Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

IOANA o mare imbratisare pentru tine .
Asa frumos scrii de baietii tai, ca imi vine sa ma apuc deja de lucru, pentru proiectul bebe2, chit ca doctorita a zis sa asteptam 2 ani...

Si vezi, ca daca tu ai scris asa frumos, s-au inghesuit fetele sa mai scrie pe aici

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

elba, fii fara grija< filip e doar cuminte, auzi la el, sa adoarma singurel...bravo !!! le va face pe toate in ritmul lui

nafi, ai grija de tine....acum e perioada de suprasolicitare, iar la voi e chiar problematic neavand pe nimeni aproape, sa te ajute cat de cat...
irene, sa va bucurati din plin de timpul petrecut impreuna !!! cat timp sta mama la voi?
annya, asta e "farmecul" varstei...o sa vine si vremuri mai bune...
ce fac pensulele? pe Raducu nu l-ai lasat sa le incerce?
castelana, castelanul progreseaza asa cum ne-a obijnuit, asemeni unui gentlemen educat si responsabil cred ca e o scumpete, iar ca voua, parintilor v-a furat mintea si sufletul nu mai e o surpriza
sa-ti revii la forma maxima cat mai curand !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Serus, fetelor!
Eu sunt pe fuga rau, da rau, asa ca nu am timp sa va scriu, dar am vrut sa va salut.

O zi faina!

...cand am timp zilele astea intru si eu la "barfa"

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ciao! Tot la salutari ma inscriu si eu, caci nu am timp sa stau prea mult.
IRENE ma bucur ca o ai pe mama langa tine. Bucura-te cat mai mult de calda-i prezenta
NAFI menajeaza-te!
ANNYA n-am apucat sa vad poze noi cu voi. Sper sa-mi fac timp curand.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Multumim fetele pt felicitari...totusi a fost destul de lenes Codrin la mers Lucas a facut primii lasi la 8 luni nu la 10..dar nu a mers deloc in 4 lABE ...asta mi-a fost asa de drag sa-l vadin 4 labute incat nu l-am purtat in piciorute aproape deloc.

Sensibilafelicitari pt bautul cu paiul! Si mie mi-e tare drag sa-l vad cum scoate limbuta la pai

Delia13cu intarziere iti spun ca si eu am pus cereale care se fac cu apa(deci contin ele lapte) in fructe..
Dar nu vadcare ar fi problema!

Anca

In asteptarea lui Cupidon

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Andra si tie si lui Pishti...dar vad ca i-ai mai gasit o alintatura....bazdaganie..de unde le mai scoti???
Ma bucur ca per ansamblu a iesit bine prima aniversare..acuma micile detalii ledam uitarii, ce mai!

Hai cu retete ca al meu iepuras incepe sa fie cam mofturos la mancare..de unde manca de toate..oricat...oricand..acum ma cam seaca!Bine,ca la cele 11 kg ale lui nici ca-mi fac griji! dar nu mai mananca bine legume si asta ma cam deranjeaza!

hai ca mai am cateva examene si intru si eu mai des!

Corimamifelicitari pt intarcare! Bine ca ai reusit ca la varste din astea e mai greu putin. Pupici petalei frumoase!

Ami am citit cu placere franturi din cap 100 al odiseei..eram multe..si unite! Oboseala si stresul si-au spus cuvantul de-a lungul timpului si ne-au cam imprastiat!

NIki...Asteropi!!Unde umblati???

Anca

In asteptarea lui Cupidon

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna seara fetele... Am intrat si eu si am incercat sa recuperez din urma dar nu mi-a ramas nimic in cap pentru ca in timp ce citeam vorbeam si ma jucam cu Tanya, asa ca imi cer scuze ca nu pot enumera, stiu doar ca sunt ceva probleme de sanatate asa ca va urez tuturor multa sanatate, felicit puii care au facut progrese, ii urez multa sanatate si fericire lui Joy .. of si mai era ceva dar am uitat

Legat de ruperea turte, ca si traditie stiu ca turta trebuie sa o faca nasa, tot nasa trebuie sa ia copilului un set de hainute de la piele (de la pampers, chilotel, maieu, pana la un costumas de pus deasupra) iar tava o face la alegere mama sau nasa...

Acum 30 minute am reusit sa o filmam pe Tanya mergand, este filmat cu un telefon foarte vechi, deci calitatea lasa de dorit, dar vom incerca sa filmam maine pe zi cu un alt telefon ceva mai nou.. poate cine stie iese un filmulet mai clar.. intre timp l-am pus pe asta pe care il avem pe youtube, deci cine vrea il poate vede aici:

http://www.youtube.com/watch?v=6Flk-letfcU

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

bluekidoo felicitari tanyei, imi place ca are stabilitate...super draguta mii de

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetele!

Ioanaa, merci draga mea, da baietelul meu e cumintel si foarte cooperant. A avut cateva saptamani in urma o faza ca nega totul si plangea cand il puneam in masina, cand il puneam in scaunul de masa, cand il puneam pe masuta de infasat, se arcuia si statea bat, cu tipetele de rigoare. S-a linistit in final dar cu multa rabdare de la mami si multeeeee povesti: cand schimbam ceva trebuia sa-i zic mai intai" uite acum trebuie sa ne schimbam, tine tu scutecul, etc, etc" Acum sta si parca parlamanteaza cu noi, raspunde vb si el.
are si el fazele sale.
In rest...e minunea mea.
Citesc cu emotie despre copii tai, cum interactioneaza ei si cum se inteleg, superb! Cand face un an o sa merg la dr sa punem tara la cale, poate la vara mai punem de altul, abia astept!
Sanatate socrului tau si Doamne cate ai patit in ultima vreme, faza cu centrala desprinsa din filmele de groaza, bine ca a trecut!

fetele mii e pupaturi la toateeeeeeeeeeeeee, bagata in taste aici am ars pranzul baiatului, plec sa ii "crosetez" altceva, probabil un fel de tocanita de pulpa de pui (pui, cartof, cartof dulce si rosie, taiate mic si puse impreuna sa fiarba, cand scade si sting focul pun patrunjel cateva frunze si un fir de ulei de masline)

va las cafea calda si paine cu dulceata azi, s-au termminat cornurile ieri

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata. Eu ca de obicei pe fuga, vorba vine "fuga" ca mi-am sucit un genuchi eri cand incercam sa ma ridic de pe covor cu Eric in brate (cata minte si pe mine) si acum ma misc ca o baba.

Blue felicitari mari Tanyei, merge f f bine. Bravo ei.
Ioana mi s-a facut parul cand am citit ce ai patit tu cu centrala, si mai ales ca erai singurica cu baietii. Brr...slava Domnului ca sunteti bine cu totii. Multa sanatate socrului. Poate totusi are noroc si scapa de operatie.
Elba poate imi vinzi si mie secretul cum l-ai invatat pe Filip sa adoarma singurel
Rebiana cum a fost sesiunea pana acum? "Bafta, mila si pomana?!!" (la noi in Poli asa se ura : adica sa ai bafta sa iti pice ceva ce stii, daca nu, sa ii fie mila profului de tine si sa isi faca pomana sa te treaca - ehe ce vremuri)
Castelana cati dintoci are Cezarel?
Irene esti cu mami tau!! Tare ma bucur pt tine, ca banuiesc canu prea ai parte de fericirea asta prea des.

Fetelor va las ca Eric a luat furtunul de la aspirator si isi baga gura in el

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput