a lui Ianis!
Castelana, multa putere, sanatate si odihna!
Ioana, imi pare rau pt socrul tau, multa sanatate! M-am ingrozit cand am citit prin ce ai trecut cu centrala ta, bine ca s-a terminat cu bine! Doamne ajuta!
Babyangel, felicitari lui Codrin pt pasii facut singurel!
Nafi, ai grija de tine si de sanatatea ta, mai menajeaza-te!
Noi suntem bine, pitica creste frumos, o grasa si o frumoasa! Sunt impreuna cu mama, ceea ce ma bucura nespus si acesta este motivul pt care intru mai rar, incerc sa petrec cat mai mult timp cu ea, fiindca aceste momente sunt de nepretuit. Dar incerc sa va citesc si sa mai si raspund.
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
carmickey spune:
irene26 cred ca diana este foarte fericita acum cu mamaie acolo....si tu banuiesc ca mai iesi la plimbare, si o lasi pe diana cu mamaie...cred ca este fericita ca o ai pe mama ta la tine....te 
Ate noi bem chimen si anasaon de cand s-a nascut,am incercat si eu sa il schimb dar nu a vrut nimic,am o gramada de ceaiuri in casa si vor expira, ca adelina nu vrea altceva in afara de chimen si anason,am intrebat si eu pediatra daca este ok sa bea si la varsta asta si mi-a spus ca nu are ce sa fie rau,sa nu mai incerc sa schimb ceaiul...
castelanaC multumim pentru cafeluta si cornuri...ce baiat mancacios ai tu acolo..felicitari.si sa mai dai si pe aici cand ai putin timp sa ne spui ce face baietelul tau...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina Ioana 16.04.2010
si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
sensibila spune:
Cu mii de scuze pentru intarziere :

La multi ani primei iepurase mari :
Veronica Joy de GabyHilla
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata ! 

La multe lunici iepurasilor : Petru-Gabriel de greenfrog, Victor Andrei de loriangi, Daniel de miruna79 ! 

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
Buna fetele
Scuze eu nu am fost ieri la birou asa ca nu am intrat si nici nu am apucat sa citesc nimic.
Ca noutati si Gia bea cu paiul si e tare fericita.
I-am luat pasta de dinti si o spal pe dinti si e tare incantata ca ii frec dintii.
Am iesit cu sania si era in lumea ei chiar daca o ningea de mama focului, ba la un moment dat chiar vroia sa adorama.
Acum intrebare
Turta pentru fete, o fac parintii sau nasii ?

La multe lunici iepurasei
Ioana de Stefimic ! 

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
annya9 spune:
Sunt un pic chiauna...desi Raducu nu a renuntat la o masa de noapte, pot spune ca m-am obisnuit cu programul...la 4 dimineata biberon, dar de cateva nopti plange, geme, maraie...cred totusi ca este de la dintisorii de sus... Cand ii bag suzeta in gurita si ii schimb pozitia, tace. Dimineata, spre fericirea mea, desi nu pot spune ca mi-e de-ajuns, se scoala pe la 9 si jumatate.
Ca noutati, sta in picioruse tinandu-se de zabrelele de la pat si bea apica cu paiul dintr-un pahar special pentru bebei.
In rest e cumintel, se uita la desene (bebetv), rade in hohote la Ice Age merge dupa mine cu premergatorul prin toata casa sau ar vrea sa alerge dupa motanul nostru.![]()
ioanaa28 spune:
stefimic,
ma intrebai mai demult cum se inteleg baietii mei...ei sa stii ca e cel mai mare motiv de bucurie si mandrie pentru mine !!! se iubesc, se plac, se cauta, se joaca impreuna, asa, fiecare dupa puterile si varsta lui
cred ca cel mai bun lucru pe care il puteam face pentru Alex in viata asta, e Ovi. valabil si invers![]()
Iar bebelul e dulce rau in felul in care il imita pe fratiorul mai mare, ca sa nu mai spun cum se chitaie in fieecare seara ianinte de a adormi...iar cel care provoaca e piciul, il striga pe Alex, rade, se ridica in fundel si se tranteste pe perna, iar rade...macar 10, 15 minute trebuie sa-i las sa se distreze ca asta e farmecul...si mi-s dragi de numa' !!!!
Stefan si Ioana cum comunica?
ate, Ovi nu bea ceai de nici un fel...nu te pot ajuta, bea doar apa din pahar mormal...
aveti grija de voi
Rebiana
mihaela, subscriu la ce spuneai tu nu demult....ma gandesc tot mai mult la inca un copil, desi stiu ca imi ajung cei doi![]()
chiar as vrea sa folosesc steriletul ca metoda contraceptiva, dar tot aman, ...parca n-as chiar vrea..![]()
fetele mumoase
marsy
mamica sensibila...
o sa aveti si nopti mai bune...inainte de pensie
inca un pic de rabdarica...
Anca, nici nu ma surprinde Codrin, el a fost de la inceput "avansat"
stii tu, caldura in burtica in plus![]()
Evamika, eu tin minte de la Alex vreo 2 episoade de viroza manifestata doar cu febra...
sa va faceti bine