Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Tina,tripleti cu greutate peste 2kg e ceva !!!!si nascuti natural si mai si!!!!aia da femeie!!tare povestea!
Katalina,gemeni de 5kg dusi pana la 38sapt!!!!!E record!!!

Aelita,Katalina,Otilia sincer eu cred ca mai greu v-a fost voua cu 2 de varste diferite,decat cum am eu 2 deodata!pt ca daca sunt de aceeasi varsta macar au acelasi program cat de cat cu masa macar,daca nu si cu somnul la unii mai norocosi(nu la noi),mananca acelasi lucru ,trec prin aceleasi etape deodata etc... pe cand la voi,cum ai terminat cu unul(ajuns la 2-3-4- ani sa zic)o iei de la capat cu altu' mic.parerea mea!

mai citesc si revin

AAA LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI SI IERI CA NU AM APUCAT SA UREZ!!!!! LA TOTI

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Nectarica fara frica si Luana!!! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!

La mullti ani Ramona, sa ai parte de bucurii si impliniri in viata, sa fii sanatoasa!

Sorina, multu. Credeam ca din ceva Kaufland sau Carrefour ai luat. O sa caut si eu. Mai vreau sa vad si cutii de plastic, de care zice Eladea, am vazut ca is ieftine.

Trebuie sa ma mai uit si eu prin cartile alea, sa vedem ce retete mai fac pt Vlad. De parca ce i-as fi facut pana acum.

Merg sa mai dorm. Am fost de 3 ori la Vlad sa ii dau suzeta, incepand cu ira 4 jumate si de atunci nu mai am somn...

Rodi, asa ma gandeam si eu, daca ar sti Vlad ca sambata si duminica se doarme mai mult... Dar nu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Nectarie de LARISSA si Luana de ANGHARAD

mami RAMONA , sa fii fericita si sa te odihnesti mai mult...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!

LARISA, MAI VINO SA NE POVESTESTI DE NECTARICA!!!

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Si noi am avut "happy hour" de la 4, ne-am "batut": suzeta vs. degetul mare, cum ieseam din camera, cum isi arunca suzeta.

Nectarie Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa te bucuri de familia ta!
Luana Crestere usoara! Sanatate multa! Voi ce mai faceti?

La multi ani, Ramona(Vlas)!! Sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata delfinariu,

La multi ani sarbatoritilor de astazi: frumosul Nectarica fara frica si Luana Maria!

La multi ani, Ramona! Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!

Noi tot noapte proasta, se trezeste si nici nu maraie, plange direct Oare il supara ceva? Cred ca e prea devreme pentru alti dinti, nu? In plus n-a papat decat 2 lingurite de piure de mere acuma dimineata. Eu fac cu nervii cu diversificarea asta, nu merge deloc
La 11:30 mergem sa "inotam" la bazinul de bebei. Abia astept sa vad cum reactioneaza, sper sa-i placa.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Nectarie si Luana

Ramona...sa fii sanatoasa alaturi de familie si sa mai doarma noaptea Raisa

Si noi cu treziri dese...la 2,la 4,la 6 si la 8...plus foieli intre ca nu/si gasea pozitia

La noi e zapada...ninge de aseara...m/am saturat de iarna

Racusor reteta cu dovlecel si branzica nu merge si cu dovleac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, asa ma gandeam si eu, daca ar sti Vlad ca sambata si duminica se doarme mai mult... Dar nu...

buna dimineata, delfinariu

a mea delfinasa se pare ca stie ca e we, de aia mi-a dat desteptarea si la 2, si la 4 si la 7 . pe la 4 m-am pus in povesti cu sotul ca, daca ne-am culcat mai devreme, n-am putut dormi atata... si cum am pus-o la 4 pe Isa intre noi, o vreme m-a tzatzait, apoi se agata de pijamaua mea si se rasucea spre mine, apoi se agata de ta´so si se rasucea invers, asa ca am pus-o in patutul ei unde stie ca se doarme, si intr-un minut dormea. dar noi nu... ai asa ne-a prin 6 dimineata in povesti in salon, eu cu cana de lapte si cornulete cu crema de vanilie, el cu cafeaua... iar cand sa mai profitam de o ora de somn (sotul) si de vreo 4 eu , la 7 iar era pe baricade, doar ca laptic ciu-ciu! dar nici nu i-am facut lp, ca picam pe jos. nici nu stiu daca chiar vroia ceva, ca a adormit rapid. dar somnul meu s-a terminat, asa ca mai iau un cornulet si ma razboiesc cu motanul care rastoarna casa ...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La multi ani si de la noi pentru Nectarie
LARISSA pe unde esti mami?
si La multi ani si pentru Luana

RAMONA , sa ai parte de tot ce iti doresti tu alaturi de cei dragi...si de micuta ta printesa
felicitari duble si pentru casa si pentru chirias
off, micuta ta trebuie sa se odineasca cumva...si ma gandesc ca si orele pe care le doarme ea sunt afara deci tu nu poti dormi...ca trebuie sa te odihnesti OBLIGATORIU!!!
la hotel m-as muta si eu

ILINCA si la noi se face innot pt bb...ii spune "BB balaceala"
vreau sa mergem dar la primavara sa nu mai fie diferente asa de mari de temperatura inauntru-afara

CRIS eu ma gandisem sa cumpar un cos impletit din ratan cu saculet inauntru
ceva de genul asta
http://www.bonsaideco.ro/solutii-depozitare/cosuri-ratan-depozitare/cos-ratan-cu-panza

PAULA nu stii cum ii cheama pe pediatrii...daca vrei sa te muti la altul eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji

va pupam ca fug sa pap ceva si apoi plecam la cabana...ne auzim duminica seara...sper sa fie bine ca iar plecam cu jumate de casa

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

hello girls!

la noi e o zapadaaaaaaaaaa.... iesim cu saniutele... fiecare cu cate un copil...

crispro, bumble si fetele interesate, am trimis pe mailul comun oferta pt cutii depozitare...ce vreau sa zic...eu am cumparat si cos cum vrea Oana si tip sac cum a aratat Cristina...dr alea nu sunt asa practice din motivele pe care le-am mai spus... insa astea cu sertarase zic eu ca sunt mai practice...aaa...avem si o cutie mare, cum se gaseste in Baumax de ex, cu capac si rotile...apoi cand Eric cauta o masinuta acolo, rastoarna toata cutia...nu va zic...

ieri i-am dat lui Filip iaurt cu banane...mamaaaaaa nu apucam sa umplu lingurita ca el era cu gura mare asteptand...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, ce fain ca mergeti la inot... si eu vreau... bine, sa mearga tata-so cu el, ca eu nu pot intra in bazin... sa stii ca si al meu are dese treziri direct in plans. chiar si ziua. nici nu isi poate deschide ochii, dar urla.... Este cand il iau in brate urland si se linisteste automat-vsi tot cu ochii inchisi. Rareori merge varianta mangaiatului cu el in patut. cred ca is dintii, chiar daca nu se vad, probabil acum lucreaza pe sub gingie.

Azi ii cumpar lui Vlad carusel si proiector, 2 in 1, cel mai ieftin, ca e deja marisor. dar zicea kineto ca sunt foarte bune, ca il ajuta sa urmareasca alea pe acolo, sa se concentreze.

Eladea, . Deci cutiile ar fi cele mai practice. Arata bine si colsuletul Oanei.

Oana, distractie faina la cabana!!! Sa fie Matei cuminte foc! (de fapt asa e)

Bravo Filip papaciosul!

Coteasca, deci e ok lapticul? stiu ca prima zi l-a acceptat. sper ca si a doua zi... chiar citeam ieri aici pe forum, ca Parmalt e unul dintre cele acceptate de copii dupa Lm, ca alt lapte nu vroiau.. si m-am gandit la Tudor.

Si al meu a tot povestit de la 4 juma la 6 juma... nu stiu ce are... Rodi, deci zombaiala si la tine...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput